RokiSoko

Članovi
 • Broj tema i poruka

  38
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3 Neutral

O članu RokiSoko

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki ZR550 Zephyr
 1. Hvala druže, trebaće mi definitivno
 2. Ne stigoh ništa da odgovaram, bio malo ga provozao u toku vikenda. Jedno iznenađenje, onako dosta umerene vožnje, potrošnja oko 4 litre, samo?! Po meni ne kucka tako loše kao na početku, na ovom snimku. Mislim da ler treba da se podesi, na oko hiljadu je, malo plus minus, a koliko znam, trebalo bi da bude na 1300rpm. Tako kad malkice dodam gasa do tih 1300, ništa se ne čuje.
 3. Hahaha, pa zar nije Kawasaki u Japanu kao Opel u Nemačkoj? Finci zovu Opela "Nemački Lada"
 4. Danas sredili papirologiju i udomio sam Zephyr-a Recite, svratio ja kod jednom majstora ovde na Zvezdari zato što je blizu mene. Ima malu garažu blizu SUP-a na Milana Rakića. Zove se valjda Moto Gazza. Kaže da su viljuške sa delovima, uljem i poliranjem 80€ odn. 40€/komad. Je l to ok? Nemam baš predstavu kako se kreću cene u Srbiji..
 5. Odvezao ja juče motor kod Bokilića na pregled. Marka motora mu se nije baš svidela ali ipak je bio objektivan, barem koliko je mogao Rekao da jedino viljuške moraju hitno da se rade. Onda je primetio da slavina ne radi i da akumulator ne puni baš najlepše. (Vlasnik motora me zamolio da se proveri punjenje.) Za obe stvari mi je vlasnik rekao unapred. Rekao je da od stajanja one neke dve cevčice u slavini su se raspali (ako sam dobro razumeo) pa je njegov drug to nekako premostio sa nekim elektroventilom. Sada slavina stoji non-stop u istom položaju, i dovoljno je da mu daš kontakt pa proradi. Kaže da je zbog stajanja punjenje bilo nula. Taj drug njegov je i to nekako sredio da bude dobro, ali opet je počeo da zeza malo. Puni, ali trebao bi bolje. Kaže da ako motor stoji dva dana, neće da upali. Možda je to samo kontakt. To je to u suštini, treba da idem danas po motor. Ili đubre kako bi Miloš rekao
 6. Nije ni Nova Pazova odatle toliko daleko (odande beše Bokilić?). Pitanje je da li će vlasniku to odgovarati da "ćak" tamo provozam(mo) na pregled.. Zvaću sutra i vlasnika i Bokilića pa ćemo da vidimo. Hvala svima u svakom slučaju na komentarima
 7. I ja sam pomislio da neki dobar majstor pregleda motor, ali stvarno ne znam ih u Beogradu.. Ako bi mogli da mi predložite tu negde u blizini nekog? Čovek je u Zemunu.
 8. Naravno, sve vas razumem. Moja prvenstvena namera sa motorom, koju god da uzmem, da ne sređujem u mint kondiciju, nego da ga vozim i da je u dobrom voznom stanju. Neko eventualno sređivanje o tom po tom. Najbitnije je da je bezbedan za vožnju i da mogu bez brige da napravim neki mali krug po Srbiji. U vožnji se ponašao lepo, ne krivuda. Čovek kaže da je sredio karburatore, svećice, ulje, filter ulja i akumulator. Mogu da pokušam da mu spustim malo cenu, ali trenutno nisam nameravao neka velika ulaganja pored kupovine, osnova naravno.
 9. Neko stručniji bi mogao i da komentariše zvuk motora. VID_20170620_174023[1].mp4
 10. Traži 1100€. Kao što rekoh, po meni dobro radi, ide. Ima naravno ulaganja, ali je ubedljivo najevtiniji na oglasima. Ništa od ovih detalja se nije videlo na slikama na oglasu, ali opet nisam očekivao za ovu cenu neko mint stanje.
 11. Prljav je malo i bio ispod prašine. Vidi se da čovek ne vozi ovaj nego drugi u garaži. Diskovi mi izgledaju ok, prilikom kočenja ništa ne trza, dobro koči.
 12. Evo koja slika, valjda sam uspeo da ih postavim. Nadam se da su ok ove "detalje". Molim vas recite neko svoje mišljenje ako je imate.
 13. Unapred veliko najlepše hvala.
 14. Ok. E, video sam negde na forumu broj telefona Bokilića, ali da ne tražim, da li bi imao pri ruci da mi napišeš?
 15. Bio da vidim motor. Lepo ide, vuče, koči. Naravno, nije nov, a nisam ni išao da vidim nov motor. Zadnji levi migavac mu nije original, izgleda nekad pukla plastika ispod repa na levoj strani na kojoj se migavac nalazi pa je zamenjen. Viljuške mu se malo znoje, možda bi trebalo menjati ulje i semerinzi. Koliko to košta? Pored navedenog u predhodnim postovima ima i nov Vartin akumulator sa garancijom. Sve mu radi osim te kazaljke za gorivo. Slikao sam neke detalje, posle ću da postavim ako nekoga interesuje. Ako bi neko mogao još da mi kaže kako se lepo postavljaju slike?? Kaže da je kod predhodnog vlasnika bio 10 godina, a dugo je stajao, zato je i dao u zameni za nešto. Ko će ga znati.