Jump to content

Moto Zajednica

ride is everything

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    Honda cbr 600 f2

ride is everything's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Pedrosi svaka cast,covek je pobedio,i neka je. Lorenco odlazi za postolja,totalno nisko i van svakog komentara. U trci pretice Markeza koji reaguje kao da se bas nista nije dogodilo ali zato Rosija ne moze da vidi ispred sebe makar i prosao kroz njega. Nikakvi dogovori nisu bili u pitanju ? Prosto neverovatno. I opet o Lorencu-ako je tacno da ce se zaliti zasto se Rosiju oduzimaju samo 3 boda,onda je lik bez ikakvog morala i obraza. Nekad je f1 bila olicenje namestanja i kalkulacija,toga u moto gp-ju nije bilo i voleo bih da mislim da nece ni biti. Sve ovo je moje,licno miisljenje.
  2. <img src="blob:https://drive.google.com/2f6d452e-9a7d-4f57-b238-b01359846d4b">
  3. Da li neko zna kakva je mogucnost dobijanja posla-radne dozvole- u UK,bez Eu pasosa,mozda preko neke agencije koja bi obezbedila papire ? I jos jedna stvar-kakva je tu situacija sa pridruzivanjem bracnom drugu. Naime,lepsa polovina sa kojom ternutno zivim i vrlo uskoro planiram da zasnujem bracnu zajednicu,ima madjarski pasos i mogucnost da dobije posao u Skotskoj. Ako se ona tamo zaposli,prijavi boravak i ostvaruje prihode kakvi su izgledi da i ja sibnem odavde ?
  4. Hvala na informaciji. Planiram turu od dva dana. Iz Zrenjanina sam,odakle i krecem. Prvog dana bih obisao tvrdjavu u Smederevu pa preko Golubca uz Dunav do Kapetan Misinog brega,Lepenskog vira, do Kladova. Tu bih prespavao pa preko Djerdapa ka Temisvaru,preko Caransebesa i Lugoja,s tim sto bih Temisvaru posvetio malo vise paznje.
  5. Da li neko zna kakav je put od Kladova do Temisvara,preko Lugoja
  6. Boris Zrenjanin er5 ride.is.everything@gmail.com

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja