Jump to content

Moto Zajednica

nemanja2468

Članovi
  • Broj tema i poruka

    169
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: nemanja2468

  1. Mozda to ublazi do nekle ali sam materijal je nekako klizav da kazem, cura pozadi dok sedi konstantno je klizala da svakom kocenju a sada sa ovim preradjenim sedistem nema tih problema cak ni pri naglom kocenju jer je materijal koji je Srdjan upotrebio drugaciji i pritom super izgleda. 

  2. Za tri sezone sam preso oko 16000 km i mogu reci da je versys 650 poprilicno zanimljiv motor. Lepo povlaci, lepo koci i nekih vecih zamerki nisam nasao. Uradio sam prepravku sedista kod Srdjana jer mi je originalno bilo neudobno i klizavo pa pri svakom kocenju ides napred jos ako imas suvozaca onda obavezno sklizne prilikom kocenja. Kada je urdjeno sediste odma je druga dimenzija sto se tice udobnosti. Vozio transalpinu i transfagarasan, do crnogorskog primorja isao dva puta i obisao celu jugu do trsta i nazad jadrankom i do lefkade i nazad sa curom i mogu reci da je super, fali malo snage kada ste u dvoje i puni sa prtljagom ali opet daleko od toga da nema snage, barem meni je ok. Potrosnja je smesna, prosek 4,5 litra i sa dva putnika nema nekih vecih odstupanja. Najveca mana je sto nikako ne mogu da nadjem odgovarajuci vizir da mi ne pravi turbulencije, napravio sam neki veci ali opet je strujanje vazduha katastrofa, kada dodam onaj mali vizir onda je to ok ali onda gledam kroz vizir i to mi smeta, trenutni mi je to najveca zamerka. 

    • Sviđa mi se 2
    • Podržavam 1
  3. Ja sam imao centralni stender na prodaju ali je otisao prosle nedelje kolegi iz Smedereva. Meni licno se ne svidja kako to izgleda na motoru. Kupio sam ovaj motea i izaso je negde bio oko 180 eura sa nekim popustima. 

  4. @MaxiS e gledaj ja nisam iso odma ovaj sto ima da skrenes desno ubzo posle granice nego sam iso ovim drugim jer sam bio do prvog sela da sipam gorivo i onda nastavio na dalje. Znaci u Kuli sam sipao gorivo i onda nastavio za Gramadu i onda na dalje i ukljucio se na ovaj magistralni pravac. Tu oko Gramade je jedan deo bas los. E sad ti mozes ici i ovamo odma posle granice desno ali mi drug koji je proso dan kasnije od mene tamo rekao da je i tamo los put. U sustini samo nema potrebe zuriti i malo vise vodi racuna. 

    • Sviđa mi se 1
  5. @MaxiS bio sam proletos do Vidina i lepo je mesto, usput nije lose da odes i do Belogradcik tvrdjave, na drugu je stranu ali imas vreman lagano da u jednom danu odes tamo i posle do Vidina. Jedino lose u secanju mi je ostao jedan deo puta 15ak km posle granice kada ides za Belogradcik, to nije put nego kao da je Marko Kraljevic orao po njemu, sva sreca taj los deo nije mnogo dug.

    • Sviđa mi se 1
  6. Drugari ako je neko zainteresovan za centralni stender za Versysa 650 nek mi se javi. Narucio sam sa motea.com i namestio juce i skinuo, ne svidja mi se vizuelno i ne dize se tako lako motor na stender. Mene je izaso 180 eura pa je i cena tu negde, dogovoricemo se. 

    BA0390DA-9DC1-4B5A-AD03-FA55D5F8EF83.jpeg

    1EADC815-6FA5-4F3A-8B47-34200A3A336B.jpeg

  7. U petak sam narucio i danas uzeo u delmaxu 5 litra silkolene pro 4 u gradaciji 10w-40 tako da imaju na stanju. Cena je 1336 dinara. Sifra 255294 ako nekom treba, ima i u drugoj temi letos sam stavio. Letos sam ga placao 1030 dinara tako da nije bas malo poskupelo ali i dalje dosta bolja cena nego za motul 7100. 

    • Sviđa mi se 1
    • Hvala 1
  8. 4 hours ago, N.F.S. said:

    Naleteo si vrv na fals motul 7100, kao i ja.. Ima par strana u nazad, istocio sam ga posle 500km.

    Pa nemam pojma, u toj radnji sam uzimao i ranije za skuter, ima i na boci nalepnicu mass company. E sad ko zna sta rade, moguce da je i neki fals. 

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja