Jump to content

Moto Zajednica

TomoB

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1610
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1609 Excelent

O članu TomoB

 • Rank
  Skilled Rider

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Motocikl
  Pijađo Ćao

Contact Methods

 • Skype
  bajeca

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. TomoB

  Honda Varadero 1000 VA

  Zavuci ruku pozadi farova, napipaćeš dugme koje okrećeš levo/desno.
 2. TomoB

  Herceg Novi 2018

  Sledeći put u Mužlju i kod Pirata u Ulcinj.
 3. TomoB

  Akcija MOTO DEDA-MRAZOVI 2017

  Zavidim vam. Uvek sam želeo da prisustvujem ovom događaju.
 4. TomoB

  Honda Varadero 1000 VA

  Ne ne, Kepo, nisi upravu. Varadero je tipičan asfalter. Negativna osobina je njegova težina, a pošto mu je težište pozadi, na makadamu postaje nestabilan na guvernalu, pogotovo sa suvozačicom. Enduro oblik pruža udobnost na dužim turama.
 5. TomoB

  Vršac-Magadan

  Sledeći put kreni sa prikolicom.
 6. TomoB

  Prvi Moto Fest u Banjaluci!

  -
 7. TomoB

  Vršac-Magadan

  Što baš Vršac? Poješće te divlji zečevi i kunići. Jedino honda ima da te spasi.
 8. TomoB

  Prvi Moto Fest u Banjaluci!

  Moto Fest u Banjaluci? Sudeći po poseti pre bih rekao, da je bio "raja fest", a motori za dekoraciju. Prvi put mi je bilo u Banjaluci, inače ranije samo sam je preleteo. Simpatičan i sređen centar grada, oseća se metla, pasa lutalica nema. Posetim hram Hrista Spasitelja i pijac. U gradu smo se sreli sa prijateljima iz Sopota i u subotu krenuli na mali đir do Mrkonjić grada i Manjače. Na polasku iz grada na jednoj pumpi, gde smo nas osmoro punili i kaficali, poseti nas jedan Stršljen na KTM-u. Pitajući ga šta želi, on nama ponudi, da nas vodi po gradu i raskaže njegove atrakcije. U prvom momentu pomislih na šalu ili provokaciju, onda objasni, da ga šalje organizator. (od iznenađenja i uzbuđenja naježi mi se koža) Tradicionalna ljubaznost i gostoprimljivost južno od Kupe. Lokacija, organizacija, dimenzije, muzičari... sve iznad mog očekivanja. Grad se je ona dva dana promovisao bio u duhu koncerta i bajkerizma, takođe i iznenađujuće mnogo okačenih sponzora. Tvrđava Kastel stvarno je atraktivna i lepo održavana, a ona rastava motora i kamp fino su bili smešteni u njenu sredinu. To, da se zatvori put u centru grada zbog moto fešte, još nije viđeno. Fasciniralo je takođe sve ono osiguranje i čuvanje parkinga pa zatim prisutna policija... u nekom momentu, kad su bili na okupu, izgledalo je, kao da imaju i oni svoj moto fest. Kako je ispalo i završilo sve, pomislih, da je precednik Stršljena (sa svim dužnim poštovanjem) u najmanju ruku zet gradonačelnika.
 9. TomoB

  Prvi Moto Fest u Banjaluci!

  Ideja, koja oduševljava. Dali je to to? https://goo.gl/maps/q3jAda7MZ342
 10. TomoB

  Maroko za početnike

 11. TomoB

  SLOVENIJA, MALO DO AUSTRIJE - 2016

  Znaš, kakvo je vreme ovde nepredvidljivo, svaka fara (парохија) ima svoje vreme u deželi. Zato ne mora da znači, da će da te poleva baš svuda i sve vreme.
 12. TomoB

  SLOVENIJA, MALO DO AUSTRIJE - 2016

  probaj ovo http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/#webmet=vUHcs9WYkN3LtVGdl92LhBHcvcXZi1WZ09Cc1p2cvAncvd2LyVWYs12Lm9mclNWYzR3Lp5Wa05CetxGfzx2b2VmbpFGfm9mclNWYzRHf7R2btFWaupzJzx2b2VmbpF2JsAXYyFWblRXZypzJNFEUnwCd5BXZ6cSZwNnZvJXZjF2c0dSf;
 13. TomoB

  SLOVENIJA, MALO DO AUSTRIJE - 2016

  Po ovome se ravnajte http://meteo.arso.gov.si/ A i oni lažu, više nego političari.
 14. TomoB

  A što ne bi na Alpe?

  Put nije za uživanje u vožnji i krivinama kao što su recimo u italijanskim Dolomitima, nego pruža više planinskog pejsaža. Na nekim mestima čak je i kritičan za sretanje sa kamperima ili avtobusima. Putevi Vršič i Mangart pravljeni su u vreme I. sv. rata čisto radi potrebe vojske i njihovih strateških pozicija. Na 6:15 min. prošli ste pored pravoslavne ruske kapele, koju su od drveta postavili uhapšeni ruski vojnici. Kao zarobljenici gradili su put u nemogućim uslovima, puno njih je stradalo zbog snežne lavine. Avgusta posetiće je Putin, zato je asfalt dotle obnovljen. A dalje ....
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja