Jump to content

Moto Zajednica

stilgarbg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki ER5

stilgarbg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. M.Markez je u moto2 2 godine bio na Suter šasiji, mislim da im je to jedina titula (mislim na proizvodjača šasije). Od kad su triumfovi motori sutera nema. Ako još postoje bolje da je honda videla sa njima da naprave ram za MM. Ako se sećate za njega su prvo dolazili novi removi tj nova poboljšanja. Oni bi znali da mu ugode. [emoji1]
  2. Radi eon na sk8 prednja kamera sa motora sky vr46 [emoji3]
  3. Ko je na sbb-u i ima 3d televizuju i neki duo paket sa uz hit paket imace na EON-u SK 7,8,9,10. Eon moze da se gleda na kompu tabletu telefonu ako ste aktivirali D3GO. MotoGP iz 6 razlicitih uglova.
  4. Od knjazevca prema kalni je lepse ici pored timoka, maltene do korenatca tu je klanac uski. Tu se popnete na asfalt. Naravno enduro se podrazumeva, ima kolskih puteva dosta a timok je leti plitak na prelazima. Mnogo je lepa priroda na tom putu knjazevac kalna babin zub. Korenatacki klanac je lepo proci peske, jedinstven dogadjaj.
  5. Garancija za kawu je internacionalna, cule i ostali uzimaju motore iz Slovenije jer su oni ovlasceni i za nas region. Znam vlasnike BMW-a ovih novih 1200 adventure koji idu da rade redovne servise u Sloveniju. Em se lepo provozas, em te ne grize sumnja dal je servis radio majstor il dundjer. Jeste skuplje, al vozis se i trosis gorivo i ovako.
  6. Stavio sam link na tog plavog fazera iz Jagodine da covek vidi kako fazer treba da izgleda, onaj na prvom linku koji je okacio pokretac teme je budz neki. Nit znam motor nit coveka. Imamo nekog iz Jagodine moze da se proveri ako mu padne u uzi izbor.
  7. I kad zoves vlasnika u uzicu on kaze moze ugovor kad mi ovaj sto ti prodo plati sta duguje, il je vlasnik u inostranstvu pa ces da ga registrujes malo sutra ako prodavac nema ovlascenje overeno kod notara itd. Trazi kontakt od prethodnog vlasnika cuj se snjim pa ako ti se ucini ok tek onda ides po motor.
  8. Cvaje su iskorenjene jer nisu profitabilne za proizvodjace, nema sta da se kvari, radilica klipnjaca klip cilindar i glava motora. Nema ventile gumice bregaste lanac bregaste nema elektronike...kako da ti uzmu pare [emoji3] vodis racina o mesacu il sam pravis mesavinu i teraj samo vodis racuna da se ne pregreje i traje kolko oces uz minimalna ulaganja. A isporuka snage zadivljujuca. Ko je vozio cvaje zna ko nije ne zna sta je propustio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja