Jump to content

Moto Zajednica

Miki972

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Sve što je postavio član: Miki972

  1. aktuelno.... stigla nova jakna danas...
  2. Ja sam 185 cm, 100kg. Ne mogu reci ni da mi je velika, ali na ledjima mi je shiroka. Rukavi, ramena struk, sve ok, ali malo mi je na ledjima sira. Jakna je porucena iz Engleske, tako da je nisam probao pre kupivone....kao i obichno.
  3. Na prodaju extra kvalitetna Triumph moto jakna sa postavom, protektorima i 3M reflect detaljima. Svaki detalj je vrhunski napravljen Svega pa pruta obucena. Velicina XL. Prodajem jer mi je malo velika. 130 Eura 060 14 777 17, Novi Sad
  4. Najbolje zvrcni mog frenda na tel. pa pitaj detalje. Slike cu okaciti za dan-dva. pozz
  5. Prijatelj prodaje: Kawasaki ER 500 , 1997. nove gume, lanac i lancanici , uvoz Nemacka drugi vlasnik, extra stanje, vredi videti. cena 2400, a moze i zamena za manji auto. TEL : 064 125 128 3
  6. Zadnjih nedelju dana razmishljam da li da dam oglas ili ne, ali ipak me muchi velichina. Jaknu sam naruchio pre 2-3 meseca u XL velichini, ali na Triumfovom sajtu ima 2 vrste XL, izgleda jedan standardni XL, a drugi za nijansu veci- a ja sam bash taj XL naruchio. Rekoh, samo da ne bude mala, pa da uzmem taj malo veci XL. Kad je stigla prvo sam se odushevio kako je jakna uradjena, kvalitet i ostale sitnice...probao je i velichina mi odgovara ( bio sam odushevljen sa jaknom ), ali kako vreme prolazi shvatio sam da sam ipak trebao da uzmem onaj obichan XL...pa josh kad mi je frend rekao da mi je jakna ipak malo velika, definitivno sam reshio da je prodam i kupim istu ali obichan XL. Jakna je stvarno perfektna, kvalitet vrhunski. Kao shto rekoh stara 3 meseca, bez ikakvih znakova noshenja, ne daj Boze padanja!. Protektori na ramenima i laktovima, ojachanje na ledjima, uz jaknu ide i postava od nekog ludog materijala! TRIUMPH natpisi su uradjeni 3M-ovim bojama tako da je nocu, uz svetlo, prilichno uochljiva. Jakna na Triumph sajtu koshta 125 BP shto je oko 145 Eura. Mene je sa poshtarinom i ostalim peripetijama izashla naravno vishe. Da napomenem da je jakna bukvalno nova, sa postavom, a uradjena je stvarno vrhunski. Cena 180 E Uz janu ide i oridjinale TRIUMPH veshalica Ako je neko zainteresovan ja sam u NS. 060 14 777 17 Pozdrav
  7. Kupih sebi drugu kacigu, odgovarajuce velichine. Ova je i dalje za prodaju (3000 DIN) XL velichina, a moze i zamena za neko koferche ili letnju moto jaknu (XL).
  8. U medjuvremenu sam kupio neku drugu jaknu. Ipak hvala za informaciju
  9. Pa to je to, jedino je ona kuka na vrhu svecice malo chistija. Hvala za savet za nivo ulja, pogledacu.
  10. Kad sam malo bolje pogledao analize raznih stanja svecica, moja svecica izgleda bash kao NORMALNA sa ovog sajta,http://www.gnttype.org/techarea/engine/plugs.html, znachi nema nikakve garezi na sebi. Ako dobija ulje u cilindar, tokom voznje, bilo bi normalno da ima garezi, zar ne?? Danas sam prichao sa jednim momkom i pita me da li sam ulja imao na navoju ili vrhu svecice.......i sad kad se malo bolje setim ulje je bilo na navoju, sveze ko zejtin jer sam ulje menjao pre nedelju dana, a sam vrh svecice izgledao je kao sasvim normalno sagorevanje mada je i on bio malo mastan, od istog svezeg ulja kao sa navoja, verovatno od ulja koje se slilo sa navoja kad sam odvrtao. Jer kao shto rekoh, motor vuche kao blesav, nema dima..... ???
  11. Menjao svecice danas i kad sam odvrnuo zadnju, a ona ko umochena u ulje????? Ostale svecice izgledaju sasvim ok. I ova masna izgleda ok, chini mi se normalno sagorevanje (ako ga uopshte i ima u tom cilindru), ali je masna. Jel usisavanje ulja u cilindar znak da je dotok goriva slab u taj cilindar ili ga uopshte nema??? Kao shto rekoh po izgledu sagorevanja ta svecica deluje sasvim ok, e sad da li je to od pre....ne znam.....motor imam godinu dana i nisam primetio neke razlike u zvuku motora. Vuche odlichno, ide odlichno. Ako imate neke savete odakle da pochnem sa uzrokom kvara..... p.s. Zaboravih da dodam da sam motor zadnji put vozio pre 4 dana.
  12. Skinuo danas filter za vazduh, sa namerom da malo pekontrolishem isti, i vidim da je sundjer unutra u prilichno jadnom stanju te da ga ne vredi ni prati nego zamenuti novim. Sundjer je sive boje, debljine oko 1-1.5cm. Da li smem da stavim neki domaci sundjer ili je to ipak druga struktura sundjera namenjena bash za filtere za vazduh? Postoji li neka alternativa?
  13. Moj prijatelj prodaje: Kawasaki - ER5 500, godishte 1997, 40.000km, drugi vlasnik, uvoz iz Nemačke. Gume pod garancijom batlax 021, lanac i lančanici DID-O-RING novi, kofer. Cena 2500 Eura. Za sve informacije obratite se Saši na telefon: 064/125-128-3, Novi Sad.
  14. Ne bih se slozio, sve zavisi koliko se kvalitetno uradi i kojim se lakom izlakira. Ako se kaciga izgrebe da ima malo jacha udubljenja onda ni fabrichkoj varijanti nema pomoci. Dvokomponetni lakovi su tvrdi kao kamen tako da mogu da podnesu uobichajene ogrebetine od svakodnevnog cimanja. Ne razumijes sta sam htjeo da kazem. Nisu problem ove ogrebotinice koje se mogu polirati, ove nastale pranjem itd. vec ove u slucaju da ti ispadne kaciga i sl. Desava se da odpadaju veci komadi laka neko kad ja manje slojeva. A sto se tice laka od toga te nece spasiti ni jedan 2k bezbojni lak. (inace koritsim RM Startop ili Chronoloux) Razumem ja shta si hteo da kazesh, ali nema shanse da otpadaju veci komadi laka ako kaciga ispadne, nikakao. Jedino ako je neshto zbrzano i loshe uradjeno, pa chak i onda nisam chuo da mogu da otpadnu veci komadi laka. Pa, meni je pala kaciga sa sica motora, a jednom kad sam silazio sa bajka udario kacigom u ram garaznih vrata i veruj mi da se 99% nishta ne vidi. Radjeno je profi, odlichna priprema, dobar i skup lak pa onda nema problema. Ali, da ne nastavljamo diskusiju...iskustva su razlichita, tako je to.
  15. Ne bih se slozio, sve zavisi koliko se kvalitetno uradi i kojim se lakom izlakira. Ako se kaciga izgrebe da ima malo jacha udubljenja onda ni fabrichkoj varijanti nema pomoci. Dvokomponetni lakovi su tvrdi kao kamen tako da mogu da podnesu uobichajene ogrebetine od svakodnevnog cimanja.
  16. Drugar, ne znam ko ti je to rekao, ali ovo jednostavno nema veze sa istinom.....
  17. duzina u sredini 17,5 cm duzina sa strane po 20 cm ima unutra josh dve male nalepnice gratis koje su mi ubacili....
  18. 900 Din. 060 / 14 777 17
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja