Jump to content

Moto Zajednica

Ausländer

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2283
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

5615 Excelent

O članu Ausländer

 • Rank
  ≫ ⚄ ♕ ♣ ≪ ________ ‡‡ мистерија ‡‡

Profile Information

 • Lokacija
 • Motocikl
  ★★ GS 1250/2.5 - 2005- ★★

Poslednji posetioci profila

12259 profile views
 1. На самсунгу престао јутјуб. Исто као нешто истекло. (Немам самсунг, ни јутјуб на ТВ, ал сам видио на једној слави....)
 2. У упутству пише.... Као због налегања лежајева у машини.... Можда је већ то урађено фабрички.
 3. Нов мотор прешао тек 20 км... Нисам гинеколог... Али то треба да се разради са макс пола гаса пар хиљада па 3/4 гаса пар хиљада.... А он тежак, рели тежак.... Нажалост, далеко било, рикавела агрегата 5-ти дан....
 4. Jawa Perak | Jawa Perak Bobber | Perak Motorcycles WWW.JAWAMOTORCYCLES.COM There’s so much to see in the darkness. The Perak uses a powerful single-cylinder, liquid-cooled motor and a 6-speed gearbox. It also has a longer swingarm, a monoshock rest... Не контам ове индијске новце кошта: 1,95,500 рупија. Ово не може да се убаци у конвертор јер има два зареза.
 5. Има ли овај мотор на огласу Половни аутомобили? Лакше ми тамо да пратим, да ставим у неки круг ужег избора.
 6. Визир и кофер остају? Мотор се води на теби?
 7. Једно од "правила вожње" је ногама притиснути, благо држати резервоар, мотор. Супротно томе је бацање ноге у кривини. Можда на сликама нема смисла. Треба пробати. Ја понекад само колено одмакнем, има бољи пролаз кроз кривину, брже се нагне и осетно брже прођем. А ови скутераши... Ту има свега, од причања телефоном до разних поза уз дрљање обе ноге по асфалту од семафора до семафора, да не диже и не спупшта сваки час.
 8. Кад овај завршиш, ко да гледам, возиш мало и на огласе... Следећи неки путни нејкид (стара школа), да се иде бар једном до мора. И онда тако даље. Стара бољка бајкера, кад већ не дају да се мењају жене.
 9. Болела је она тема... Нисам веровао да може опет. Може. Можда боље сад да питам: Мотор има папире?
 10. Само што је ДР Биг. Или је Катана. Или мајстор Рилетове мајсторије.
 11. Сузуки измислио кљун.
 12. Пријављујем се.... Ништа не обећавам... Али месец и по... Ако не оде.
 13. Шта сам ја купио за успомену у Минхену:
 14. Визири на louis.eu разних величина. Ја узео мањи. Чисто због изгледа. Има и платнене бисаге, без посебних држача иду. Мада ја не волим бочне бисаге ни кофере, због провлачења, више волим задњи кофер и торбу на седишту.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja