Jump to content

Moto Zajednica

Luka46

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Podgorica
  • Motocikl
    Piaggio x9 500 evo + Honda silver wing 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Luka46's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. ja imam stari model 2008 godiste proizveden za Americko trziste,mogu slikati plocicu na kojoj pise 2008god sa desne strane pores hladnjaka.
  2. zahvaljujem provjeravam ujutro.
  3. Pozdrav drugari,danas u sred voznje mi se izgasi Honda silver wing odjednom ostade skroz bez struje,stanem kraj puta probam da dam kontak nista struje nema,provjerio akumulator nije,da li je moguce da je kontakt brava krivac,znaci struje nema uopšte kad se da kontaktni lampice nista ne radi... Ako je neko imao slican problem valjao bi mi savjet...
  4. Pozdrav drugari,jedno pitanje za one iskusnije od mene sto se variatora tice. Da li mogu staviti variator namijenjen za piaggio x9 500 evolution abs 2006/2007 god na moj piaggio X9 500 evolution 2004godiste?Nasao sam ga na netu za 100e sa postarinom sto je za vise od duplo manje nego sto kosta kod nas. Slabo se snalazim sa danasnjom tehnikom pa nemojte zamjerit ako sam pitanje postavio na pogresno mjesto.
  5. Pozdrav drugari, da li neko zna gdje mogu kupiti u Novom Sadu set za reparaciju vodene pumpe za piaggio x9 500 evo 2004. Kod nas u Cg nema nidje... Moze i Beograd kao druga opcija .
  6. Mislim da je najpametnije povesti kod majstora da ne napravim golemu stetu,ako vec nijesam. Ali motor potpuno normalno radi pa mi to cudno .
  7. Pozdrav drugari . Skoro sam kupio piaggio x9 500 evo 2004. Pri provjeri rashladne tecnosti primijetio sam naslage ulja gdje se sipa rashladna tecnost. Motor radi normalno temperaturu pokazuje normalo,vuce normalno, pitanje dal je moguce da sve radi normalno ako vec ubacuje ulje u rashladnu tecnost i da li je moguce da neko nije isprao djelove rashladnog sistema a da je vec otklonjen problem?
  8. Pozdrav drugari,od skoro posjedujem malaguti madison 150 iz 2001god,da li nrko zna koja mu je radna temperatura posto mi dize kazaljku preko polovine( na motore i skutere koje sam vozio prije uvijek je bilo tu oko polovine ),provjerio sam tecnost sve ok, ako je neko vozio ovaj model nek mi kaze do koje se crtice obicno njemu ili njoj dizala temperatura,hvala
  9. Pozdrav,ja sam novi clan zovem se Luka i iz Podgorice sam. Vozim malaguti madison 150.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja