Jump to content

Moto Zajednica

TomoB

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1610
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1611 Excelent

O članu TomoB

 • Rank
  Skilled Rider

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Motocikl
  Pijađo Ćao

Contact Methods

 • Skype
  bajeca

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Zavuci ruku pozadi farova, napipaćeš dugme koje okrećeš levo/desno.
 2. Sledeći put u Mužlju i kod Pirata u Ulcinj.
 3. Zavidim vam. Uvek sam želeo da prisustvujem ovom događaju.
 4. Ne ne, Kepo, nisi upravu. Varadero je tipičan asfalter. Negativna osobina je njegova težina, a pošto mu je težište pozadi, na makadamu postaje nestabilan na guvernalu, pogotovo sa suvozačicom. Enduro oblik pruža udobnost na dužim turama.
 5. TomoB

  Vršac-Magadan

  Sledeći put kreni sa prikolicom.
 6. TomoB

  Vršac-Magadan

  Što baš Vršac? Poješće te divlji zečevi i kunići. Jedino honda ima da te spasi.
 7. Moto Fest u Banjaluci? Sudeći po poseti pre bih rekao, da je bio "raja fest", a motori za dekoraciju. Prvi put mi je bilo u Banjaluci, inače ranije samo sam je preleteo. Simpatičan i sređen centar grada, oseća se metla, pasa lutalica nema. Posetim hram Hrista Spasitelja i pijac. U gradu smo se sreli sa prijateljima iz Sopota i u subotu krenuli na mali đir do Mrkonjić grada i Manjače. Na polasku iz grada na jednoj pumpi, gde smo nas osmoro punili i kaficali, poseti nas jedan Stršljen na KTM-u. Pitajući ga šta želi, on nama ponudi, da nas vodi po gradu i raskaže njegove atrakcije. U prvom momentu pomislih na šalu ili provokaciju, onda objasni, da ga šalje organizator. (od iznenađenja i uzbuđenja naježi mi se koža) Tradicionalna ljubaznost i gostoprimljivost južno od Kupe. Lokacija, organizacija, dimenzije, muzičari... sve iznad mog očekivanja. Grad se je ona dva dana promovisao bio u duhu koncerta i bajkerizma, takođe i iznenađujuće mnogo okačenih sponzora. Tvrđava Kastel stvarno je atraktivna i lepo održavana, a ona rastava motora i kamp fino su bili smešteni u njenu sredinu. To, da se zatvori put u centru grada zbog moto fešte, još nije viđeno. Fasciniralo je takođe sve ono osiguranje i čuvanje parkinga pa zatim prisutna policija... u nekom momentu, kad su bili na okupu, izgledalo je, kao da imaju i oni svoj moto fest. Kako je ispalo i završilo sve, pomislih, da je precednik Stršljena (sa svim dužnim poštovanjem) u najmanju ruku zet gradonačelnika.
 8. Ideja, koja oduševljava. Dali je to to? https://goo.gl/maps/q3jAda7MZ342
 9. Znaš, kakvo je vreme ovde nepredvidljivo, svaka fara (парохија) ima svoje vreme u deželi. Zato ne mora da znači, da će da te poleva baš svuda i sve vreme.
 10. probaj ovo http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/#webmet=vUHcs9WYkN3LtVGdl92LhBHcvcXZi1WZ09Cc1p2cvAncvd2LyVWYs12Lm9mclNWYzR3Lp5Wa05CetxGfzx2b2VmbpFGfm9mclNWYzRHf7R2btFWaupzJzx2b2VmbpF2JsAXYyFWblRXZypzJNFEUnwCd5BXZ6cSZwNnZvJXZjF2c0dSf;
 11. Po ovome se ravnajte http://meteo.arso.gov.si/ A i oni lažu, više nego političari.
 12. Put nije za uživanje u vožnji i krivinama kao što su recimo u italijanskim Dolomitima, nego pruža više planinskog pejsaža. Na nekim mestima čak je i kritičan za sretanje sa kamperima ili avtobusima. Putevi Vršič i Mangart pravljeni su u vreme I. sv. rata čisto radi potrebe vojske i njihovih strateških pozicija. Na 6:15 min. prošli ste pored pravoslavne ruske kapele, koju su od drveta postavili uhapšeni ruski vojnici. Kao zarobljenici gradili su put u nemogućim uslovima, puno njih je stradalo zbog snežne lavine. Avgusta posetiće je Putin, zato je asfalt dotle obnovljen. A dalje ....
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja