Jump to content

Moto Zajednica

Abi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    828
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Abi

  1. Ako te interesuje mogu pitati komsiju, mislim da hoce da proda kombinezon - Probiker (made in Germany, kupljen u Louisu). Od mene ga je uzeo inace i nije ga ni nosio bukvalno. Stariji lik, slabo i vozi sada. Ja bih ga rado uzeo nazad, ali sam se usvinjio u medjuvremenu :D

    Kombinezon je odlican i bio bi ti taman. Ja sam ga nosio sa 185cm i sa nekih 107kg-a tada i bio mi je ok, da ne kazem knap, tako da verujem da bi tebi bio bas kako treba. Broj je 58, jedino sto je jednodelni. Ako te interesuje, pitacu ga, posto nije ovde na forumu.

     

     

     

  2. On 5/23/2024 at 1:18 AM, stikis said:

    Postali smo samoziva stoka koje skoro i da nema

    Ja to kada kazem, odmah me proglase drzavnim neprijateljem i ono "drugosrbijanac" kako vec :D

    Pre neko vece lik na sred raskrisnice na semaforu upali sva 4 i on i verovanto mu je ono cale, izadjose iz auta i lagano odose negde, ko je hteo da skrene desno, nije mogao. I dalje mi je fascinatno kako su opusteno tako stali, nesto nije u redu sa mnom ociglednom :D

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 2
  3. Da ne otvaram novu temu, ako moze pomoc od ljudi koji su upuceni. Posto sam nasao motor i razmisljam da odem sam do da ga kupim i dovozem sa obzirom da je registrovan. Da li je to moguce i sta bi mi trebalo za carinu? I da li uopste mogu sesti i doci sa njim na carinu? Imam vizu, mada nasu dozvolu.

  4. Mozda nekome treba ili ce vrsiti posao. Gume su polovne, skinuo sam ih sa mog motora pre neki dan. Nisu krpljene i slicno, nisam hteo da ih mazem raznim sredstvima da se sijaju, ovo sto je na slikama to se i prodaje.

     

    Dunlop Roadsport 2 120/70 zr 17 i 180/55 zr17, obe za 40e. Dotovi 2020 i 2019. Moze slanje kurirom.

     

    20240518_175857.jpg

    20240518_175915.jpg

    20240518_180143.jpg

    20240518_180030.jpg

    20240518_180000.jpg

  5. Ne znam zasto, ali nekako se najlepse osecam kada vidim nove gume na motoru, izgleda da imam neki fetis prema gumama :D . Mada sam ih probao samo kilometar do grada i za to minimalno su mi se svidele (Metzeler Sportec M5) i padoh u krevet, sad cekam da se oporavim, pa da malo "bolje" probam. Sto se tice motora, ostala je jos sajla gasa nova i nesto sitno da se dotera sto cu kod naseg clana oterati i to bi trebalo da je to, bolje nego "nov, nov, nov" :D

    Jedno pitanje, hteo bih da uradim db killer za auspuh, a mozda cak i ceo auspuh da se reparira preventivno ako nista drugo (Remus Revolution). Jel imate neku preporuku? Bio sam procitoa da ima neki lik u Beloj Crkvi, ali nemam broj, nista, pa ako neko ima...

     

    image.thumb.jpeg.2aacf9d55cf69a1c12ad5d15350e0904.jpeg

    • Sviđa mi se 2
    • Podržavam 1
  6. Poceli su da mi presedaju suncani dani. Cim grane sunce, osvane i tema ovde :( Neka mu je laka crna zemlja.

     

    Sto se tice teksta iz novina, prvo "isao prebrzo", a na samom kraju "udario ga kombi koji se ukljucivao"...

  7. Ako ista znaci, meni je danas stigla ona jeftina sa alija (25e sa sve postarinom). Uzeo sam je zajebancije radi, da je gurnem negde pozadi i da mi ne bude zao bude li ispala. Sve u svemu snimak je slican onim snimcima sto je Zuba kacio na prosloj stranici. Naravno, stabilizacija ne postoji, ali nije tako strasno i bez nje u ovom slucaju. Moze se maaalko doterati u postu i to je to. A kao primarnu sam uzeo Insta360 i ona je odlicna, moze se lepo igrati sa njom i van motora.

     

     

    • Hvala 1
  8. 2 hours ago, donmarkoni® said:

    Najbitnija stvar koju moraš da naučiš ovde na forumu je da razlikuješ objektivne i pretežno objektivne od krajnje subjektivnih saveta. 😉

    E, za tako nesto treba debelo iskustvo :)

    • Podržavam 2
  9. Osim ako se ne istripujes da si Rosi i da si na stazi i vozis magistralom 230kmh, pa moras da spustis pred krivinu na npr 130kmh, opusti se i skreci kako god ti prija za pocetak, pa lagano vezbaj kroz krivine koje si vec upoznao.

    Kocenje je jako bitno da znas kako ti se ponasa motor, ali gledam razne tipove po youtubu, pa ovakav "braking", onakav... brate, ti, tj. bilo ko, ako mora toliko da koci pred krivinu van staze, lud je, izginuce negde nevezano sa krivinama.

  10. Taj deo puta kako prodjete pumpu (ka Pozarevcu) imate prvu krivinu na levo (pre malog nadvoznjaka/mostica), posle ide jos jedna blaga i relativno blaga u desno koja je nezgodna jer ima prikljucenje sa kog nekada moze izleteti neki traktor, a ne vidi se nikako. Sve u svemu nezgodan put jer je jako klizav asfalt. Takodje, ta prva krivina na levo ima ulegnuce veliko, tako da ko ide da obara motor mora malo da pripazi ili da se nabije uz belu i da se nada da se neko iz suprotnog smera se nije nabio uz belu. Inace koliko znam, mnogi su tu padali.

    • Podržavam 1
  11. 7 hours ago, john314 said:

    Ne valja kleti..

    Iću na nku nagodbu,pitaću da mi uzmu dozvolu u novembru,valjda će da upali

    Samo ne znam da li uzimaju "A" ili komomplet lepinju...

    Uzimaju A samo. Sto se tice vremena oduzimanja koliko znam to ne bi trebao biti (neki veliki) problem. Prvo dok sve prodje dobices koji mesec fore, tako da u nekom losijem slucaju mozes ostati mozda u Septembru.

  12. *EDIT sada vidim da je neko napisao da Sekula ne donosi vise.

     

    Jel bi mogao neko da mi pusti Sekulin broj ukoliko covek jos uvek donosi? Nekada davno mi je donosio, ali kako dugo nisam bio u ovom svetu nestade i broj ko zna otkada.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja