Jump to content

Moto Zajednica

zokowmali

Članovi
  • Broj tema i poruka

    35
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zokowmali

  • Rođendan 21.06.1985.

Contact Methods

  • MSN
    zokowmali@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    Yamaha XVS 250

zokowmali's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem Piaggio Vespe,do 1980.godine.Moze i Osteceno. 064/270-84-28 060/370-84-28
  2. Kupujem stare Vespa Piaggio skutere!Modeli od 1940-1980.Mogu biti i osteceni! 064/27-08-428 Uros
  3. imao sam prilike da provozam nesto od tih jacih skutera,pa boze moj i ja sam tako poceo. Ali kad god sednem na skuter,i kada treba da skrenem/stanem na semafor obavezno stiskam zadnju i bijem levom nogom po oklopu! Navika je cudo,ali opet bitno je da svako vozi ono sto voli!
  4. znam da je ovo bajkerski forum,i cestitam momcima koji ce ucestvovati,ali ja jedva cekam da vidim onu budaletinu sa Kamazom opet
  5. Ew sto se stavljanja jace sijalice u far tice,malo upozorenje,dok sam ja vozio kineza,i riknula sijalica,ja reko ae onako iz zezanja da stavim jacu,prikacio,prevezao i sve,i prvo vece mi je istopila ono socivo unutra i ispala iz fara... ??? Pazite sta stavljate,a ako se to nekom desi,i treba da zameni to isto socivo sa jos boljim, neka nadje polupani far od Golfa 4-ke i isece onaj srednji,kvalietnije je,jedino sto morate je da napravite drzace za na far. Eto da dodam,zlu ne trebalo!
  6. Supershadow nije na kardan,ali bas indenticna kopija yamahe virago 250cc,idealan agregat za raptora! veruj mi,ja koristim Supershadowa za rezervne delove!
  7. Oce mapa,ali ne mogu na poslu sam svaki dan do 23h,a ne smem mnogo da se zezam sa nji'ovim kompjuterom.
  8. Ene i ja! Jes vala,gadan onaj krs,meni dusa ostala na prvih 10 metara....
  9. Kafana se zove "Ko to tamo peva",inace za upucenije,tu je moto klub Smak odrzao rodjendansku zurku.A sto se autobusa tice,izgleda indenticno,ali nije original. ko bude imao prilike da prolazi tuda,put Kragujevac -Cacak,obavezno neka svrati. Ona crkvica sto je drugsef slikao je iz 14 veka,tacnije 1389. godine,a ono kamenje gde smo se pentrali je inace Boracki Krs,stena vulkanskog porekla,i na njemu se na par mesta moze videti po koje obelezje srednjovekovnog grada Borca,neki zid iz tog perioda ili nesto sl...Selo je poznato po seoskom turizmu,pa imaju neke tetke iz jevrope koje tu dodju da uce kako se sprema zimnica,videli smo i neke momke sa KTM,raznim kvadovima itd...Imate i sobe za iznajmljivanje ako vas mrzi da se vracate,svake godine je tu i hajka na lisicu,pa ostraceni lovci javite se...Inace bas u tom selu je snimana serija "Moj rodjak sa sela" ..Eto da razjasnim ove slike, isto se same voznje tice,mogu samo da kazem, "Eto,danas sam upoznao coveka."
  10. Mene juce pandur izvlaci iz kolone,zaustavlja,dok neki manijak iz lokalnog moto servisa u Kg-u (ne navodim ime zbog lose reklame) ide gore dole sa nekom R1,te na zadnjaku,pa preko duple pune,pa u kontra smeru...Meni pandur uzima dokumenta,gleda,kaze ok je momak,samo polako....Ja ga pitamsto mene zaustavlja a ovaj divlja tu namerno (iz aviona se vidi a i poznajem doticnog),provocira ih,sta li,to mu valjda neko zadovoljstvo. Kaze pandur: "gledaj ga,nema kacigu,izaziva sudbinu,tebe sam zaustavio,pokazao si mi dokumenta,kaciga na glavi isao si ispod ogranicenja,normalan si.A gledaj njega,ni kacige,verovatno ni dokumenta,ja da ga jurim pa da ga nosim na dusi,neka 'fala!Vidis da sam izaziva,ociglednu zivot nije mio...Ae uzdravlje momak!" Znaci ipak postoje panduri koji razmisljaju,al retki su kao neko mitolosko bice,npr. Fenix... Sorry za off,samo sam hteo da navedem primer,gde ovi nisu ni pokusali da ga zaustave,a vide da namerno divlja,bas iz razloga da ne bi osakatili nekog.
  11. Stara prica.....kad su u Kg-u radili par saobracajnica,svi ti pesacki sa strane su "plivali" posle prve jace kise. jedinu saobracajnicu koju su uradili,a da za 2. (DVE!!!!) godine nema cak ni kolotrage,a magistralni je put,to je put za Kraljevo.Ima deonica od 3 trake,dve iz pravca grada,jedna ka gradu,na taj nacin su resili problem povecanja guzvi na prilazima,a i u samom gradu. Ima jedna deonica gde su tri trake,5 km nema ni jedan pesacki prelaz,gine se redovno,ni jedno skretanje,ukljucenje bilo sta nije obelezeno,nema cak ni isprekidane linije. Iz pravca autoputa,tj. Batocine ima 2 kruzna toka,tako da su i sa te strane razbili guzvu na prilazima gradu... A da se nadozvezem na onu pricu kako se neko na to ogradio,prilicno stari vic al ne zamerite: Djilas resio da obnovi skupstinu grada,i pozvao razne izvodjace... Gledaju Englezi i kazu 4 miliona evra. -Dobro javicemo. Gledaju Nemci,racunaju: 3 miliona evra. -Dobro javicemo. Zove naseg izvodjaca,a ovi ko iz topa 23 miliona evra! -kako bre vi toliko,a ovi stranci za manje?! -pa lepo 10 tebi,10 meni i 3 miliona damo Nemcima da zavrse poso ;) Izvinjavam se ako sam malo otisao u off,ali tako je svuda,na sirotinju i zec "onu stvar" dize!
  12. Ovo dodje ko ono:"Sex je mLogo dobra stvar! Pric'o mi jedan sto je gled'o!"
  13. Podforum kineski motori - jedino mjesto gdje se vozaci Kawasakija mogu pohvaliti kako imaju bolji motor. Dodjite i posjetite nas ;D ;D ;D ahahahaha,a ja primetio da se Bigbad nesto mnogo mota po roda centru i stalno prica o ti JinLunovima i Ho Shi Minovima.Izgleda da je on stvarno resio da predje na PRAVI motor!!! AHAHAHA
  14. Ka d je meni rikno alnaser na Viragu,a nov kostao oko 700e,pa je bila varijanta da narucim polovan iz Grcke za 150e ,pa smo na kraju resili,posto se moj mehanicar setio da Keeway pravi indenticnu kopiju Viraga 250....Keeway SuperShadow 250. otiso,kupio nov alnaser za 3150 dinara sa PDV-om! Bukvalno sve pasuje sraf na sraf..samo ugradio i evo teram celu sezonu,radi ko bombona!!! Sve sto vam treba od tih Keewaya imate u Spartaku u Kg-u.Ako nekom treba broj neka javi!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja