Jump to content

Moto Zajednica

munze-nexus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu munze-nexus

  • Rođendan 24.01.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    Nemam

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

munze-nexus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zna li neko da li radi auto skola Rak i dalje? Oni su bili super.
  2. Ok hvala na odgovoru, makar nije toliko mnogo...
  3. Tada je krenuo novi zakon delimicno a ja sam imao 18 godina pa je bila prica da ce se automatski dobijati A nakon 2 godine posedovanja A1 i A2 , ili sa 22 ili 24 godine zivota ne secam se. U svakom slucaju ne daje mi se 50.000 dinara na sve ponovo.... Da li ste sigurni da me niko nece dirati ukoliko uzmem 600cc sa A2 i skinutom blokadom? Na primer tehincki ili saobracajac? Meni je i dalje neverovatno da su tako napravili da ja sa svojih 29 godina sada nemam pravo automatski da preinacim dozvolu u kompletnu kategoriju, a polozio sam im sve kao i onaj sto je tada imao dovoljno godina za A....
  4. Pozdrav drustvo. Polozio sam 2011. voznju za A kategoriju i tom prilikom sam , naravno, dobio samo A1 i A2 ( 1993. ), ali bih zeleo da konacno upisem u vozacku i A kategoriju. Iskreno mi je neverovatno da dobijem informaciju da je i dalje situacija takva da bukvalno moram sve ponovo ISTO da polazem, pa cak i na istom motoru. Ja sam polagao u auto skoli Rak u Pazovi, pa me zanimaju vasa iskustva da li je moguce negde nekako proci sto jeftinije ili da li postoji nada da se automatski u skorijoj buducnosti ostvari pravo na A kategoriju bez dodatnog placanja i ponovnog mucenja? Video sam u oglasima da postoje i motori od 600CCM sa A2 kaategorijom , ali bih ipak zeleo da imam slobodu da vozim sta mi se vozi bez ogranicavanja. Hvala svima.
  5. Pozdrav ljudi, Posto postoji mogucnost da u skorijoj buducnosti kupim Yamahu R6 do nekih 5000e a za tu cenu je do sada aktielan model od 2008-2011 zanimaju me sve informacije koje mozete da mi pruzite o ovom modelu odnosno sta da gledam od koga da gledam koja je realna kilemtraza i kakvo je to stanje agregata sa obzirom da leti nocima ne mogu da zaspim od nocnih trkaca koji uopravo maksimalno rabe ove masine. E sad sto se tice iskustva za moje 22godine zivota, imam polozeno za A1 i A2 vec oko 3 godine a kakvo je stanje u zemlji sa zakonom kolko sam informisan moracu opet da polazem sve isto i za A . Od motora sam vozio na svakih god dana 50cc,pa 125cc skuter, pa cbr125cc pa na kraju Hyosung 250 koji sam pazario nov i slatko se navozao njim. Gledajuci twist the wrist i vozikajuci se sa ove dve poslednje trkalice naucio sam neke osnove kontra volana,kocenja, SMIDSY itd tako da neko pocetno iskustvo imam (oko 40 000km na malim trkalicama). Medjutim sada, kako red nalaze, bih presao na 600cc a sem kako koja marka i model izgleda o samom stanju tih motora nemam skoro nikakva iskustva.
  6. Od delova za ovu hondu potrebne su mi maske sa strane i leve i desne,hladnjak,farovi,retrovizori,kablovi, sve u svemu neko mi treba ko zna i ko moze da me uputi de da idem jer na internetu nema nista od ponude... p.s. mogu i alternativni delovi...
  7. cao ljudi, ja sam prosle godine tj 2012 uzeo novi sprint maxx 125 kubika, ali mi se ukazala prilika da kupim nexusa pa me najvise zanima , recimo ako bi uzimao polovnog , sa kolikom kilometrazom je najoptimalnije uzimati ovaj maksi skuter, i da li se uopste isplati uzimati nov koji nije niti razradjen niti registrovan? hvala svima =)
  8. zdravo svima, Upoznat sam sa cinjenicom da piaggio motori mogu da predju dosta kilometara, ali posto nemam novca za nov skuter pa me zanima koja je optimalna kilometraza za kupovinu ovog skutera u iznosu od nekih 2000-2700 eura?
  9. ljudi jel zna neko gde mogu da vidim cenu mat farbe za kola (ne zelim foliju nego bas farbu), i ako moze sifra te boje da bi mogao da iskalkulisem kako i sta ? hvala unapred =)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja