Jump to content

Moto Zajednica

Vranjes46

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vranjes46

  • Rođendan Februar 12

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Gradiska
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500, Yamaha Tmax 500

Contact Methods

  • Skype
    aco-v-

Vranjes46's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

21

Reputacija u zajednici

  1. 27.11.2013. tragicno je izgubio zivot, nas prijatelj, brat, Darko Gunjevic .. Bio je clan MK Adrenalin iz Dervente .. Neka mu je vjecna slava ! http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Tragedija-kod-Dervente-Mladica-prignjecio-mercedes-220171.html
  2. Dve godine stara tema kolega Пааа? Након две године прецизан опис несреће, мислим да је ок што се момак огласио. Znam druze da je tema stara 2 godine, ali slucajno sam vidio temu, a prosle noci sam tek pristupio forumu .. Ne bih vjerovatno nista komentarisao, da nisam bio te noci na licu mjesta sa drugarima, od prve do zadnje sekunde .. A bar ja mislim da je ok sto sam bar malo opisao nesrecu ..
  3. Jasmin je uzeo taj Kawasaki 10ak dana prije nesrece, a moze se reci da gas nije spustao ni u kom trenutku .. Te noci ispred teretane na keju jedan decko je dao Radaku da proba KTM, radak je naravno prvi put u zivotu sjeo na motor i bez kacige u japankama i sorcu krenuo do Kajak Kluba, nekih 200 m udaljenog, okrenuo se kod Kajaka, krenuo ka teretani suprotnim smjerom - inace je ta ulica na keju jednosmjerna, bez svjetala, bez icega, vozeci nekih 20ak km/h i pred samom teretanom je na njega naletio Dzo koji je tu vozio 150 + km/h .. Ni jedan nije imao polozeno za A1, niti uredan motor .. Prizor na licu mjesta je bio stravican, vozac Kawasakija je zavrsio pod nekim caddy-jem, a motor ga je samo podbio ispod jos vise, hitna je stigla, ali nazalost nije mu bilo spasa .. A Radak je prosao sa tezim potresom mozga, otvorenim prelomima ruke i noge i par ogrebotina ..
  4. Pozdrav za sve bajkere, Zovem se Aleksandar, dolazim iz Nove Topole, jednog manjeg mjesta u okolini Bosanske Gradiske. Pratim forum vec duzi period, ali sam se odlucio pridruziti tek sada .. Pa se nadam da cu cuti i ja koji pametan savjet, steci neko novo poznanstvo i eto .. Toliko od mene ..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja