Jump to content

Moto Zajednica

armatura

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

armatura's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Odličan servis,popravljao sam Sprinta phantoma...sve pohvale!

  2. Danas sam bio u AMS i uzeo samo polisu koja važi do maja 2012,s tim što pretpostavljam da ću morati ponovo da je vadim kada budem uzimao nove tablice.U pitanju je skuter do 50ccm.Na moje pitanje jel moram da registrujem skuter do 1.01.2012,dobio sam odgovor da mogu kada hoću,što je i normalno....tako da im ne dam pare do marta aprila 2012 godine....
  3. Phantoma sam kupio 2008 i do sad prešao 6000km,ista stvar i kod mene,s tim što nisam ništa dirao,jer nije tako strašno.Što se tiče paljenja i ja imam problem ako ga ne vozim dva,tri dana odmah teže pali.Mislim da to nema veze sa curenjem ulja,bar sam tako negde pročitao na forumima,jer sprint motori svi pale teze.Inače do sad sam menjao samo pločice,varijator reglera i rolnice jedno tri puta,valjda su nekvalitetne.Pozdrav!
  4. Da li je neko saznao nešto novo u vezi registracije.Znači,da li se ove godine može uzeti samo osiguranje,pa registrovati tj.uzeti nove tablice krajem godine ili sledece godine(tipa u aprilu,pre nećemo ni voziti)ili mora sad kad ističe polisa?Hvala
  5. I ja mislim tako,jer ako važi isti zakon kao i za kola onda ti tehnički važi samo mesec dana,tako da je bolje vaditi samo polisu i pred kraj godine uraditi registraciju ili još bolje tamo negde u aprilu 2012 jer pre toga nećemo ni voziti motor zbog zima pa je glupo da plaćamo već od januara registraciju.
  6. Mene zanima jedna stvar,skuter mi je osiguran do maja ove godine,pa me zanima da li ću pri uzimanju nove polise morati i da platim za nove tablice tj.komplet registraciju ili ću sad moći samo polisu da uzmem a registraciju i nove tablice do januara 2012.hvala unapred i pozdrav!
  7. Mene zanima jedna stvar,skuter mi je osiguran do maja ove godine,pa me zanima da li ću pri uzimanju nove polise morati i da platim za nove tablice tj.komplet registraciju ili ću sad moći samo polisu da uzmem a registraciju i nove tablice do januara 2012.hvala unapred i pozdrav!
  8. Zovem se Nikola,vozim skueter oko cetiri godine,malaguti je u pitanju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja