Jump to content

Moto Zajednica

shipi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: shipi

  1. Jeste, ovo sam uzeo posle x9. I prezadovoljan.
  2. Druze izvini molim te. Odneo sam sediste u paket shop i kaze ne prevozimo vise auto delove. Kaze probaj u neku drugu postu. Motorom sam ga nosio u jednoj ruci i vozio jednom rukom skoro 15km i ona kaze da nosim u drugi paket shop. Tako da je zavrsilo pored kontenjera, bar ce usreciti cigancice male. Stvarno nisam mogao s brda da idem na nbg da nosim sediste u drugi shop, a takodje nisam mogao da ga vucem sa sobom jer sam krenuo na adu.
  3. Nemam pojma koja je velicina, neki xl-xxl glavat sam ja poprilicno. Meni i najlakse da je bacim u kontenjer al aj da ponudim mozda nekom treba
  4. Sediste vec otislo na drugu adresu. Kaciga moze ali ni ovoj vizir ne valja morao bi da se popravlja. Ako odgovara tako posaljite mi podatke u inbox pa saljem u ponedeljak
  5. Poklanjam i kacigu ako nekom treba i hoce da se bakce da je popravi
  6. Ja mislim da mi je bio 2003 nisam siguran
  7. Imam ja sediste za x9 250 malo pocepano ne znam dal radi amortizer. Ako treba nekom poklanjam
  8. Kolko si spreman da das love ja cu moj vrvt baciti u prodaju posto sam resio da uzmem veci auto
  9. Isti problem i kod mene. Sam od sebe se ugasi ujutru kad je hladan i posle jedino mogu da ga upalim da drzim pun gas i verglam ali na kraju pocne da preliva gorivo.
  10. Pozdrav drustvo, Od pre dve sezone vozim x9 250 evo, pre njega sam vozio aeroxa 50cc. Dok sam vozio aeroxa nikakav problem s ledjima. Od prvog dana, prve voznje x9 ledja tj donji deo ledja me ubija. Kakva je situacija kod vas sa ledjima? Dal je moguce da mi ne odgovara motor? I vlasnik od kog sam kupio motor mi je napomenuo da prodaje motor samo zato sto su mu ledja otisla.
  11. I ja sam se tako glupirao prosle godine, pa mi ove godine u julu stignu dve kazne od prosle godine jedna avgust i jedna septembar zbog zute trake. Kamera kod sajma. Jel te to slikali sa kolima ili motorom? na motoru veoma su me neprijatno iznenadili
  12. I ja sam se tako glupirao prosle godine, pa mi ove godine u julu stignu dve kazne od prosle godine jedna avgust i jedna septembar zbog zute trake. Kamera kod sajma.
  13. Ima li neko predlog za cukaricu gde da odradim servis ulje i filtere na x9 250? Imam nekog majstora drugara na vracaru al me mrzi da idem tamo pa da se vracam nazad na cerak posto mu obicno treba ceo dan da odradi servis.
  14. Sve zivo sam pokusao i nosio i kod servisera i nista nije vredelo. Prodao sam laptop,sad cekam ortaka u svedskoj da mi nabavi neki polovan apple posto sam video da pusta bez problema i sa i3 procesorom. Jesi siguran da si instalirao odgovarajuće sistemske drajvere za grafiku koju već imaš na laptopu?
  15. Reci mi samo koji windows imas? Ja sam instalirao osmicu i mislim da je zbog toga. Dal bolje da instaliram sedmicu?
  16. Najverovatnije da su ti kodeci problem, meni je takodje seckao snimak dok nisam skinuo k-lite kodec pack, sad sljaka kako treba. Skinuo sam i k lite i opet nista. Koju grafiku imas intel ili amd?
  17. Ja sam ih koristio na motoru napred i na kacigi bez problema. Sad sam jednu zalepio na kacigu za skijanje i sreca sam imao onaj kanapcic, odlepila mi se nemam pojma kako. Obavezno vezi iza osigurac onaj sa kanapcicem.
  18. Pozdrav drustvo, uzeo sam gopro silver 4 u madjarskoj, doneo mi drugar za 320e sto mislim da je pristojna cena. Moze li mi neko reci koje su minimalne potrebne konfiguracije za lap top za pustanje snimaka? Uzeo sam i lap top nov; http://www.edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-z50-75-80ec00g2hv-notebook-fekete-p499878.html Totalno sam se razocarao, prosto mi je neverovatno da ne moze da gura obican snimak na 1080 a da na secka. Jel zna neko da nije do nekih podesavanja na lap topu ili sta bih vec mogao da pogledam? Inace kamera je full, klipove gledam preko telefona jedino tu mi ne secka. Slike bez ikakve dorade nestvarno izgledaju,ali veliki problem sto na laptopu ne mogu da gledam snimak bez seckanja a kamoli da obradjujem u studiju. Svaka pomoc znaci, zao mi da prodajem nov lap top nemam ga ni 5 dana,ali cu morati da ga prodam ako ne podrzava gopro Hvala unapred na pomoci
  19. Ja sam stavio dasku,i dobro je zakucao al pre neki dan na kaldrmi mi ispala daska pa mi je skakao akumulator ko lud. Al dobro inace drzi,vratio sam ga nazad i ne mrda za sad.
  20. Potrebna pomoc, x9 250 evo 2004 godiste. Danas sam pravio djir od ns ka zr pa dalje ka vrscu, i u putu provalio da mi je zvuk drugacuji. Na pumpu kad sam stao da natocim gorivo pogledam malo al nisam provalio o cemu se radi mislio sam da se auspuh negde razdvojio. Kasnije sam tek provalio da ima neka rupa i fali sraf. E sad navio sam neki obican sraf osmicu cisto da mi ne zveci vise. Dal neko zna sta tu u stvari ide,najbolje bi bilo ako ne znate makar da pogleda neko ko ima 250 evo sa fabrickim izduvom. Saljem slike dalje u prilogu
  21. Ja ipak mislim da je velika razlika tih 10 na sat,po autoputu ga nisam spustao ispod 120 i plus posle do mladenovca brdo na tamo brdo nazad isto uglavnom pod punim gasom. Presao sam sa yamahe aerox na ovu ozbiljnu masinu al i dalje sam divljak,navikao da vozim pod punim gasom mada i dalje ne mogu da ga iskontrolie lepo oko potrosnje,curi mi gorivo kad ga natankam do kraja i ne znam sta da radim?!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja