Jump to content

Moto Zajednica

Radovan91

Članovi
  • Broj tema i poruka

    56
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Radovan91

  1. Izvinjavam se što kradem temu ali donekle ima veze sa istočnom Srbijom

    Sutra planiramo malo na dunavsku magistralu pa bi išli i na Veliki štrbac, e sad čuo sam da je neophodna najava i pratnja čuvara nacionalnog parka pa ako je neko išao ili zna da li je tako neka javi. Dosta trekova sam našao na netu i svi su bez pratnje išli, samo po markacijama ali najnoviji je iz 2015. pa ne znam da li se nešto menjalo

    • Podržavam 1
  2. Pozdrav kolege

    Jutro počelo lepo, vetar bacio neko sranje na rezervoar i sad mora na farbanje pa taman da iskoristim ovu temu za savet kod koga farbati?

     

    Valjda će se postaviti ove slike da vidite kako izgleda. I nakon toga kod koga uraditi "Suzuki" nalepnice?

    Vidim da se tema odnosi na plastike ali da ipak ne otvaram novu 

    IMG-20191104-WA0002.jpeg

    IMG-20191104-WA0004.jpeg

    IMG-20191104-WA0006.jpeg

  3. Pozdrav kolege, prvo izvinjenje ako je i u ovom podforumu zabranjeno postavljanje sa manje od 100 postova i ako jeste neka admini brišu, nema zamerke. 

    A ako je već moguće onda ovako:

    Kao što naslov kaže kupujem malog benzinca, npr Fiat Punto ili nešto slično. Budžet je do 1400€. Nisam voljan odreći se motora a trebaju kola za zimu pa je budžet takav kakav je. Da naglasim da nije pod obavezno da bude Punto, ako imate nešto slično slobodno ponudite. Veliki plus je ispravna klima i da je vozilo na BG table. 

     

    Svaka diskusija i svi predlozi su dobrodošli. 

  4. Pre 12 sati, DonToni je napisao:

    Ako te ne mrzi, provozaj se do Dobanovaca pa svrati na tehn.pregled Marvel. Nalaze se na ulazu u Dobanovce iz pravca Surčina (kod NELT-a skreneš desno, imaš tablu/putokaz)... Pa ih pitaj da li bi ti pravili problem zbog toga... Mislim da su normalni ali opet ne mogu da ti garantujem.

    Hvala, danas ću registrovati pa se javljam. 

  5. @SkoMy kasnim verovatno da odgovorim ali ajde, možda nekom bude od koristi.

    Ja sam kupio Nissin, baš ti gde si rekao i cena je 4500 po disku za prednje. Dobro koče (imaj u vidu da imam i pancirna kočiona creva) i nema nikakvog škripanja. Cena je i meni svakako bila visoka al ajde... 

    Hteo sam uzeti sinter twr i ima ih u motobike iz Kaća i šalju brzom poštom bez greške, a kako moram i zadnje da menjam mislim da ću njih pozadi... 

    • Hvala 1
  6. On 4/15/2018 at 21:32, dragan d je napisao:

    U moto ordinaciji kod Nikole. Sve momci uradili, zamenili obe gume, izbalansirali, podmazali osovine i sve što je potrebno kad us skinuli točkove . cena 3000 din. Ja prezadovoljan uslugom i radom. Usput su momci odradili tri navoja na kleštima koja su se pojela a za koja nisam ni znao da su pojedena.

    Jel može adresa i kontakt telefon? 

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja