Jump to content

Moto Zajednica

Alex74

Članovi
  • Broj tema i poruka

    339
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

3875 profile views

Alex74's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

767

Reputacija u zajednici

  1. Nove,velicina 46. 100e
  2. "Nadležni u Srbiji ograničavaju maksimalnu cenu goriva na benzinskim pumpama “kako bi se sprečio veći poremećaj i očuvao životni standard stanovništva” u uslovima ekonomske krize." Zanimljivo je da je maksimalna cena goriva ujedno i jedina cena.
  3. Ovo sto sam napisao za plin na Nisu je bilo pre nekoliko godina.
  4. Sipam u Pancevu,sa Nis - om sam imao ranije problema kada sam vozio auto na plin od njihovog mi se pravio neki kao katran u isparivacu,posle sam promenio pumpu i nisam vise imao tih problema.
  5. Pitanje za iskusne. Tri godine vozim dizelasa i do sada sam sipao samo na Mol pumpi (imao njihovu karticu i skupljao poene/dinare). Sada su to ukinuli to jest prebacili na neki Mol move gde sada to radi da drugaciji nacin i sada se ostvaruju popusti na kupovinu svega i svacega osim goriva(barem sam ja to tako razumeo). Resio sam da promenim pumpu gde je po vama kvalitetan dizel (pricamo o obicnom/najjeftinijem). Od opcija imam Nis ima i Gazprom ali mislim da je to isto sto i Nis(ili mozda gresim) ili Omv ili da ostanem na Mol - u? Pricam o ovim "velikim" pumpama mada ima i onih manjih da kazem privatnih pumpi. Znaci kvalitetan dizel i ako imaju i neke kartice gde bi se ostvarivali popusti na kupovinu goriva?
  6. Sutra cu da je otvorim pa da vidim da li ima sta da se vidi? Malopre sam probao rukom bubanj i vidim da hoce da "ide" napred nazad (prema vratima i nazad) dok je bila ispravna to nisam probao na ne znam da ji je to normalno ili ne za nju?
  7. Danas mi majka rekla da je crkla masina,trese i lupa a da i ide po kupatilu 9cini joj se da se to desava kada ide na jednu stranu a na drugu ne). Da li su to otisli lezajevi? Masina je marke Gorenje stara oko 10god ali nije mnogo radila.
  8. Takav profil judi ne treba mu kockarnica vec pecenjara to je siguran put u uspeh a mozda posle dobije i neko ministarsko mesto.
  9. Posto je petak neradan dan resili da nam ucine uslugu i poskupe pre praznika
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja