Jump to content

Moto Zajednica

Otash

Članovi
  • Broj tema i poruka

    155
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Otash

  • Rođendan 30.05.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Otash's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Evo i ja da se javim posle duzeg vremena. Motor spakovan na zimski san u garazu. Znaci preziveo je cele tri sezone bez kvarova. Eto toliko. Vidimo se na prolece.
  2. Evo i ja da se javim, nisam odavno, malo sam u guzvi zadnjih mesec dana ali vozim svakodnevno, cisto da se pohvalim. Rute su mi doduse malo dosadne, ili ti sto bi Ekrem rekao "Kuca-poso" ali sta ces bitno je da ide i da se vozi!
  3. Razlika u ceni registracije izmedju 125 i 150 ccm je oko 1000 dinara. Upadaju u isti grupu osiguranja ali se razlikuju druge takse malo. Ako te bas interesuje proveri na http://www.registracija-vozila.rs/
  4. Kod mene u uputstvu pise 0.05 mm i za usis i za izduv. A ovde bi trebalo da ima da se skine neko uputstvo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34099.0
  5. Imas na NBG u 23 bloku Millennium Motors, prodaju kineske motore, a imaju i servis iza prodavnice, jedanom sam kod njiih menjao ulje ali kako kazu rade sve vrste servisa. Pozovi ih pa ih pitaj http://www.millennium-motor.com/MAPA.html
  6. Za Dutchmana jedno pitanje. Da li je taj i dalje u 7om redu posto se buvlhjak ispremestao, iselili su ih sa jednog dela OTCa, tako da je sada sve nesto istumbano, makar meni tako izgleda
  7. Kakvom udesu? Ma stitnik lanca nije nista, tako da nema veze. Ja sam ovaj put planirao odavno da posetim malo rodjake a stalno se odlagao zbog loseg vremena ove godine!
  8. Pozdrav drugari, evo ja da se javim posle svog prvog duzeg putovanja. Proslog cetvrtka sam krenuo na mali put. Prvog dana sam isao do Nisa preko Mladenovca, Topole, Kragujevca i Krusevca. Taj prvi deo je trebalo da ima oko 250 km ali zbog malog gubljenja po selima oko Nisa ispalo je da sam tog dana presao 290km. Prespavao sam kod druga u Nisu, a sutradan sam otisao do Kursumlije kod rodjaka tu sam presao jos 65km. I u nedelju sam krenuo nazad za Beograd preko Blaca, Krusevca, Paracina, Jagodine, V. Plane, Smedereva i taj deo je imao oko 270km. Ukupno za par dana sam presao oko 650km, bez ikakvih problema, potrosnja je bila ista, malo manje od 3l/100km, ulje jos uvek ne trosi. Vreme je bilo extra a putevi jos bolji.
  9. Svaka cast, putopis je ... Cekamo nastavak!
  10. Sto se tice cajgera, najavi im sto pre da ga imaju na stanju za zamenu, a ako ga nemaju trenutno da ga nabave u neko oddgledno vreme. A ulje, e to je enigma, ja sipam Motul 5000, neka polusintetika ili vec sta god da je, ali se razmisljam da predjen na Elf, hvalise ga u ovim drugim temama a i jeftino je, mada i dalje nisam siguran. Nije neka pomoc .
  11. @jare Za srafove je resenje da gde mozes stavis duplu maticu, a gde nema mesta stavi neku elasticnu podlosku tako sam ja resio taj problem, naravno moze i onaj lepak za srafove. Sto se tice raznih pokazivaca to je vec malo zeznutije jer su napravljeni tako da nema servisa samo zamena. Svi pokazivaci su smesteni u zalivena kucista koja ne mogu da se otvore a da ih na neki nacin ne ostetis. Novi nisu skupi ali su istog kvaliteta pa je pitanje da li se isplati da se menjaju. Najbolje bi bilo kada bi mogla da se nadje neka kvalitetnija alternativa. Kod mene jos uvek rade ali kad crknu moracu nesto da smisim. Kako te sluzi masina? Nadam se da tu nisi imao nekih problema.
  12. Opet ja za pokazivac goriva. Znaci nekada radi a nekada ne jedna od onih desetak dioda na pokazivacu, pretpostavio sam da je neki hladni lem. Danas sam ga skinuo ali nikako nisam mogao da ga rasturim da dodjem unutra do elektronike, sa zadnje strane je skroz zaliven a sa prednje je staklo i onaj metani prsten koji ne moze da se odsrafi niti drugacije da se skine a da se ne osteti. Tako da izgleda tu nema nista od popravljanja. Ako gresim neka me neko slobodno ispravi:)
  13. Ma znam za Bobana, nego sam bio u blizini Top Shopa pa sam kod njih uzeo, a kod Bobana cu da uradim rezervnu za gas i za kvacilo. Pored toga imam jos tri sajle, brzinomer, sauh i zadnja kocnica mada te tri nisu toliko bitne jer bez svake mogu da se vratim kuci Zamenio sam danas sajlu gasa i videh da je do pucanja doslo zato sto sajla prelazi preko jednog ostrog metalnog dela te to moram nekom malom i finom turpijom da sredim. Ja bas i nisam kontrolisao tu sajlu do sada jer mi je malo nepristupacno tj. mora da se odsrafe dva srafa da bi se videlo u kom je stanju. Nego niko ne rece kako se skida pokazivac goriva, onaj deo sa diodama, jedna ne svetli pa bi to da sredim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja