Jump to content

Moto Zajednica

Pera00

Članovi
  • Broj tema i poruka

    43
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Pera00

  1. ako moze nesto da pomogne...da vidite odprilike gde je iskrivljen Otisao je znaci malo na unutra (zato je i tocak tako blizu dekle) i onaj deo gde stoji plocica je se isrivio...eto...
  2. ma jesam malo, jbg Bilo bi dobro da imam dimenzije celog rama za svaki slucaj, znaci rastojanja od jedne strne do druge, rastojanje od tocka do dekle..itd... a iskrivljen je onaj deo kod plocice, odnosno gde prolazi osovina ona za donji trokut za viljusku, otisao je s'desna na levo malo jbg... I za koiko mozes da se nadje neki ram, u solidnom stanju...?
  3. ja sad upadam ko padobranac ovde, ali treba mi (ako neko ima kojim cudom) dimezija rama za 65-cu
  4. KKKKKKKKKKKKK RRRRRRRRRRR KKKKKKKKKKKK!!!!

  5. Kupujem levu rucicu i komande za bmw r65! pozzz
  6. Moze li nesto ovako?????5oe. 063-8152618... Jel si ih prodao?
  7. R45 mi je dopadljiv izmedju ostalog i zato sto mu je registracija oko 100 evra, a za R 65 je oko 150. A ja sam ubogi srpski student pa mi je "vreme" jako ogranicavajuci faktor. Zato se respitujem i o potrosnji, jer koja je svrha da ga kupim ako mi samo stoji u garazi. Hvala za savet poseticu Rausa. Tebra i ja sam se zaludeo sa benkicom, cale ga kupio kao pandurskog, i ja malo po malo...kao sve po jedan krug, necu dalje majke mi, posle toga polagao, pa dozvola i evo mene sad...teram ga vec godinu dana...stigao sam cak i da se skrkam sa njega! (msm ja budala) Naravno, uskoro ce biti kao nov! Aj uzimaj to pa da se vozamo pozzzzzzzzz Vazi za voznju, ali moram da te upozorim da me drugari zafrkavaju da vozim kao penzioner... Ma opusteno samo! Ja sam se bas i skrkao zbog toga sto sam jurio drugara ispred mene da ga stignem! jbg! Samo laganica!
  8. Pa ja znam da su vozili : R45, R65, R60/5, R60/6, R80... ali bilo ih je jos sigurno!!!
  9. R45 mi je dopadljiv izmedju ostalog i zato sto mu je registracija oko 100 evra, a za R 65 je oko 150. A ja sam ubogi srpski student pa mi je "vreme" jako ogranicavajuci faktor. Zato se respitujem i o potrosnji, jer koja je svrha da ga kupim ako mi samo stoji u garazi. Hvala za savet poseticu Rausa. Tebra i ja sam se zaludeo sa benkicom, cale ga kupio kao pandurskog, i ja malo po malo...kao sve po jedan krug, necu dalje majke mi, posle toga polagao, pa dozvola i evo mene sad...teram ga vec godinu dana...stigao sam cak i da se skrkam sa njega! (msm ja budala) Naravno, uskoro ce biti kao nov! Aj uzimaj to pa da se vozamo pozzzzzzzzz
  10. Cao. Evo ja imam neka cuda ovde kuci, ali ne znam da li je to to...i da li to uopste pase na fotoaparate...ali ti vidi. Ovaj crni je marke "ENK" i ima oznake "TV ZOOM LENS" 1:1.8/12.5-7-5 Ovaj dva siva su "FUJI PHOTO OPTICAL CO." i imaju oznake 1:1.8/12.5-7-5 znaci isto k'o ovaj crni gore evo i slika....
  11. Bilo je super. Dobio sam i neki vip broj (u najavi ce biti za svaleraciju), tako da sam bio srecan i zadovoljan ahhaha
  12. Pero, jelse opopravi od onog pada?! Pozdrav iz partera Jesam jesam. Skroz. Jos terapije da mi prodju i tu sam.
  13. Pozzzz za Mangulase sa Topcidera! )) Iz Drajzerove.
  14. Pazi...iako inicijalni sastav ove organizacije ranije kod nas nije imao reputaciju kojom bi privukao nove clanove, "Bandidosi" su za relativno kratko vreme, uspeli da postignu znacajnu masovnost ovde u Srbiji. (sto bandidosa, sto suport klubova). Razlog tome je, prvenstveno, novac, i to mnogo novca. Onda tu su i sve ostale materijalne podrske koje uzivaju clanovi ove organizacije zvane MC BANDIDOS ili koja vec druga postoji...nije ni bitno. Tako da sada kada pogledamo njih...sta mozemo da vidimo....mozemo da vidimo neke prioritetne aktivnosti pripadnika ovih grupa u zastrasivanju drugih bajkera i ljudi. Njihov moto je u sustini "Sila Boga ne moli"!!! Odnose u okviru kluba odlikuje stroga unutrasnja disciplina, koja se postize sistemom kaznjavanja za svako odstupanje od internih pravila, tako da strah garantuje bespogovornu lojalnost klubu, pri cemu se pozitivni zakonski propisi tretiraju kao sekundarni, odnosno nebitni i neobavezujuci. S obzirom da se klubovi zasnivaju na "bratskoj" povezanosti, to je faktor koji ogranicava broj clanova, tako da su veze medju njima veooooma cvrste!!!! Ne bih ulazio u to da li vole ili ne vole motore, da li su masine tu radi estetike, ali u jednom se svi slazemo. To su prave kriminalne organizacije. Ne znam sta bih vise dodao. Eto, to je moje misljenje. A mozda i gresim...mozda samo vole da izgledaju ako bad guys!
  15. ahhaha i uuuuvek mora da ima viska delova!
  16. Pitala me jedna bakuta da je odradis, onako, domacinski (dobro placa)...pa ako si raspolozen...
  17. Koji si ti car brate. Ustvari jeste evo, provalio si me, ovi banditi su mi dali novce da vas zastrasujem! ahahhaa kraljino! Mene interesuje ovo, sta rade, gde, kako? Sto naravno ne znaci da cu da postanem jedan od njih. Tako da aj cuti zivota ti ako vec nemas sta da kazes na ovu temu, a ako znas nesto napisi da svi cujemo! ti si od onih najopasnih bandidosa sa znackama.... Aj bre momak relax malo, sta si uzjogunio tu ko svinja pred spricanje! i da! Sta ti znaci ovo "sa znackama"?!?!
  18. Koji si ti car brate. Ustvari jeste evo, provalio si me, ovi banditi su mi dali novce da vas zastrasujem! ahahhaa kraljino! Mene interesuje ovo, sta rade, gde, kako? Sto naravno ne znaci da cu da postanem jedan od njih. Tako da aj cuti zivota ti ako vec nemas sta da kazes na ovu temu, a ako znas nesto napisi da svi cujemo!
  19. Tebra kad budu culi da ste iz Crne Reke nece smeti ni da pridju! Postali ste poznati!!!! ahahahah
  20. Pa da! Lepo si rekao! Kad Srbin to zabiberi... ahahha Ej a ako mozes samo da kazes, gde ste se sretali, jel to bilo kod nas( na nasim putevima) ili negde po inostranstvu. Zato sto sam cuo da se oni bore za svoju teritoriju/rejon i kad se izbore onda je vec problem ako prodjes tuda sa drugim bojama....msm ne znam....tako sma ja procitao. Ako ti ili neko drugi zna neka napise jebiga da budemo malo u toku. Al opet, kako god da okrenes, ovde ih ceka kuka i motika ako dodju!
  21. Paaaaa...ima dodirnih tacaka! Nisu samo Hell's-i u ovoj prici. Evo recimo imamo Bandidos MC, koji su se vec ucaurli u Sabcu. Znaci zvanicno su tu. Onda imamo i Gremium MC. Sad su na redu Hell's-i. I svi ovi imaju da kazem neke suport manje klubove kod nas i ljude koji ih podrzavaju. Koliko sam uspeo da procitram o svima njima, nemaju ni malo tolerancije prema ostalim klubovima. Po njima bi to izgledalo ovako "Mozes da vozis motor gde hoces i kad hoces, ali nemoj da se salis da nosis neke boje, a da to nisu nase". Ukratko.
  22. https://www.facebook.com/bandido.vojvoda?fref=ts Eve ga srpski Bandido!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja