Jump to content

Moto Zajednica

MotorniZgoditak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    110
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MotorniZgoditak

  • Rođendan Maj 24

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    kawasaki er-6n piaggio bev500

Poslednji posetioci profila

1188 profile views

MotorniZgoditak's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

28

Reputacija u zajednici

  1. Imam ja, za te pare ok kaciga. U tom trenutku je bila jedina kaciga koja mi nije labavo stajala na glavi, jer imam malo uze lice. Ima integrisane naocare za sunce koje sasvim lepo rade posao, a isto tako mogu da se nose i normalne naocare bez da zuljaju. Cheek pads se lako skidaju i peru, ventilacija radi svoj posao sasvim korektno, nije bas najlaksa kaciga koju sam nosio, ali je udobna. Sve u svemu, vec tri sezone sam zadovoljan Moja je sa road pirate grafikom.
  2. Pa garaza mi je na vozdovcu , odma pored Vojvode Stepe, tako da cu da skoknem gore do trosarine da pogledam. Mozda ce vam ovo pitanje zvucati cudno, ali stvarno ne znam kako da odvoijm one plocice da bi vratio disk, verovatno cu morati da pustim pritisak iz sistema da bi ih odvojio u svakom slucaju sutra nosim original u prodavnicu, valjda radi dok je gore sve raskopano.
  3. Moram sutra da se bacim u nabavku šrafova. Šta je verovatan uzrok ovome? Menjao sam prednju gumu dok je motor bio na redovnom servisu i izgleda da majstor nije dotegao sve srafove sa leve strane , pošto je još jedan šraf ispao pored ova dva. Ja sam bio siguran u motor jer je bio kompletno servisiran i sve, nisam ni 200 km nakon servisa prešao sa njm pre puta, samo koliko da oderem prvi sloj gume. Dajte neku ideju gde da nabavim šrafove, jel ima neko ko drži te sitne delove u Beogradu?
  4. Sve je na mestu, možda je nezgodan ugao :\ samo su šrafovi otpali. Možda je udela u tome imalo to što sam u poslednjih 12 sati prešao malo više od 500km sa njim po autoputu, oko 130-140 kmh prosečno. Izgleda da bev nije otporan na domaće puteve
  5. Doterao do garaže, sad jurim samo šrafove...
  6. Hvala, to sad i radim. Vratio se pritisak, plašim se samo da se od ljuljanja ne prekine crevo pa dovidjenja kočnice
  7. Drugari, u sred vožnje malo pre su mi se otkačila klješta sa prednjeg levog diska na beverliju. Jel zna neko majstora koji bi mogao to da sredi na terenu ili da odšlepa do radionice, zaglavljen sam kod hrama
  8. Da se javim posle 100 godina, za dve nedelje stižu angel GT . @nelle imao sam taj vizir na mom motoru, ali mislim da si previše osetljiv na vetar, meni je 120 bez vizira ok za dužu vožnju, vizir će ti pomoći do oko 135-140, posle jbg, naked je naked, navikni se @paya ja sam te špulne uzeo u bg u motomaniji za neke sitne novce, samo kažeš za koji ti motor treba i nadju ti u katalogu bez previše filozofije. A za drugare iz niša, 99% dolazim u niš u petak uveče pa posle palim do soluna rano izjutra, ali ne kawasakijem nego beverlijem, nisu stigle gume na vreme, pa ako ste za neku bleju javite se
  9. Jbt nikako da svratim na forum... @bojsa Čestitam na kategoriji @nelle šta da to kažem nisi imao sreće pa to ti je @boro nisam pri kompu a ne mogu da čitam PP na tapatalku, za kad ti treba sedište, ionako ću slati motor na farbanje ovih dana pa ako se uklopimo pozajmiću ti moje Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
  10. Aj daj cenu za rucice (ako odgovara za '06 model), slajdere i alarm.
  11. Tesko da ce iko da skida zadnji blatobran jer je vezan zip tie vezicama i one moraju da se seku da bi se skinulo . Mogao bih da ti ufotkam i premerim, al da ga sečem ne mogu.
  12. Izgleda je je GhostMile predugo van rodne Srbije, nažalost zid bi napravio još veći problem, vozači koji nisu stigli na vreme da se prestroje jednostavno bi se vratili u rikverc, sa totalnim bolom u predelu reproduktivnih organa, do mesta gde je moguće skretanje i lagano svojim putem. Svakodnevno gledam kako voze u rikverc na isključenjima sa autoputa, čak i ako je slučajno deo bankine uklonjen, bez problema se radi polukružno na autoputu... Nadam se da će za takve slučajeve uvesti obavezno psihijatrijsko posmatranje u periodu od 48 sati, kao što su uveli trežnjenje za pijane vozače. Kolegi brz oporavak i da što bolje naplati štetu.
  13. Dekla je tako otvorena da se oguli ako ti i u mestu padne, znam iz prve ruke
  14. 179/73kg merio od sipanja do sipanja po gradu 4,9l/100km bez suvozacice, bilo je 3 dana odlaska na posao i par sitnih voznjica po gradu bez previse gasiranja. Doduse nisam merio od kad sam cistio dizne, fiter i sredio ler gas, moguce da moze i nize da se spusti, ali i sa ovim sam extra zadovoljan Dosta zavisi od stila voznje, ja ga drzim oko 5k obrtaja, to je onaj trenutak kad prestane zujanje plastike i nekako motor tu ima fin odziv na gas kad treba da se provucem negde ili preteknem, nekako mi tako doslo prirodno i toga se drzim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja