Jump to content

Moto Zajednica

brki82

Članovi
  • Broj tema i poruka

    354
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu brki82

  • Rođendan 06.04.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

brki82's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

210

Reputacija u zajednici

  1. Uh. Vredelo je procitati u dahu a sad cekamo nastavak . Bravo za destinaciju.Albanija je nesto sto se tesko moze opisati recima a ni slikama.Ja i Ugac smo vozili 2012 i usli smo isto na Gusinje i spustili se u Skadar. Tada je mehanizacija za puteve stigla tek nesto posle Stare,tj do velikih serpentina. Nama je destinacija bila Grcka tako da smo nastavili niz Albansko primorje do igumenice. I to sto smo malo zakacili ostavilo nas je bez reci. sledeci put idemo tvojim tragom Slike su ti odlicne,ali samo jedno pitanje. Zasto ne slikas ljude koje si slucajno upoznao na putovanju? To bi posebno dalo draz ovom putopisu.
  2. https://youtu.be/hRY_TVkH_XI Evo malog objašnjenja o krstu sa Čemerna
  3. Hahaha.. Ne mogu da verujem. Al će sada da padne pačarenje :-D
  4. Super! Vratili ste mi lepe uspomene od prosle godine.Proveo sam tamo dve prelepe nedelje i posle toga po neki vikend i mogu reci da me je Bugarska prijatno iznenadila. Ima dosta toga da se vidi i obidje. Pored prelepe prirode imaju dosta i arheoloskih nalazista iz tracanskog doba koja su solidno ocuvana i koja takodje treba obici. Ja sam vozio pod Balkanski put od pocetka do kraja i preporucujem svakom jer se na tom delu nalazi dosta kuca muzeja iz doba njihove,pa bas ne sjajne revolucije . Ono sto mi je takodje bilo facinantno,ma koliko gradovi sa obilaznica delovali ruzno i odbojno jer su okolo uvek romska naselja,tek kada se svrati u njih vidi se njihova lepota. Takodje za sve preporucujem selo Emona,koje je ujedno i zavrsetak Stare planine . a za nas mladje,na par kilometara od Emona plazu Irakli na kojoj se nalazi divlji kamp i koja je spoj svega i svacega
  5. brki82

    Yamaha TDM 850

    PRODATO.. MOZE BRISANJE
  6. brki82

    Yamaha TDM 850

    Yamaha TDM 1994 godiste 41.500 km 850 kubika Kraljevo CENA 1300e. Motor u dobrom stanju. Ogrebotine na masci su od prethodnog vlasnika. Meni nije smetalo pa zato nisam ni farbao. Lepo pali,radi,ide. Bez problema sam letos putovao sa njim i rado bih i dalje al zbog planova mora na dobos. Treba da se zameni ulje u prednjim stapovima.Registrovan do kraja Jula. Sve ostalo na tel.0691219418 Milos
  7. brki82

    TDM Srbija

    Sad sam pogledao i nije to sto hocu. ipak ce da legne neki drugi.
  8. brki82

    TDM Srbija

    Pozdrav drugari! Evo da se javim posle godinu i po bez motora i upisem u sektu Posle Transalpa sedoh na TDM iiiii..ne znam sya da kazem. Svaki put,kao da je prvi. motor je 3VD, 94god.Kupio sam ga u drugoj polovini Jula i vec sam stigao do Crnog mora i malo centralne Bugarske da pregazim,pa cak i preko Zlatiskog prohoda(mozda je neko prolazio od vas ).I to mi nije bilo dosta pa sam u Sredu opet isao do Sofije. U povratku sam ga malo testirao,posto sam bio solo,i odusevio sam se opet. 190 ko od sale,a 150-170 opusteno se drzi duze vreme bez umaranja. Krivine i kocnice,prica za sebe. Sa koferima i sa saputnikom snage dovoljno za preticanje bez velikog cimanja kao sto mi je bio problem sa Transalpom. Od auto-puta preko,seoskih puteva i krivina po klisurama pa cak i do pravog offroad-a,prica za sebe. Imam par stvari koje moram da resim da bi jos bio bolji. velika mana je vizir. Za Hondu sam radio kod Ivana,pa me zanima kakva su iskustva sa vizirima za TDM. ipak je to dosta ozbiljniji motor i brzine su dosta vece.Jos jedna stvar me interesuje.Da li vam se javljaju vibracije na zadnjem delu,koje se prenose na nogostupe suvozaca. Vibracije su bas jake i koliko sam primetio,tj nagazio u voznji,dolaze sa izduva.
  9. Bokas,bilo je prodato još juče;-))) Libero,jedno od lepših vožnji sa ovim motorom bila je noć muzeja u Valjevu ove godine i mogu ti reći da je to bio početak jednog lepog prijateljstva.;-) Pravi ste domaćini valjevci!
  10. Djordjino,a da kvasimo mi dok ima para:-D
  11. Bože zdravlja Libero biće i nešto ozbiljnije,al teško sledeće godine...MADA NIKAD SE NEZNA;-) uzdravlje!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja