Jump to content

Moto Zajednica

Marko_128

Članovi
  • Broj tema i poruka

    56
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Marko_128's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

36

Reputacija u zajednici

  1. Ako vec dodje do toga u sluzbenom autu lepo kazes gazdi o cemu se radi pa nek on regulise kaznu. Kad te odjebe i prestanes da egzistiras onda se zapitaj gde ustvari zivis i za kakve se "principe" boris.
  2. Ja bih voleo da je 0% za sve ucesnike u saobracaju pa i za pesake. Imas pare da se napijes? Skupi pare i za taxi ili nek dodje drugar, drugarica, cale, zena po tebe. U suprotnom ispada da je vise od polovine stanovnistva zavisno od alkohola.
  3. Tebi je izgleda samo krivo sto si se osramotio pred gospodom iz kafica.
  4. Zalepio sam dvokomponentnim lepkom. Pise da je za serpe pa kontam da mi to i treba zbog temperature. Isprva mi nije uspelo jer nisu bile ciste povrsine. Onda sam oborio motor i ocistio odmascivacem i razredjivacom obe povrsine i zalepio. Ostavio sam par sati da se prosusi i sipao sam ulje. I ne curi
  5. Terazijski tunel, smer prema Nbgd, KTM LC4 640 SM, Akrapovic i pun gas. Jedna od omiljenih pesama :D

    1. bracabgd

      bracabgd

      Ма ти си луууд

    2. Dzony93

      Dzony93

      nemam ja gde ovde tolko dugacak tunel :D inaceeee haha

       

  6. Jos malo i krecem na put od 125 km sa skutercetom :D

    1. bracabgd

      bracabgd

      Срећан пут

  7. Proslu subotu na putu sretoh oko desetak APN cetvorki, sve lepo ofarbane i sredjene i sve neki momci sa pivskim stomacima ih vozili Isli su iz pravca Sapca prema Platicevu. Ima li tih momaka ovde na forumu? Bas je lep prizor bio
  8. Treba mi viljuska odnosno trougao za gore naveden model, 2006. godiste. To je onaj deo gde idu stapovi (amortizeri) od prednjeg tocka. Ukrivljen je po drugi put i vise nema ispravljanja. Zna li neko gde bih mogao to da nadjem? Kupovina novog je druga varijanta, prvenstveno bih uzeo polovan. Recimo da je hitno posto je sezona pri kraju. Hvala unapred.
  9. Što kažu najvažnije da si ti prošao bez povreda, a onda dogovor.Dogovor znači, ti zoveš policiju, njega košta samo nešto bodova i njegova šteta, a ti uzmeš dobru lovu od osiguranja. Nije ni 100000 malo za pretrpljeni strah, ali za to angažuješ advokata.Tako sam i ja bio sentimentalan nekoliko puta, žao mi, ali posle stavim prst na čelo i ....... Pozdrav kolega I meni je sad zao sto ga nisam odrao. Usadio mi je strah od motora. Vozio sam sve i svasta, uvek sam bio vrlo oprezan i svestan situacije cak i kad vozim brzo. Nikada nisam doziveo nesrecu svojom greskom. Sad ne mogu da vozim opusteno, konstantno imam strah. Kvari mi uzivanje maksimalno
  10. Sirotinja neka seljacka, bilo mi je zao u neku ruku sto smo morali da se "dogovorimo". Bio je fin i shvatio je da je kriv. Mozda je kupio dozvolu ili polagao negde gde se prolazilo bez problema. Mozda prvi put vozi u Beogradu.. Ko ce ga znati. Mislim da kod takvih ni batine ne pomazu.
  11. 60 km/h do trenutka kocenja na koliko sam usporio ne znam, bio sam zauzet gledanjem gde cu da udarim
  12. Znaci umirem od smeha Salu na stranu, moglo je to mnogo gore da se zavrsi. Krivo mi je sto ponekad nisam isto postupio mada neko spomenu vatreno oruzje.. Tako da cutim i gutam.
  13. Voznju prilagodjavam stanju puta odnosno uslovima saobracaja.
  14. Vozim se prosle nedelje skuterom posle duzeg vremena, sav srecan jer konacno sve radi kako treba. Zeleno na semaforu, vozim 60, golf na raskrsnici ceka da skrene levo iz suprotnog smera. Nema znaka da ce izleteti, tockovi nisu skroz namotani, sve deluje ok. Iz cista mira auto krece, kocim iz sve snage i udarac, plastike lete na sve strane. Sva sreca ostao sam na motoru, bio je jak udarac ali sam prosao samo sa modricom na nozi. Adrenalin navalio, doslo mi da ubijem pseto na licu mesta. Nije mi jasno kako me nije video, bila je noc i vozio sam sa dugim svetlom. Jedino ako nije dobro procenio moju brzinu. Skuter je kod majstora, montira se nov trougao i plastike.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja