Jump to content

Moto Zajednica

Bocko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bocko

  1. Jel ti pase pasat 92. 1.6 TD i malo parica. Pozovi ako te zanima da se dogovorimo. 061/251-9561 Daco.
  2. Srecno sa poslom. Cekamo adresu i telefon.
  3. Lepo zvuci moze li br. telefona , dobro je imati ga.
  4. 1. Castrol Magnatec(10w40) je prosečna polusintetika i to za automobile. Navikan je s cenom, a postoje mnogo bolja ulja (dokazano) u eksploataciji a za bitno manje pare. Što se aditiva tiče, ni jednom zdravom i normalnom agregatu to ne menja ništa u radu. Argumenti su na par linkova u par tema koje su već par puta bile prežvakane uzduž i popreko. Znači detaljna ispitivanja i testovi sa merenjima viskoziteta pre i posle upotrebe, a u laboratorijskim uslovima... al to sad nije tema, već čisto da navedemo koje ulje koristimo Slazem se sa Dexterom. Ja koristim Motul ili Castrol potpunu sintetiku.Tako da moj ljubimac ne pravi pitanje.Isto mislim da ne treba menjati svaki put marku ulja vec se odluciti za jednu i ako se dobro pokaze samo ga redovno menjati.
  5. Bocko

    VAM za dame

    Iskreno to je nesto sto me iskreno odusevi devojka na motoru.
  6. Kako da prepoznamo Rico profi od obicnog ? Sta pise na kljucu ?
  7. Rico smatram za najnizi rang alata sa kojim moze nesto da se radi,naravno postoji koliko hoces alata losijeg od njega. Alat je dosta krt ili tvrd nema doze uvijanja pa dolazi do pucanja vilastih i okastih kljuceva za gedore ne znam. Proxon mi je hvalio neki lik iz Ns-a koji ga i prodaje ako nekom treba broj tel. potrazicu imam negde upisan. Skidam kapu za dozivotnu garanciju na adekvatno koriscenje HAZET,GEDORA . . .ili dok ga neko ne pozajmi.
  8. Lepo zvuci. Bas drugaru treba dihtung glave za Suzanu 400 bandit.
  9. Evo sajta rockvillage.org Malo duze otvara ali sacekaj vredece.
  10. Prijatelju ja sam drug od onoga lika za regler,on se registrovao pre neki dan pod imenom ''ZEKO'' A pre nego da se registruje pisali smo od mene. U vilama je fabricko ulje . On je OK. kada se vozi po dobrom asvaltu,ali je neudoban kada je put los. Svestan sam ja da je to RR.Ali bih ga malo omeksao ako je to moguce zbog losih puteva.
  11. Od Beceja za Zrenjanin-Lazarevo -Sutjeska-Secanj-Boka-Konak-Hajducica-Velika Greda posle 2km na raskrsnici levo i tu si. Iz ZR kad izadjes za Lazarevo samo prati glavni put ima i putokaza.Od ZR do Ban.Sokolca ima 65km. Od Banatskog Sokolca za Bg. ides drugim putem Plandiste-Alibunar-Pancevo-Bg ima 90 km.
  12. U pravu si .Pogresno sam napisao. Sta mislite o manjem pritisku za pola bara.
  13. Preporuceno je da pr tocak bude na 2.9 bara,a zadnji na 2.5. Malo je pretvrd po neravnom putu [kakvi su uglavnom kod nas]. Na podesavanju amortizera sam ga omeksao koliko sam mogao,ali sam mislio da smanjim i pritisak u gumama za pola bara. Sta vi mislite? :o
  14. Sad sam se malo bolje informisao 24.08 u 20h. Corba, 25.08 oko 20h Van Gog
  15. To se odrzava u Ban.Sokolcu. To selo se nalazi 25km. od Vrsca,90km od Beograda,120km. od N.Sada. Inace selo ima 300 stanovnika a tokom ove manifestacije bude i do 5000 ljudi. Neki od Bykera to znaju jer prosle godine dosta nas je i posetilo. Ulaz je siobodan. Za blize informacije kako stici pisite.
  16. Bocko

    gsx-r750 ulje

    Ja ovako gledam sto se tice gradacija. Fabrika i za moju HONDU RR preporucuje 10-40 verovatno i za tu Suzanu.Usled velikih spoljasnjih temperatura i gradske voznje kada se temperatura motora penje i do 110 stepeni,odlucio sam se za 15-50. To isto kazu i trkaci sa staze gde su velika opterecenja. Dakle moja preporuka:ako planiras da se vozis i kada su spoljne temperature od 10-30 stepeni sipaj 10-40. Ako ces ga voziti samo tokom leta sipaj 15-50. NARAVNO M O T U L. Ako imas problem oko nabavke istog javi se da ti pomognem.
  17. Problem ti je verovatno negde oko prekidaca na parkirnoj nozici.
  18. Pozdrav Barkocis. Koje su tamo cene Motul-a i filtera u Markosu,mozda su povoljniji nego kod nas.
  19. Vozim HONDU 600RR stvarno radi ugladjenije i tise od ostalih. To su R modeli tvrdji nabijeni boli malo bulja posle duze voznje. Probavao sam Suzanu 600R,malo je udobnija isto tako i R Yamaha. Honda koju si ti hteo daleko je udobnija za duza putovanja sigurno i duzi vek trajanja zbog slabije iskoriscenosti motora. Zavisi sta zelis,vecu snagu i veliki broj obrtaja[sto meni jako prija] lezanje po krivinama.Ako je to to onda neki od R-a. Duza putovanja udobnija voznja,manja krajnja brzina.Onda neki od turistickih modela. Uz redovno i kvalitetno odrzavanje,naravno i pametnu voznju. Sto se tice masine bices i prezadovoljan sa nekim od R-a.
  20. Bocko

    Ulje za motor

    MOTUL,CASTROL .......... ,.......... , .........pa ostalo. Sprej za lanac i ostalo od MOTULA je bez greske . Pri tome sam ostao posle duzeg eksperimentisanja sa drugim markama. Iz tog razloga imam u svojoj prodavnici MOTUL i CASTROL. STO SEBI TO I DRUGIMA.
  21. Evo jos jedne ideje .Skines rezervoar ,a sa njega pumpu i stalo. Sipas u njega antirost koji mozes naci u svakoj farbari i ubacis 2-3 sake ostrih kamencica,dobro promuckaj pa ostavi da odstoji pola sata,opet muckaj,prospi stari pa naspi novi antirost ,pa ispocetka. Ponovi to nekoliko puta. Malo ce potrajati ali verujem da ce vredeti.
  22. Bocko

    Ulje za motor

    Honda CBR 600rr. Ma da me interesuje i za druge modele.
  23. Ma slabo imam vremena za forum pa nisam bas vest oko foruma. Izvinjavam se sto tek sad odgovaram.Kad god sam isao na foru gledao sam neke druge teme. E ovako ja sam u Vrscu a imam Motul i Casrol.
  24. Bocko

    Ulje za motor

    U mom User Manualu preporucuju vise gradacija. Na prvom mjestu je bilo 10w40 i ja bas to i sipam. Na kojoj adresi mogu naci manual za moj motor?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja