Jump to content

Moto Zajednica

murke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd

murke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hajd i kapice cu da zamenim, to mi je sve nekako lakse nego da stelujem karburator. Svecice znam da nisu (ustavi bar se nadam) jer sam nedavno stavio iridijumske DR8EIX.
  2. Pozdrav svima, da li neko ima preporuku kod kog majstora oterati F650 `95. Imam problem da ujutro nece da pali i na oko 3000rpm pocne da stuca, ponekad hoce i da puca dok se dobro ne zagreje. Proveravao sam sve moguce, vec sam davno imao problem sa reglerom tako da znam da to nije. Moje sumnje su na karburator i njega sam rasturao i sve deluje ok. Ne preostaje mi nista drugo nego da ga oteram kod nekog majstora, a ne bih bas kod svakog da idem.
  3. BMW F650 94` po gradu 6.5l, ali ga ne stedim. Kazu da treba da trosi u proseku 4l heheh mozda ako ga ne vozim.
  4. Mislim da je ovo deo koji trazis http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0161&mospid=47910&btnr=46_0265&hg=46&fg=30 na ovom sajtu mozes da nadjes sve delove sa seriskom brojevima, trebalo bi da po tim seriskim brojevima mozes da narucis kod Radulovica. Ja vecinu delova sam narucujem iz engleske ( http://www.motobins.co.uk/ ), ali ne po seriskim brojevima sa gore navedenog sajta vec moras sam da trazis, i izadje skoro jeftinije nego kod Radulovica, a da ne pricam o Drinjku. Okvirno mi uzmu 5 funti za transport + 10% carina tu se malo ugradi i posta, ali ne strasno. Mene je regulator napona sa svim tim taxsama porezima i ostalim stvarima izasao malo jeftinije nego kod Radulovica i putovao je oko 14 dana, toloko je trebalo i vesepomenutima da isporuce deo posto nisu imali na lageru.
  5. Svaka cast... Hvala to nam je trebalo :)
  6. Ima li ko ideju sta bi moglo da bude.... Kada je motor hladan (kada prenoci) preko 3000rpm pocinje da se gusi i ne prima gas, posle par kilometara sve postane normalno?
  7. uhhh u onoj sumi ih bas ima, a pravac lep... Samo da si ti dobro.. dobro je sve proslo (koliko toliko).. brzo se oporavi..
  8. Narode ako kome treba imam skinuta 3 F650 Maintenance DVDa (sa http://faq.f650.com/dvd/index.htm) pa ako nekome treba neka se javi na PP. Nisu losi, ima svasta.
  9. Danas oko 1130 u Obrenovcu, ispred autobuske stanice, oboren je policajac na motoru. Naime mercedes, kojim je upravljao mladic presekao je put (izlazeci iz sporedne ulice) u naslovu navedenom kolegi. Sreca da su brzine bile male tako da nije bilo tezih povreda, samo manja ostecenja na BMW-u i na Mercedesu. Kada sam naisao, policajac je stajao pored motora i zajedno sa mladicem pricao o dogadjaju, nesto goriva je bilo proliveno po ulici i tablica koja je otpala sa mercedesa. Definitivno ljudi u automobilima ( bar vecina) ne vide motore, koliko god se sporo kretali.
  10. Ja se nadam da cu izaci sa posla ranije, da bih stigao do 1430 na Banjicu, ako ne vidivo se u Pa... Eddie gde je to u Pancevu, za svaki slucaj ako ne stignem na Banjicu?
  11. Zavisi kako ti se posreci... mene je zaustavio neki namcor i pisao mi kaznu, doduse to sam posle resio na sudu u moju korist, a imao sam original potvrdu, ali to bese davno
  12. 4) 18 година за категорију: А2, 9) 24 године за категорију А, осим за лица која возачку дозволу за категорију А2 поседују најмање 2 године. Kao sto pise... sa 18 god mozes da dobijes A2 i ako je posedujes najmanje 2god mozes dobiti A sto ce da znaci da mozes dobiti istu sa 20god, ali sa najmanje dve godine iskustva. A sto se snage tice... sta da ti kazem... nedavno sam sa drustvom bio na Srebrnom Jezeru sa nama je bio decko sa skuterom ( beverli 250) sasvim nas je lepo pratio, sta vise u nekim trenucima je isao i brze nego sto sam ocekivao (120).... sto smatram da je sasvim dovoljno (mozda i prebrzo) za pristojnu voznju...
  13. ;D ;D ;D moja greska pa... da, jos malo hehehhe, ali kako to kod nas ide.... nekoliko meseci dok se zakon usvoji pa dok stupi na snagu, jos ce vode proteci, ali nije daleko
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja