Jump to content

Moto Zajednica

kbdnk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

kbdnk's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Žute table ako ima bilo kakave papire su normalna stvar ali ukoliko nemam ovu famoznu potvrdu onda će u istoj pisati da je motorcikl i mogu da ga vozim sa A kategorijom ili kako se već zove sada ne znam. Ukoliko nađem potvrdu onda ću moći da ga vozim sa psp odnosno AM kategorijom. U ovim godinama nije mi ni na kraj pameti da polažem pa taman da mi neko pokloni motorcikl. PSP odnosno AM kategoriju imam. Zato sve ovo i pitam i lomatam se oko toga. Nisam spreman da pravim nikakve šmucinge... Pozz
  2. A ovlašćeni uvoznik je .... I ja znam da se ista može naći kod uvoznika ali je uvoz motora bio pre nekoliko godina, uvoznik je možda propao ili je u pitanju fiz. lice ili ko zna šta. Ako je regostrovan na bele table onda ću morati da ga preregistrujem kada ga dovezem kući jer ću promeniti reg. područje što je vrlo verovatno jer čisto sumnjam da ću ga naći u mom reg. području. Prilikom preregistracije dobijam žute table. Ukoliko hoću da taj skuter vozim i dalje sa psp kategorijom odnosno sada AM kategorijom moraću da nađem ovu potvrdu koju tražim. Ukoliko ne nađem potvrdu koju tražim opet ću dobiti žute table ali ću morati da ga vozim sa A kategorijom ili kako se sad stručno zove ne znam. Nisam spreman da pravim bilo kakve "šmucinge" za razliku od većine koje sam upoznao poslednjih 6 dana (od kada tragam zaskuterom), a koji se navodno razumeju u ove motore a u stvari ili se prave blesavi da bi preveslali nekog mučenika ili su stvarno budale koje ne znaju dibidus ništa. Na ovim i sl. forumima sve vrvi od stručnjaka i experata koji sve znaju ali u stvari... Dakle, da li se može nabaviti ova potvrda ili ne.
  3. Ljudi, kupio bih vespu piaggio free zakojumi je potrebna potvrda o najvećoj konstruktivnoj brzini ili ti potvrda da ne ide preko 45 km/h da bih je vozio sa potvrdom o psp ili AM kategorijom. Da li neko zna da li se to igde može naći i gde i da li se plaća i koliko i da li je iko uopšte uspeo da registruje ovu vespu od 50 cm tako da se može voziti na potvrdu i kako je to uspeo. Ukoliko sam dobro razumeo može se pribaviti i fotokopija potvrde ili tehničkih karakteristika ili sl. ali ja ni to ne mogu da nađem. Hvala unapred na odgovoru.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja