Jump to content

Moto Zajednica

zoka birocip

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

zoka birocip's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. .... onu sa macijim ocima zadnji drzaci za noge znaci i levi i desni..ako neko ima ili zna nekog neka mi pusti SMS na 064 139 0 169.
  2. nu sa macijim ocima zadnji drzaci za noge znaci i levi i desni..ako neko ima ili zna nekog neka mi pusti SMS na 064 139 0 169...necu moci na forum par dana jer sam u organizaciji moto slupa u Smederevu..
  3. Da li moze da se zna koja to poznata grupa peva za 1000.eu...ili je to ukupna cifra za 4 grupe koje ce pevati 2 dana ???
  4. Doalzimo i mi iz Smedereva moto klub EXTREM ;D
  5. Moram da odgovorim i na ovo..nadam se da me nece obrisati ili banovati kao na pojedinim forumima.. Ja i Psiho (Sveta ) smo jako dobri drugari..Smederevci....to sta je bilo prednih godina sa klubovima ne treba pricati...bitna je sadasnjost.Sve Zasluge sto si stvorio tradiciju otvaranje secone u Smederevu..upravo tu tradiciju zeli da nastave motoristi grada Smedreva. Mislim da sam objasnio da politika nema veze sa ovim i ne treba mesati politiku na ovakavim forumima. Sto se tice ucesca moto kluba EXTREM u ovom skupu..ne pravimo MI vec asocijacija motorista Smedereva..i Sigurno necete videti na reklamnim materijalima koji se spremaju za skup ime EXTREM..vec samo AMS (Asocijacija Motorista Smedreva). A to oko nepostovanja termina i kalendara treba svakako raspravljati..na prestojecem sastanku. Nadam se da nisam nikoga uvredio ovim odgovorima Pozz
  6. Koliko ja znam tih dana nece biti skup..jer se nista ne prica po Smederevu..trebalo je biti moto fest ..ali mislim da je otkazano Sto se tice definitivnog programa moto skupa. za 25,26 i 27 april ..znace se uskoro..jer se sutra odrazava sastanak asocijacije motorista grada Smedereva.. Zna neka dodatna obavestenja mozete na PM..
  7. zovem se Zoran clan moto kluba EXTREM Smederevo ...vozim YAMAHU FZ 750...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja