Jump to content

Moto Zajednica

misa1010

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    Hyosung gt250r, Cf moto e charm

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

misa1010's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Probaj na tel 063/247-650, oni su ih uvozili pa im je ostalo puno delova, a ako oni nemaju jedino preko neta, ebay ili tako nesto. Ovi su iz Beograda.
  2. Ja sam imao GT250R 2014 god, motor je sto se tice kvaliteta extra, i plastike i sve ostalo je super, ali sto se tice nabavke delova e tu je problem. Sve moze preko neta da se nadje, ali sve to mnogo kosta i sve to mnogo traje vremenski, a kod nas delova nemas. Ti motori se, ruku na srce i ne kvare, ali i za potrosni materijal je problem. Kvalitet Hyosunga je extra, ali delovi su problem, ti razmisli...
  3. Najbolje je da probas i vidis koja ti odgovara, pa cak i tada nisi siguran, nego tek posle nekih km voznje. Kod prve se kacige se uglavnom zeznes, zato bolje kupi jeftiniju pa posle ces znati sta da trazis
  4. Meni se za tornado kacigu hvata vizir od agv k2, a to sam saznao sa ebay. Imas i varijantu u Hrvatskoj http://www.beta-moto.hr/ , ako imas nekog da ti kupi tamo, ja sam ih cimao i nece da salju za Srbiju.
  5. Probaj ovde http://www.3t-racing.com/nitro.php, ja sam zvao za Tornado pa su mi rekli da ce dobiti, a za fiber mozda imaju.
  6. Vec neko vreme sam na forumu ali se nisam predstavio. Ja sam Misa, imam 32 god i zivim u Zemunu. Pre mesec dana sam kupio vprvi motor Hyosung gt250r. Pocetnik sam u ovom sportu.I da SRECNA GODINA SVIMA.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja