Jump to content

Moto Zajednica

Dejan Mladenovi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki Katana AY 50 LC

Poslednji posetioci profila

538 profile views

Dejan Mladenovi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Suzuki Katana AY50 LC. 2000 godište. Vodeno hladjenje. Skoro da nije vožen. Plastike i boja netaknute. Skuter prešao 5200 km.Sve blokade još uvek na njemu fabrički. Ne prelazi 55 km/h ,ali zato ubrzanje do 50 km/h je brutalno za skuter od 50 cc. Veoma mali potrošač, sa odličnim kočnicama. Ubrzava nastvarno.
  2. Sa Aprilije na Apriliju.. Gradski zvrk. Malo redja varijanta. Aprilia Scarabeo De luxe, 50 cc. Minarelli .... Zanimljivo da fabrički ima obe disk kočnice ... Eto za početak..
  3. Upravo tako. Pantalone imaju višestruku upotrebu. Mogu bez problema na motor.
  4. Odeća | Muška : McKinley odlicne pantalone 12.11.2019 - ID 70567610 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM McKinley odlicne pantalone za kišu, 62% najlon 38% poliuretan... Ta dva para sam na brzinu našao. To je taj koncept..Samo se proizvodjači razlikuju..
  5. Odeća | Muška : Regatta Great Outdoors pantalone za kisu 17.11.2019 - ID 86499377 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Iz Nemacke. Velicina L. Dimenzije su: Poluobim - 35 36cm ...
  6. Kupio na oglasima Kup.Prodajem. Otkucao pantalone za kišu, kišne pantalone..Svašta izadje. Ove bile stavljene u kategoriju oprema za planinarenje?!?!?!?
  7. Pozdrav. Danas prva vožnja sa kišnim pantalonama ICEPEAK iako nije bilo kiše. Ziperi sa obe strane celom duzinom. Čičak traka na struku i na dnu nogavica. Prednost je da možeš normalno da se obučeš za posao samo pantalone preko. Lako i brzo se skidaju i oblače bez izuvanja. Iznutra imaju tanku postavu koja iznenadjujuće zadržava toplotu. Danas na 5 °C i košave koja ubija bez problema. Skoro istu stvar prodaje LOUIS Buy Proof Aqua Zip II rain pants women and men | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU Proof Aqua Zip II rain pants women and men at Louis. Secure...
  8. Cerada kupljena u Lidl-u. L - veličina . Savršeno pokrila ceo skuter sa vetrobranom.Odličan odnos cene i kvaliteta.Vezice protiv vetra savršeno drze sve na mestu. Jedino mi žao što nisam kupio još jednu.
  9. Mališa ima Minarelijevu 2T mašinicu ,i nekoliko zanimljivih rešenja. Gorivo mu se sipa napred kod prednjeg levog migavca a rezervoar je 7.5 l i nalazi se ispod nogu. Nisko težište ,za grad kao stvoren. Ima ogroman prostor ispod sedišta koji ne smrdi na benzin kao kod ostalih skutera jer je rezervoar tamo gde jeste . Rezervoar za ulje mu je 1.7 litara tako da zaboravite kad ste sipali ulje.. Sam meša i to radi odlicno. Sa vetrobranom ide 80 km/s ,potrošnja realno oko 3.5- 4 l što bi moglo i da bude manje ali kad bi neko drugi vozio.Kočnice na nivou očekivanog. Obzirom da je skuter 1996 godište u izvornom je stanju i ide extra. Vozio sam 4T mašine stare par godina koji ne mogu da pridju po ubrzanju i kvalitetu.Dizajn je diskutabilan (meni se sviđa jer je drugačiji) ali svakako će vas zagledati na semaforu... Ne dajte da vas zavara "vespa " dizajn i pomislite da je za penzionere. Ubrzanja na semaforu će mnoge ostaviti u čudu. Zamerka ide svetlosnoj grupi koja nema oboreno i dugo svetlo i više služi da vas vide nego da vi vidite nešto..
  10. Malo ređi model na našim ulicama. Aprilia Gulliver AC..
  11. Pozdrav. Naleteo sam na motocikl NSU Superfox. Motor ima papire i skoro sve je na njemu autentično.Pošto se ja u ove stvari ne razumem ako nekome ovakav motor treba izvolite.Dejan 0641139650
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja