Jump to content

Moto Zajednica

AttilaBre

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Sprint Explorer

Contact Methods

  • Skype
    attila.pravda-tr

AttilaBre's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ko servisira skutere na Banjici?
  2. Imao sam isti problem. Doslo je do male pukotine na felni toliko sicusne da nije bilo primecena pri menjanju zadnje gume na sta sam prvo ciljao. Video sam da i guma i dalje ispusta otisao sam opet kod vulkanizera tocak je potopljen u bure sa vodom gde se opet jedva primetila da guma isputa. Dodavanje malo aluminijuma u predelu pustanja vaduha je resilo stvar.
  3. Uradjeno! Ali imao sam sta da vidim cale je pokusao bez mene to da sredi posto sam ga ostavio kod njega. Srusio mu se na stranu i ostetile su se neke plastike. Nista napravi mi covek jos zanimacija
  4. Nabavio sam delove. Da li neko moze da slika kako su postavljenje srednje nogare na Exploreru. Hvala.
  5. Kupio bi polovan pocket bike kros varijantu. Ponude saljite u inbox.
  6. http://www.polovniau...laguti_madison/ Sta mislite o ovome ? Mislim na model, otisao bi da pogledam.
  7. Prvi oglas je skoro izmenjen kostao je 850, sto je sad covek povecao cenu samo on zna.
  8. Kupujem kofer za skuter ponude na PM.
  9. Kao i u svakoj trgovini pogledas cene konkurencije, znaci pogledaj po oglasima koliko se krece i u kakvom stanju naspram tvog. Proceni i u zavisnosti koliko brzo hoces da ga prodas postavi cenu. Srecno.
  10. Posedujem skuter od pocetka sezone i prezadovoljan sam istim tako da sam odlucio da ga utegnem i koristim duze iako sam planirao samo ovu sezonu da ga vozim. Ima na 2-3 mesta problema sa zabicama koliko sam procitao to je standardno tako da sam odlucio da rasklopim plastike i da ojacam iste. Najvise sto mi smeta je los kvalitet nogara (srednjih i bocnih) i auspuha kojeg sam vec skidao i farbao i opet je rdja izasla na povrsinu (svidja mi se oblik auspuha tako da bi ga zadrzao). Trazim savet za: Nogare - da li imaju negde nove ili u dobrom stanju i da li bi naprimer bocnu mogao da kupim neku kvalitetniju (brendiranu). Auspuh - smirglao sam ga i ofarbao sa farbom za visoke temperature, savet kako dobro to uraditi. Gde servisirati isao sam u ovlasceni servis u vilinim vodama do sada. Da ne davim vise ovo za pocetak me intresuje Pozdrav. http://www.kanuni.com.tr/en/scooter/95/merlin-150 Video sam uzivo u Turskoj odlicno izgleda u ovoj boji.
  11. Gde kupiti i sta preporucujete? Specifikacija:Veličina guma............................ napred 100/80-16 / nazad 110/80-16 Kupujem samo nove ako neko ima da ponudi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja