Jump to content

Moto Zajednica

ninja121

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

ninja121's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cestitam, i zelim da te lepo sluzi.
  2. Hvala na ponudi Ivane ali za neki dan bi trebao da mi stigne, narucio sam vec. Ukoliko u kojem slucaju ne bude nista od toga, javljam ti se pa cemo se dog. Hvala jos jednom.
  3. Ja na mojoj imam BOSCH F7LTCR koju sam skoro stavio i to samo za kratko - dok ne kupim onakvu kakva je bila, a bila je NGK BR9ES koju i fabrika preporucuje. Inace ova bosch je bila visak, a kupljena je za audi a4. S njom radi sve ok kao i sa starom, ali cu je sto pre zameniti i staviti onu koja se preporucuje, motor je '92 god.
  4. Moze biti usis-izduv, mada mislim da je izduv jer sam i ja imao slican problem bas na 80-ici. Od masnoce, ulja, cega sve ne se skoro zapusila cev u loncu i jedva sam izlazio uz neki veci uspon, resio sam to prvo pomocu nekoliko zica za pranje flasa a zatim i obgorivanjem brenerom.
  5. Uglavnom se javljam, tako sto podignem levu ruku, mada ponekad, u nezgodnim situacijama iz bezbednosnih razloga svirnem ili blicam. Uglavnom motoristi uzvrate pozdrav na ovaj ili onaj nacin, a skuterase boli uvo, javljaju se samo oni koji me znaju pa u zadnje vreme se i ja javljam samo onima koje poznajem.
  6. VRH! Gledao sam ovo nekoliko puta ali uvek me zadivi :o Pokusavam da ih imitiram ali ne uspeva mi bas, nemam adekvatno vozilo ;D Jednoga dana... nadam se...
  7. Nije, ali je bolje po tebe da ga imas. Ja sam polagao direktno za A i bilo je malo vise cimanja nego sto je trebalo al dobro, proslo je. Ako imas psp polazes 2 lista, ako nemas polazes 3 i verovatno se malo smanjuju predavanja i casovi(ali nisam bas siguran).
  8. To zavisi od tebe, ako ga razvlacis, svaka brzina u crveno ume da otera i do 6-7l, meni je neka proseca potrosnja 5l na 100km, sto mozda jeste vise nego sto bi trebalo al dobro, bitno da ide. Ako ga vozis lagano trosice oko 4l. A sto se tice ove tvoje dileme izmedju tdr i nsr, to su razlicti tipovi motora, tdr je enduro(putni enduro), dok je nsr sportak. Ako volis enduro, uzmi tdr neces se pokajati jer je, bar po mom misljenu najbolji u svojoj klasi.
  9. To cemo da testiramo ;D A u auspuhu sam i ja primetio da ima nesto cudno(na dt, njoj sam skidao auspuh da ga krpim), bas gde se spaja blok motora sa izduvnom granom, ima umetnuta neka cev koja dosta smanjuje precnik, pa samim tim i protok izduvnih gasova, ali nisam hteo nista da cackam pa je to tako ostalo, a i u topu ima nekakve pregrade ali je i to ostalo tako kako je a i ne planiram da cackam nista jer je dobar i ovakav kakav je. A rc ventill radi normalno, na 7000 obrtaja ga otvara motorcic i tad nacisto poludi. Mozda nekad na tdr-u poskidam sve to pa nek se dere kolko oce, volim dreku cvaje :D
  10. Verovatno ima(gde?), posto ni ja ni prethodni vlasnik nismo nista cackali, a ne verujem ni da bi svaba cackao nesto, mada meni i ne treba vise ona mi je uglavnom u selu(daleko od asfalta) i tamo je vozim... A za tdr ne znam, valjda ni njemu nista drugo nije dirano, al bi voleo da znam gde ima blokade??
  11. Ja sam DT-jku razvlacio do 120 navise(mada ne verujem da bi isla vise od 130 max, fabricki sve), a TDR-ku sam bogami i do 165(ali sa 2 zuba manjim zadnjim lancanikom, takvu sam je uzo) inace ovako fabricka verzija 140-150 bi trebala da izgura dok je jos u dobrom stanju.
  12. U potpunosti su iste. Samo izgleda da je izvuceno vise iz one na TDR-u, npr za DT u saobracajnoj mi pise 8kw, a za TDR 12, sto se i da osetiti kad provozas prvo jedan pa drugi
  13. Ne bi bas reko da se DT cuje tiho... jeste 'malo' slabiji zvuk od TDR-a al kad ka potegnes i on se dereeee... TDR jeste jaci, bolje ubrzava, brzi je, al i da se cujeeee, cuje se. Evo bas sad sam izaso da ih upalim oba, jedan pored drugog, na leru tu i tamo(nije neka razlika), al kad ih nateras u crveno TDR se bas, bas jace cuje(a i dimi vise).
  14. Nazalost, svakodnevna pojava - motori 'nevidljivi' na ulicama Srecom, dobro se zavrsilo, kako je moglo biti. Brz oporavak zelim. Pozdrav.
  15. Pa ti si stvarno resio da ga poklonis? ;D Da sam iz CG uzeo bih ga momentalno, al j*g ovako ne znam kako bih presao granicu(ne bih da rizikujem, ne treba mi jos krivicnih prijava)...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja