Jump to content

Moto Zajednica

ISUS-HAD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    44
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Status Replies koje je postavio član: ISUS-HAD

  1. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      E da se javim da sam pronasao zasto skuter nema struje.Skinuo sam magnet kad ono Imam sta i da vidim odvrnuo se saraf sto drzi magnet i sjebao je namotaje.Sad sam narucio drugi pa cemo da vidimo oceli da radi?Cujemo se...

    2. (See 18 other replies to this status update)

  2. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

  3. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

  4. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Probao sam ispravan CDI i opet nece da baci struju na svecicu.Interesu je me koliki napon mora namotaj da pravi?

       

    2. (See 18 other replies to this status update)

  5. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      A CDI cu probati drugi da stavim pa se javim.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  6. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Ima samo jedan osigurac sto stoji kod akumulatora i taj je ispravan.

    2. (See 18 other replies to this status update)

  7. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Sve sam plastike poskidao sa njega i nema ih.Pogledacu jos.

       

    2. (See 18 other replies to this status update)

  8. Zdravo drustvo imam jedan problem,imam Suzuki katanu 50cc i naravno nece da upali Bombina je proverena radi,regler proveren radi a ipak nece da baci struju na Svecicu i 20 svecica imam na koje sam probao i opet nista nema struje na svecicu.Sta da radim kuda da gledam i namotaj sam proverio i kabal od Svecice i ipak nece.Ako neko moze da mi pomogne sta jos da radim da ga vratim u zivot,unapred hvala.

  9. Drugovi braco,da se pohvalim postao sam tata po drugi put :-))))

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Malog bajkera Imam a sad je mala bajkerka :-)))

    2. (See 16 other replies to this status update)

  10. Drugovi braco,da se pohvalim postao sam tata po drugi put :-))))

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Malog bajkera Imam a sad je mala bajkerka :-)))

    2. (See 16 other replies to this status update)

  11. Drugovi braco,da se pohvalim postao sam tata po drugi put :-))))

  12. Pozdrav bajkeri,Ja sam Sinisa iz sremske mitrovice,zivim u Minhenu.Vozio sam Suzuki gsxr 1000 K6 i sad sam odlucio da predjem na putnicki enduro :) da li neko moze da mi da savet koju masinu da uzmem?

  13. Pozdrav bajkeri,Ja sam Sinisa iz sremske mitrovice,zivim u Minhenu.Vozio sam Suzuki gsxr 1000 K6 i sad sam odlucio da predjem na putnicki enduro :) da li neko moze da mi da savet koju masinu da uzmem?

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Hahahah evo ja da odma napisem savet,Honda transalp,varadero africa twin mislim da bi ti od toga nesto najbolje odgovaralo :-)

    2. (See 12 other replies to this status update)

  14. Sad kad sam prodao motor zao mi :///

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Drug to se prvo kupi drugi motor pa tek onda prodas stari!!!

    2. (See 7 other replies to this status update)

  15. Mrzim kišu, zimu, sneg!

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Kisa moze da prodje,ali ovo dvoje drugih nemogu.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  16. zasto ne mogu da otvorim temu predstavljanje clanova

  17. zasto ne mogu da otvorim temu predstavljanje clanova

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Ima dva Linka u toj poruci,onaj koji treba kad ga otvoris trazi ponovo da se ulogujes i kad se ulogujes ponovo trebalo bi da radi...ako si uradio kako treba onda neznam sta bi moglo jos da bude..

    2. (See 6 other replies to this status update)

  18. zasto ne mogu da otvorim temu predstavljanje clanova

    1. ISUS-HAD

      ISUS-HAD

      Ako si skoro prijavljen na forumu,onda nisi potvrdio onu poruku sto si dobio od Foruma potem e-mail,otvori tu poruku videces pise sve...

    2. (See 6 other replies to this status update)

  19. Živi bili svi mi pa nek ide svet u tri lepe ako mu se (svetu) nešto ne dopada kod nas. Scuba

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja