Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto200

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Supermoto200

  1. Kupujem delove za Yamahu XS400 1978. Sledece delove: 1.Spaner lanca bregaste 2.Lancanik bregaste 3.Klizac lanca bregaste 4.Semering bregaste 5.Lanac bregaste 6.Gornja garnitura dihtunga 7.Karike ceo komplet 8.Obrada hilzni 9.Ulje i filter ulja Svaka preporuka, pomoc ili slicno je veoma dobrodosla.. Kupujem i komplet masinu moze i bez papira ja Yamahu XS... Moze PP ili broj 0603630381
  2. Prodaju al ne znaju ni sami sta pa zato najbolje je da mi neko ako moze ode i slika..
  3. Da li neko iz Novog sada moze da ode do masstehika i da trazi zadnji tocak kompletan za Pulser 2 i da mi islika sta sve spada u taj tocak jer sa kime god pricao daju razlicite informacije.
  4. Dali neko zna DIMENZIJE silen blokova za qingqi 200,pulser 2???
  5. Ima li neko da mi preporuci majstora za stelovanje ventila?Na podrucju Beograda i da li ako su rastelovani ventili postoji sansa da trosi vise(4.2l)?
  6. Da li neko zna gde mogu da nadjem zice za felne u Beogradu?I nekoga ko zna da uplete i centrira felnu?
  7. http://forum.motoduragon.com/tiekh._dnievnik_ili_moi_mototsikl/pochti_chiernyi_drakon_200ss_18438.0.htmlimas ovaj lik je svasta radio pa pogledaj ima negde i to.
  8. Imam pitanje: Koji lanac i lancanici idu na qingqi 200 znaci(skracen,normalan,produzen prenos)? I da ne bude odogovora ima u temi,ima ali raznih zato i ponovo pitam. Unapred zahvalan,pozdrav.
  9. Promenio sam ulje,stavio sveze i sve to odradio i malo je mekanija ali bas malo..
  10. Imam problem,odjednom mi je prednja kocnica postala nenormalno tvrda,znaci koci ali je tvrda dosta..
  11. Da li ima neko da preporuci nekog dobrog majstora na podrucju Beograda?
  12. Posto treba da menjam ulje, jel ovo najbolje uzeti http://motoland.rs/moto-delovi/ulja-i-maziva/4t-cetvorotaktna-ulja-maziva/4t-ulje-za-motor-bardahl-xtc-c60-15w50/? Citao sam na prethodnim stranama dosta ga hvale,do sada je sipano Motul 5100. I jos nesto da li znate nekoga ko radi reparaciju kocionih klesta?
  13. Par stvari koje me interesuju,ako moze pomoc: 1.Kada strelica gde se namesta paljenje rezerve stoji na dole jel to upaljen rezervoar ili ugasen? 2.Da li je neko imao problema za zadnjim klestima? 3.Desava mi se da nekada nece da ubaci u prvu u mestu kada stoji motor,da li znate sta moze da bude? 4.Cuje se neko lupanje SAMO u 3oj brzini ne znam zasto?
  14. Danas je bio kod majstora,otisla zadnja klesta,mora nova da se uzmu.De mogu naci deo?Dal odgovara od pulsera pa da zovem Massetehnic?
  15. Postao sam vlasnik http://www.polovniautomobili.com/motori/5304022/qingqi-qm200gy-supermoto,alidoslo je do par problemcica..Ovako ne radi mi zadnja kocnica,tj radila je i onda je drugar uzeo da isproba i blokirao mu tocak i onda smo odblokirali,ali nema odaziva uopste od nozice kocnice.Da li neko zna sta moze biti?Pokuasavao sam da mu dospem ulja i nije ni to pun sistem al nece vazduh da izbaci uopste?
  16. Ima 2880 i on kaze cerkice su presle 80,a on ga je kupio da se one voze al ne zasluzuju valjda i onda kao ga prodaje.Kaze da ga je uzeo za 700 i oce da zaradi makar 150.I to ne njegove nego nekog brata cerkice,sumnjiva prica mnogo..
  17. Evo ovako da se zavhalim Vlado za cimanje dosta mi znaci,ima dosta stvari koje mi se ne slazu i zato ne bih uzimao.Evo sta prvo on tvrdi da ga je on uzeo sa 2800 i vozile ga cerkice nisu padale nista,vlasnik menjao ulje pre kupovine,pa onda na primer motor je izlepljen ipone nalenicama(koje nije on lepio) a kasnije dolazi do toga da je napravio ON kofer koji je izlepljen istim nalepnicama,malo cudno.Kod tog motora me najvise privukla kilometraza,ali mozda je bolje neki sa vecom uzimati,cak mozda i za manje pare.Npr: http://www.polovniautomobili.com/motori/5304022/qingqi-qm200gy-supermoto http://www.polovniautomobili.com/motori/5926862/sprint-pulser-2 Ovaj prvi mislim da je i prvi i drugi vlasnik na forumu clan video sam neki oglas i mislim da je to taj motor.
  18. Не знам на какво тачно звецкање мислиш, могуће је да се чује ланац брегасте што је сасвим нормално за тај мотор. Да ли се чује звецкање кад ради у леру? Ако се не чује онда је вероватно нешто друго. И да ли звецкање долази баш из агрегата? Могуће је да тандрче нека пластика преко 5000 обртаја кад мотор почне да тресе, рецимо мени се чула таблица да тандрче одзади кад пређе 4-5000 обртаја. Cuje se bas iz agregata,ne znam sta bi moglo biti sa obzirom da je presao 2800km..
  19. Imam jedno pitanje u vezi Pulsera 200,isao sam danas da ga gledam(http://www.polovniautomobili.com/motori/5277973/sprint-pulser) i probam naravno.E ovako preko nekih 5000rpm cuje se neko zveckanje i trese motor dosta,dali je to neki sitan kvar ili je nesto ozbiljnije? I dal uzimati i rizikovati? Unapred hvala
  20. pozzz ja sam toma i vozim peugeot looxor ,,,
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja