Jump to content

Moto Zajednica

nidzola1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

nidzola1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. upravu ste i ja sam primetio za lanac i one palstike itd... inace kao dao bi ga za 400e pa me privukla cena... mozda se i dalje isplati ali... gledacu neku provereniju priliku za sada pa vas opet cimam za misljenje samo da naleti neki od 125 ili 200cc.
  2. hvala na odgovorima. sad samo jos da resim tj. vidim stanje motora, ili da verujem na rec coveku... Oko transporta sam gledao nesto, ovi iz aksa da ga doslepaju traze oko 4000-5000 din, a vidim spominjete nekog lika sto vozi, pa da li je to bolja/isplativija varijanta? i Jos jedno pitanje da li je bolje npr. da covek odjavi motor i posalje papire itd... ja ga registurjem ovde na svom imenu odmah, tj. da li je to izvodljivo, jer ne bih se cimao do Subotice, samo zbog registracije, prenosa itd....
  3. Ako moze neko i ima vremena i voljan je da pogleda motor neka javi Pa cu se jednako revansirati. Zvao sam coveka kaze samo da mu je akumulator za zamenu, pa me interesuje koliko se krecu oni?
  4. rado, ali sam iz Nisa, pa mi je malo cimanje da uznem motor bez gledanja... zato pitam mozda neko zna nesto o motoru, pa da mi olaksa stvari
  5. jel zna neko nesto o ovom motoru? http://www.mojauto.rs/polovni-motori/848554_Sprint_Qm125gy_2008_god mozda bih ga pazario?
  6. sad vide temu ime Nikola ostalo kad uznem neko motorce pa da se predstavim ko covek....
  7. Red je da se predstavim Za sada bez motora, uskoro sa motorm
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja