Jump to content

Moto Zajednica

Vejac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    63
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Status Replies koje je postavio član: Vejac

  1. Pozdrav za MAXI skuterase iz NS-a! Danas sam napravio jednu voznju do grada,isao po delove za servis. Lepo nas je videti na ulicama! P.S. Izvinjavam se decku sto vozi R-a, "ISEKAO " sam ga sa mojom belom kacigom dok "zavrcao" rucicu gasa!

    1. Vejac

      Vejac

      Sta se izvinjavas budali koja jurca po gradu? Bolje ti da ga iseces nego kamion. Valjda ce utuviti u tintaru da se po gradu ne jurca, ajd sto ce ubiti sebe ali sto ce ubiti drugog. Sramota da se to zove bajker.

       

    2. (See 4 other replies to this status update)

  2. Audiofili pomoc..pravim zvucnu kutiju po SAL-ovim nacrtima sa naravno njihovim komponentama..imam problem oko skretnice,jer mi visokotonac ide do 100w a i ta skretnica(skretnica do 200w je 4100din..mnogo),ali ja po kanalu na pojacalu imam oko 60w.Jel to znaci da na skretnici ne moze biti preko tih 60w i da mogu uzeti tu sa 100w max opterecenja ?

    1. Vejac

      Vejac

      SAL je kineski krsh, skoro da ti za to skretnica i ne treba, ali mozes staviti 4,7uF/100V redno izmedju plusa basa i plusa visokotonca, ali ces morati visoke malo da smanjis na predpojacalu. Bas ide direktno u pojacalo....jeftinije od toga nema ;)

       

    2. (See 4 other replies to this status update)

  3. Na tehničkom su mi utvrdili da mi je motor težak 360 kg...

    1. Vejac

      Vejac

      Ma druze nije to nista ja sam dobio prvu saobracajnu za pegaso650 da ima 22 mesta za sedenje i 650kg tezine...digao sam takvu dreku u NS sup-u da sam za 5 min dobio drugu saob. Uzas...

    2. (See 8 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja