Jump to content

Moto Zajednica

Miljko.83

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Promene Statusa koje je postavio član: Miljko.83

  1. Duze dali moses da mi das informaciju za tvoju xc 3oodali si je prodao i ako jesi jel se saobracajna vodi jos na tebe .Hvala

     

  2. Pozdrav drug,evo naisao sam na tvoje pitanje za naknadno ubacivanje pokazivaca temperature.I ja sam od skoro vlasnik jednog er 5 pa razmisljam da ubacim neki satic.Iz Louisa mi se nekako ne svidja onaj merac jer meri temperaturu ulja a drugo em skup em treba da porucujem. postavio pitanje da treba da ubacis termostat pa te pitam zar ne moze da se iskoristi postojeci koji ide u sijalicu

  3. DRUZE, dali bi hteo na tvom ER 5 da izmeris rastojanje (sirinu) od viljuske do prednjeg dela zadnjeg tocka sa leve i desne strane.Na mom motoru kada namestim da mi crtice i sa leve i sa desne strane budu iste onda mi sirina od viljuske do felne nije ista sa obe strane.Dali to tako treba ili mi je kriva viljuska.

  4. Drug, dali bi hteo na tvom ER 5 da izmeris rastojanje (sirinu) od viljuske do prednjeg dela zadnjeg tocka sa leve i desne strane.Na mom motoru kada namestim da mi crtice i sa leve i sa desne strane budu iste onda mi sirina od viljuske do felne nije ista sa obe strane.Dali to tako treba ili mi je kriva viljuska.

  5. Imenjace dali bi hteo na tvom ER 5 da izmeris rastojanje (sirinu) od viljuske do prednjeg dela zadnjeg tocka sa leve i desne strane.Na mom motoru kada namestim da mi crtice i sa leve i sa desne strane budu iste onda mi sirina od viljuske do felne nije ista sa obe strane.Dali to tako treba ili mi je kriva viljuska.

  6. dru jedno pitanje,Jel mora ulje DOT4 da bude bas naznaceno da je za motore ili moze i za vozila?

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja