RokiSoko

Članovi
 • Broj tema i poruka

  45
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3 Neutral

O članu RokiSoko

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki ZR550 Zephyr

Poslednji posetioci profila

72 profile views
 1. Čestitke i sa moje strane za položenu vožnju! Večeras sam odlučio da prodam svoj motor pa vidim ako vama odgovara. Kawasaki Zephyr 550 ccm 1993 god. Od ABS-a nema ni A. Dva diska napred, jedan pozadi. Lepo pali, ide, vuče. Jedina mana je to što mu je registracija oko 5.ooo din veća u odnosu na 500 ccm. U dobrom je stanju. Nisam još stigao da postavim oglas, sutra ću. Ako te zanima, možeš i na PP. Pozdrav!
 2. Prvo, hvala Astral-u za postavljanje oglasa. Našao sam nove koje nisam (barem još) uzeo, one su 25€/komad, malo skuplje... Ima na Ebay-u koliko sam video polovne za nekih 40-50€/set, ali opet ne znam da li bi polovno ugradio. Majstor mi je za sad sredio situaciju, flanšne će sad da funkcionišu barem neko vreme, trenutno ne pušta falš vazduh. U Louis-u nemaju odgovarajuće.
 3. Poslao sam im poruku u Louis sa pitanjem da li imaju, čisto da ne bude da su imali ja nisam pitao. Hvala za podsetnik.
 4. Može naravno, ako ti nije problem! Ima ih nekoliko na ebay-u, ali sve polovne a cena ipak nešto viša. Ipak je to guma, pa bih radije novo, ali ko zna da li to više uopšte postoji.
 5. Hvala na linku, pogledaću obavezno A još manje ljudi vozi Zephyr-a nego GPZ..
 6. Jeste, ali sad su i karburatori naštelovani, pa bez novih flanši ne bih da se nešto vozikam. Pušta dosta falš vazduha... Zna li neko da li odgovaraju ove iz GPZ-a??
 7. Ljudi, je l zna neko da li flanše iz GPZ-a 550 iz iste ere odgovaraju Zephyr-u? Trebaju mi nove, a ako ne odgovaraju, ne znam šta ću. I još jedno javno hvala kobejnu za semeringe
 8. Hvala druže, trebaće mi definitivno
 9. Ne stigoh ništa da odgovaram, bio malo ga provozao u toku vikenda. Jedno iznenađenje, onako dosta umerene vožnje, potrošnja oko 4 litre, samo?! Po meni ne kucka tako loše kao na početku, na ovom snimku. Mislim da ler treba da se podesi, na oko hiljadu je, malo plus minus, a koliko znam, trebalo bi da bude na 1300rpm. Tako kad malkice dodam gasa do tih 1300, ništa se ne čuje.
 10. Hahaha, pa zar nije Kawasaki u Japanu kao Opel u Nemačkoj? Finci zovu Opela "Nemački Lada"
 11. Danas sredili papirologiju i udomio sam Zephyr-a Recite, svratio ja kod jednom majstora ovde na Zvezdari zato što je blizu mene. Ima malu garažu blizu SUP-a na Milana Rakića. Zove se valjda Moto Gazza. Kaže da su viljuške sa delovima, uljem i poliranjem 80€ odn. 40€/komad. Je l to ok? Nemam baš predstavu kako se kreću cene u Srbiji..
 12. Odvezao ja juče motor kod Bokilića na pregled. Marka motora mu se nije baš svidela ali ipak je bio objektivan, barem koliko je mogao Rekao da jedino viljuške moraju hitno da se rade. Onda je primetio da slavina ne radi i da akumulator ne puni baš najlepše. (Vlasnik motora me zamolio da se proveri punjenje.) Za obe stvari mi je vlasnik rekao unapred. Rekao je da od stajanja one neke dve cevčice u slavini su se raspali (ako sam dobro razumeo) pa je njegov drug to nekako premostio sa nekim elektroventilom. Sada slavina stoji non-stop u istom položaju, i dovoljno je da mu daš kontakt pa proradi. Kaže da je zbog stajanja punjenje bilo nula. Taj drug njegov je i to nekako sredio da bude dobro, ali opet je počeo da zeza malo. Puni, ali trebao bi bolje. Kaže da ako motor stoji dva dana, neće da upali. Možda je to samo kontakt. To je to u suštini, treba da idem danas po motor. Ili đubre kako bi Miloš rekao
 13. Nije ni Nova Pazova odatle toliko daleko (odande beše Bokilić?). Pitanje je da li će vlasniku to odgovarati da "ćak" tamo provozam(mo) na pregled.. Zvaću sutra i vlasnika i Bokilića pa ćemo da vidimo. Hvala svima u svakom slučaju na komentarima
 14. I ja sam pomislio da neki dobar majstor pregleda motor, ali stvarno ne znam ih u Beogradu.. Ako bi mogli da mi predložite tu negde u blizini nekog? Čovek je u Zemunu.
 15. Naravno, sve vas razumem. Moja prvenstvena namera sa motorom, koju god da uzmem, da ne sređujem u mint kondiciju, nego da ga vozim i da je u dobrom voznom stanju. Neko eventualno sređivanje o tom po tom. Najbitnije je da je bezbedan za vožnju i da mogu bez brige da napravim neki mali krug po Srbiji. U vožnji se ponašao lepo, ne krivuda. Čovek kaže da je sredio karburatore, svećice, ulje, filter ulja i akumulator. Mogu da pokušam da mu spustim malo cenu, ali trenutno nisam nameravao neka velika ulaganja pored kupovine, osnova naravno.