Jump to content

Moto Zajednica

Nele12

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nele12

  • Rođendan 03.11.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Nele12's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Djembastik, Ako nije tajna gde ga kupujes i za koliko? Hvala.
  2. samo sto su burgman i medison sa malim tockovima a za Yamahu - nisam siguran bas sada!
  3. Pa, marshall, mogu ti reci da si glavni krivac zbog potrage za Explorerom, tek da znas!
  4. Hvala Dutch, Free i bilo sta od 50ccm mi nije interesantno, Dakle od 125 pa na vise (rado bi 150). I jos nesto - tockovi 16". Dakle Liberty ili novi Explorer, to mi je sada na nisanu. Sajam je na prolece i idealno za voznju ali jeswnja kupovina znaci lagana razrada do proleca. Uh i dalje na muci!
  5. Hvala Grofe, ponuda je vrlo primamljiva ali ja bih nesto sa 16-icama. Malo mi je cudno da za 4 godine predje samo 30-ak km. Kapiram ja da je stajao u salonima itd ali da li je to uopste dobro za motor?
  6. Hvala, Dakle, da polako krenem u shoping... @MajorSoul - Sta stize? @Mozart junior - THX, sta cu, moram da ti verujem kad si tako recit! A i nesto mi ovii ne deluju kao da bi se narocito isprsili za popus na sajmu. Mislim da je letos skuter bio 125.000 a sad 105.000, pa i to je nesto.
  7. Hvala drugari. Ja sam merkao Jonway explorer, sada je oko 105.000 i kako su mi rekli cena vise nece ici dole. Za sada. Zato se i mislim, uzeti ga sada, pa po malo razradjivati do proleca (onako - skolski- rad u mestu, pa po malo na niskim obrtajima itd) ili cekati sajam. Ono sto ne znam je da li oni (Jonway) daju neki sajamski popust.
  8. Iskusni kinezi, pitanje je vrlo konkretno i jednostavno: Kada kupiti nov kineski skuter - na kraju sezone tj van sezone ili cekati sajam i sajamski popust? Hvala
  9. To ti pricam, stomak je tu, jos misamo garaza fali...
  10. Dobar dan, Ja sam Nele, Cuburac privremeno raseljen na Novi Beograd. Motor ceka neka bolja vremena a ja uredno pratim ovaj forum i BJB sajt. Zeleo bih da pohvalim i akcije koje BJB organizuje, mislim da je to veoma vazno za zajednicu i mislim da se predstavljate u najboljem svetlu. Jos jednom dobar dan i puno pozdrava.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja