Jump to content

Moto Zajednica

NikolaSl

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu NikolaSl

  • Rođendan Jun 15

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850 3VD

Poslednji posetioci profila

242 profile views

NikolaSl's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. NikolaSl

    TDM Srbija

    Da li bi neko mogao da mi preporuči majstora po mogućstvu iz Rakovice kod koga bi mogao da odvezem TDM 3VD koji ima problem sa strujom? Ili možda da mi neko pomogne sa savetom? U petak nakon vožnje od 30-ak km, u toku vožnje motor je izgubio struju, promenio sam mu glavni osigurač, ali pre nego što sam uspeo da uglavim osigurač sa kojim sam uspeo ponovo da upalim motor, sigurno je 4 izgorelo. Nakon dobijanja kontakta, testirao sam svetla, migavce i sve što bi moglo da izazove kratak spoj i nije bilo nikakvih problema. Tek nakon paljenja i perioda od 30-ak sekundi, možda minut rada motora dolazi do pregorevanja glavnog osigurača, i uopšte ne zavisi od "veličine" osigurača tj amperaže, period pre pregorevanja je konstantan. Moram da napomenem da i bez obzira što je ključ izvađen iz brave prilikom montiranja glavnog osigurača dolazi do varničenja. Takođe i da sam pre 3-4 nedelje imao problem sa paljenjem koji sam prepisao lošim svećicama (rešeno zamenom svećica), iako sam pre pomenute vožnje isto upalio nakon nekoliko verglanja. Došao do zaključka da je verovatno problem u bobini, regleru ili namotajima, da li je neko imao sličan problem i da li neko može da mi kaže na šta da obratim pažnju?
  2. Dosta toga sam uradio popravljajuci svoje 2t motore, i naravno uradio dosta modifikacija. Postavicu neke slike projekata koji vrede.
  3. Zovem se Nikola, iz Beograda sam, imam 26 godina i 6 godina vozim. Entuzijasta sam za (DIY) "uradi sam". Poslednjih godinu dana vozim TDM 850.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja