Jump to content

Moto Zajednica

Pumba

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Pumba

  1. Pumba

    Yamaha xj600n

    Novi član porodice
  2. Pozdrav svima. Evo i mog mezimčeta. Fotke su naprevljene na brzaka, mobilnim telefonom. Čekam lepše vreme i da ga malo picnem za slikanje pa postavljam nove 20140215_140315.bmp 20140215_140324 - Copy.bmp 20140215_140335.bmp
  3. Tekst je iskren do koske. I da je deset puta duži, pročitao bih. Svaka čast. Sedi 5
  4. Recidiv Samo ti ganjaj i ne prizivaj krizu
  5. Naravno. Osećam se kao dete ovih dana Nadam se da će sve biti gotovo za 2 nedelje.
  6. @seba011 Najverovatnije je u pitanju honda magna....ako sve bude u redu za 10-15 dana će biti u garaži
  7. @seba011 Da. Imam dozvolu..imam nekoliko hiljada kilometara ali tuđim motorima.... Bolje Vas našao
  8. @Nimmin Hvala. Bolje vas našao @Sr3ck0 Ajd ako ti kažeš Ja ne umem drugačije
  9. Hvala još jednom. Verujem da ću se za koji dan javiti sa dobrim i lepim vestima. Veliki pozdrav
  10. @Peki Hvala, zgodno Vam je ovo mestašce na netu
  11. Pre svega, pozdrav svim bajkerima. Iako se po statusu ne svrstavam u iste, u duši i srcu jesam. Ostalo je još samo da odradim tehniči deo, tj da izaberem nešto uz Vašu pomoć i iskustva. Moje ime je Igor, zdravstveni sam radnik, živim i radim u Beogradu. Kao i većina Vas, zaljubljen sam u vožnju, decibele, motore, lepe žene. Nemam fb,tvit,bia, cia, i ostalo...ja sam okružen prijateljima od krvi i mesa. Imam 43 godine, tako da....mogu reći da sam 25 godina čekao na ovaj trenutak. I osećaj je stvarno dobar. Molim Vas za strpljenje, jer osim ljubavi prema motorima nemam ništa više u ovoj ćelavoj glavi. Sa zvučnicima je slika malko drugačija Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor.
  12. @guliver Da. Slažem se. Otud i nesigurnost prilikom izbora. Plan je da bude motor za svakodnevnu vožnju, tj što više i što ćešće. A isto tako, ostao mi je neispunjen dečački san da zbrišem na odmor, tj do Grčke motorom. Stil vožnje naravno zavisi i od raspoloženja. Nekada imam potrebu da se vozikam na 2ooo obrtaja a nekada volim da založim.
  13. Da. U izgledu vodi magna svakako. Piskara se po forumima da su problem rezervni delovi za nju. Što za shedovku nije slučaj. Doduše i ja imam 43 god pa funkcionišem ispravno Imap li neke konkretne savete ili iskustvo sa nekim od navedenih motora?
  14. Da li neko ima iskustva sa nekim od navedenih modela? Došlo je vreme da ispunim neke dečačke snove pa mi treba realno mišljenje. Voleo bih da se odlučim za jedan od ova dva modela. http://www.polovniautomobili.com/oglas4062336/honda_vf_750_c_magna/ ili http://www.polovniautomobili.com/oglas3932911/honda_shadow_vt_750/ Unapred zahvalan
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja