Jump to content

Moto Zajednica

Fila

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Fila

  • Rođendan 15.06.1967.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 400ccm 2002god.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Fila's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam Goran iz Negotina i od prosle godine vozim Burgmana 400. Jako sam zadovoljan ali imam i par pitanja. Kada imam goriva pola rezervoara ili manje, tesko pali ako je bio na bocnoj nozici. To se ne dogadja ako stoji uspravno na velikim nozicama. Takodje kada pustim ruke u voznji pocne da se trese upravljac tj. prednji tocak malo pa sve vise a kada imam ruku na upravljacu ili obe ne osecam nikakav problem. Sta je resenje za to ? To sam slucajno otkrio jer normalno ne vozim bez ruku. Gde da kupim nove gume , koje gume idu za njega i dali je mozda problem sa tresenjem upravljaca upravo guma. Primetio sam da su mu gume malo napravile kocku zbog voznje na auto putu.Veliki pozdrav svima vama koji vozite Burgmana.
  2. Doco u pitanju je gel a ne silikon Voleo bih da moje sediste uradi majstor Boban.Sprint-Regal raptor spider 125e. Moj problem je sto imam bolove na kraju kicme kada vozim cak i na kratko jer je ovaj motor jako tvrd, i mislim da bi sediste sa gelom i sto je moguce deblje a da se uklapa u izgled itekako pomoglo. Pozdrav za Bobana i da pitam ..Dali je moguce da posaljem sediste brzom postom posle 5. oktobra i da ga dobijem nazad najbrze moguce, jer putujem opet posle tri nedelje i ode sezona voznje. Ili da ga posaljem pred polazak na put i da mi uradis lagano bez zurbe do nove godine. Pozdrav I da dodam ..imam 110 kg i 183 cm.
  3. Doco u pitanju je gel a ne silikon Voleo bih da moje sediste uradi majstor Boban.Sprint-Regal raptor spider 125e. Moj problem je sto imam bolove na kraju kicme kada vozim cak i na kratko jer je ovaj motor jako tvrd, i mislim da bi sediste sa gelom i sto je moguce deblje a da se uklapa u izgled itekako pomoglo. Pozdrav za Bobana i da pitam ..Dali je moguce da posaljem sediste brzom postom posle 5. oktobra i da ga dobijem nazad najbrze moguce, jer putujem opet posle tri nedelje i ode sezona voznje. Ili da ga posaljem pred polazak na put i da mi uradis lagano bez zurbe do nove godine. Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja