Jump to content

Moto Zajednica

LakiPG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Podgorica, CG
  • Motocikl
    Ninja 250r

Poslednji posetioci profila

267 profile views

LakiPG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. LakiPG

    2014 - Yamaha MT-07

    Zahvaljujem ljudi, ovdje od vas i od ljudi u mojoj okolini vecinom cujem samo rijeci koje HVALE MT-07.
  2. LakiPG

    2014 - Yamaha MT-07

    Drugari procitao sam skoro sve postove, da li moze neko od vlasnika MT-07 da prenese utiske voznje na putu od 200-250km, da li je skup za odrzavanje i koliko je udoban ovaj naked?
  3. Postovani, Kataloski preporucuju 10W40 u pitanju je Kawasaki Ninja 250R 2009god. Intresuju me predlozi za vrstu(motul, shell) ulja?
  4. Pogledao sam mapu, svaka cast! Koliko KM je sve ovo?
  5. Hvala! Daj neka posalju slike R6 da je vidimo
  6. @ Drakeus Prelijepo izgleda tvoj DragStar!
  7. Ako ti mogu pomoci, vozio sam Hondu CM125C 3godine. Sa motorom sam bio prezadovoljan, odicno ide i lak je za voznju (mene barem bio).Motor ima dva cilindra. Mala mu je potrosnja, staje 1.8L ulja. Mislim da ces bolje proci sa njim 1993, nego sa nekim novijim kinezom. Motor mi djeluje kao da je neunistiv, uz sva redovna odrzavanja!!!
  8. Hvala Vam ljudi, provalio sam sta je konsultovao sam se sa majstorom. Rekao mi je kad ga upalim da mu malo dodam gasa da proguta goriva, uradio sam tako nije proslo 5 sekundi ugasio je lampicu. Hvala jos jednom
  9. Imam pitanje. Motor odlicno pali, radi i ide jednom mi se desilo ali samo jednom kad sam ga upalio bio je hladan upalio je FI lampicu. Intresuje me sta je to? (Predpostavljam gorivo-ubrizgavanje) Da li treba da bude zabrinjavajuce obzirom da se jednom desilo..
  10. Zovem se Lakić, iz Podgorice sam i imam 22 god. Trenutno od dvotočkaša posjedujem Kawasaki Ninju 250r 2009god. nepunih mjesec dana se družimo i još uvijek upoznajemo, do skoro sam vozio Kymco Xciting 250 2008god, a prije njega Hondu CM125C i sa njom prelijepa iskustva. Tu sam za druzenje, voznje, pomoc i svaku saradnju, jos jednom pozdraaav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja