Jump to content

Moto Zajednica

Dragan.D

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dragan.D

  • Rođendan 20.03.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    YAMAHA R1 RN65

Poslednji posetioci profila

583 profile views

Dragan.D's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

27

Reputacija u zajednici

  1. Ima li šta od vremena po krugovima sa trke kao što je bilo prosle godine. I slika sa ove trke??
  2. Posto je kolega iz mog tima pao na krivini kod boxa i motor mu se nastavio vrteti na sred staze pratili smo odvijanje cele te situacije. Redar zaduzen za taj deo nije odreagovao niti je izgleda video sta se desilo, a kada se prizvao svesti krenuo je u laganu setnju da vidi sta se desilo. To je jedina zamerka sto se tice trke. Organizatorima sve cestitke i pohvale za ovakvu vrstu ako se moze reci takmicenja i da u buducnosti bude toga jos vise i u jos vecoj masovnosti sto se tice samih ucesnika. Toliko od predstavnika Suzuki Serbia Endurance Team. Pozdrav.
  3. Ista stvar i kod mene, 6 dana čekam odgovor na mail o doplati kotizacije za trackday challenge ekipu...Pa bi bilo lepo pre godišnjeg odmora da mi se odgovori???? Pozdrav
  4. E, kad bi svako mogao da se prijavi
  5. Juče sam vozio na stazi iza mene je isao kolega (pricam o novom izmenjenom delu staze), izlazna brzina iz tog dela staze mi je oko 150+km/h. I desilo se to sto je Ares rekao levim nogostupom sam zakačio čunj. Kad smo izašli sa staze kolega koji je vozio iza mene reče da je čunj na svu sreću preleteo preko njega. Ne bih voleo da znam šta bi bilo da je pri toj brzini udario u njega ili pao pod točak motora. Vozio sam dva OD navikao sam se koliko toliko na stazu, brža je što se moje vožnje tiče za dve sekunde. Ovo napisah čisto apropo priče oko bezbednosti novog izgleda staze.
  6. Uplaćene jutros još dve prijave...
  7. Dedić Dragan (Dragan. D) Suzuki GSXR1000 K7 23.10.2016 1:31.144
  8. Jedno pitanje, dali se ove godine nešto promenilo u vezi mog pitanja da se snima track day sa dronom. Ili je i dalje negativan odgovor kao i prošle sezone...??? Hvala.
  9. 1. Shonegood ... poludnevni 2. Mario Marko - ceo dan 3. Mario Marko (za drugara) - ceo dan 4. Maki - poludnevni 5. Marko Savić - Ceo dan 6. Dragan D. - Ceo dan 7. Srđan Gavrilović - Ceo dan 8. Miloš Pavlović - Ceo dan
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja