Jump to content

Moto Zajednica

monza k2

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    ruma

monza k2's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. fruska gora,iriski venac-zmajevac-cot-letenka-lezimir!! veoma zanimljiva relacija ako ti je negde u blizini,motor ti nije prebrz tako da ti krivine nece prestavljati problem.prvi put odvozaj celu relaciju polako jer na par mesta ima rupa pa da ne bi malo izjebo tockove! na drugu stranu venca tj prema cortanovcima je malko losiji put ali ni to nije lose! priroda je extra jos ako imas neku devojcicu pa da malo svratite u sumicu e onda je to prava voznja :o
  2. ma kakvi,kamera je na dolaznoj strani da bi mogla ocitati tablicu na kolima,a i to ima samo do bg a od bg do nisa nemaju cak ni te!a sigurno ce da bulje u ekrane ne bi li ti iz nekog coska videli br table i naplatili 100 din!sa a,b,c,d i adr kategorijama sam obisao evropu i uzduz i popreko tako da jako dobro poznajem te dzukele :twisted:
  3. druze razmisli o hondi cbr500,mnogo bolji motor od oba ta tvoja!ima jedan u sm,ako te interesuje javi se na 065 422 5222 pa cu ti objasniti,boza pusti dexa verovatno je dobio neku kintu od kawe cim je toliko fali
  4. posto vidim da niste upuceni,od hr granice do simanovaca na svim rampama rade moji sugradjani,koji su od1990 do danas svaki zaradili po par miliona maraka-eura!znam da malo zvuci neverovatno ali tako je!!ako ste culi za drumsku mafiju to su oni,tako da kad i kad platite putarinu oni to podele sa drzavom verovatno u odnosu 80-20,u njihovu korist,tako da se u opste nemojte uzbudjivati,njima to nista nece nauditi a nama uvek dobro dodje koji din za corbu!!malo usporite prodjete pored rampe uz desnu stranu a mozete im i svirnuti ako ste raspolozeni tablicu vam niko nece zapisivati oni su na nas navikli,ja nekad i stanem samo im pruzim karticu da bi mogli da razduze i polako prodjem!!!
  5. palim na guranje ali snacicu se vec nekako nismo preterano ali bilo je lepo!!!!! do kraja nedelje treba da zavrsim motor,polozio sam pre 10tak dana pa cu moci slobodno da se vozim tako da vas reon imam u planu malo da vas obidjem.a mogli bi i vi nekad naleteti na neku pljesku odo sad da odmaram valja sutra raditi,pa se cujemo uskoro,da savladam jos malo ovu napravu pozdravi mi debeloga brata!!!!!!!!!!!!!
  6. zdravo prijatelju!!!! evo pokusavam kao da shvatim ovaj kompjuter i ove sajtove,catove...mada mi i ne ide bas najbolje al valjda cu se nauciti! da nije i nas prijatelj urke ovde negde?kako da znam ko je trenutno na sajtu?glavonja mi je u mitrovici nesto kao objasnjavao mada smo obojica bili pripiti pa se i ne secam bas svega!
  7. boza,otprilike 25 god,od zanimanja sam imao svasta,ali sam se zadrzao na fast food-u, nekako mi to najbolje lezi,neki od vas tu me dobro poznaju pa ne moram puno detaljisati! trenutno k2 1000,i relativno sam zadovoljan sa njim!!!!!!!! pozdrav svima!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja