Jump to content

Moto Zajednica

Baba Mali Zmaj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Baba Mali Zmaj

  • Rođendan 06.07.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Honda Hornet

Poslednji posetioci profila

226 profile views

Baba Mali Zmaj's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Da ne bude zabune, svidja mi se i ovaj far. Dizajn mu je specifican i u svetlijoj boji, kao kod mog, se vidi sta je dizajner hteo da kaze (ja ove detalje vidim kao plamenove ili kao neki anime) Sat je odličan i postavljen je tako da sve bude pregledno bez spustanja glave. Moj komentar je bio vise u smislu, okruglog fara, koji mi je ipak najlepši, bez obzira na kom modelu motora se nalazi.
  2. Pozdrav svima! Zovem se Milos, iz Nisa sam. Automobile vozim od kada znam sa sebe, a od skoro i dvotockase. Lekar po obrazovanju, a svaštar po interesovanju Ako nekoga još nešto interesuje, stojim na raspolaganju za odgovor.
  3. Drugari, jedva sam čekao da kupim horneta pa da vam se priključim na temi. Prosle sezone sam vozio Cbr a, ali hornet mi je jedan od najlepših motora ikada. Elem, kupio sam model iz 2009. Na nevdijeno ( poslao druga da ga kupi), sa veoma upecatljivom bojom žuta perla. Od drečavo žute do žuto zelene. Imam pitanje: da li je neko radio prepravku fara, tj da stavi stariji okrugli na noviji model? koji aftermarket auspuh preporucujete? Sa pristojnom cenom. Pozdrav i hvala!
  4. Hvala na odgovorima. citajuci forum a i poznavajuci sebe ipak je najbolje uzeti neki polovni u sto boljem stanju. dok ne vidim sta mi se bas mnogo svidja.
  5. Procitah ovu temu. i ja sam jedan od onih koji vole na rate. imam kes i za novo i polovno, ali mi nekako lepo da kupim novo, placam rate i vozim. elem, kod mene je sledeca dilema: da li cu izdrzati nekoliko godina sa istim motorom? bilo bi glupo da kupim pa da prodajom odmah izgubim . Ili kupiti motor 2,3 godine star? da napomenem, kupio bih prvi motor, ozbiljniji. u zrelim sam godinama i ovo je kao neka mini kriza, a u stvari povod da mlo vise uzivam u zivotu. jel ima neko dobar savet? pozdrav svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja