Jump to content

Moto Zajednica

Driver023

Članovi
  • Broj tema i poruka

    402
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Driver023

  • Rođendan 05.08.1991.

Contact Methods

  • MSN
    the_driver023@yahoo.com
  • Website URL
    http://www.facebook.com/home.php#!/lazarevski.bojan

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Honda VFR800F

Poslednji posetioci profila

2989 profile views

Driver023's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

56

Reputacija u zajednici

  1. Ostavi nešto i za putopis, prvo da vidim kuda ću...
  2. Pozdrav svima, Devojka i ja planiramo da idemo do Rima iz Novog Sada krajem avgusta. Iako kažu da svi putevi vode u Rim, u dilemi smo koji da odaberemo pa bi nam možda dobro došla pomoć nekoga ko je išao delom ili možda čak ovom rutom. Plan nam je za sada da se u prvom danu preko Hrvatske i Slovenije domognemo Italije, i prenoćimo negde. Do Rima bismo navratili sigurno bar do jednog mesta, razmišljamo se da li da budemo dva dana u Riminiju ili u nekom drugom mestu na moru. Nakon par dana u Rimu plan je stići do Barija uz noćenje u nekom mestu između, odakle bismo trajektom išli do Dubrovnika i prenoćili u Trebinju. I nakon možda neka dva noćenja bi sledio povratak za Novi Sad. Ideja je da po Italiji izbegavamo što je više moguće autoput što zbog cene putarina što zbog dosadnog putovanja. Da li je možda neko išao ovom ili nekim delom planirane rute, i da li neko ima predloge koja mesta usput bi bilo lepo posetiti. Za sad nam je jedino sigurno definisan Rim i Bari zbog trajekta. Dužina trajanja putovanja je max 14 dana.
  3. Ko sme da ne jede jagnjetinu? Hvala na predlogu, baš htedoh da pitam i za taj predlog. Hvala na predlozima.
  4. Da možda ne zna neko gde bih mogao da nabavim neki zglavan polovan prednji disk za Hondu CBR F4?
  5. Devojka i ja planiramo da idemo na putovanje ruta bi trebala da izgleda Novi Sad - Mostar - negde na hrvatsko primorije par dana - crnogorsko primorije (HN, Igalo) - po povratku barem jedno noćenje u nekom mestu u Srbiji i nazad za NS . Ima li neko nekih predloga šta bi bilo zanimljivo usput posetiti ili gde otići. Za smeštaj znam samo u Mostaru gde ćemo, tako da ako ima nekih proverenih smeštaja ne bi bilo loše da neko pomene. A i društvo je dobrodošlo. Polazak je nadam se sledeći vikend.
  6. Ove godine se razmišljam da napravim turu po Makedoniji, da malo vidim odakle su mi koreni. Svaka čast za temu! Pratim!
  7. Zainteresovan sam za jaknu i pantalone, pa ako nije otišlo gde bi moglo da se proba,vidi?
  8. Tako je, delom koža delom meš. Ima uložak za kišu i zimski uložak koji je kao prsluk, a kada se skine sve, onda vetar prolazi kroz meš. Ja sam uspeo na sniženju da uzmem i jaknu i kasnije iste takve pantalone. Posle tog testiranja po kiši, samo sam gledao kada će sniženje pantalona. Prošle godine smo se drugar i ja vozali 3000km tura do Istambula preko Crne Gore, Grčke i Albanije, i oduševljen sam bio opremom, lepo me je hladila, iako je pržilo sunce, a nisam još ni jednom uspeo da se smrznem sa svim postavama.
  9. Ranije sam imao tekstilnu Ducchini jaknu mešavina tekstil-meš, koja je bila skroz ok cena-kvalitet. Pre dve godine bio sam u Trstu u Louisu kupio Rev'it Ignition 2. Posle one tekstilne na putu ka kući, osetio sam se kao da sam seo iz juga u mercedesa. Kada se skinu sve postave ne pomera se nigde i čvrsto stoji, za razliku od tekstilne jakne. U mađarskoj nas je uhvatilo velik pljusak, imao sam donji deo kišnog odela,i navlaku za čizme. Posle pljuska, sve na meni je bilo mokro osim majce. Znači jakna nije pustila ni kap. Zapravo, najbolja svar je što je kišna postava membranska, pa propušta vazduh, ali ne i vodu.
  10. Sa puta po Rumuniji, na Transalpini...
  11. Eto, spomenu me čovek, pre skoro mesec dana, ja tek sad videh. Samo bih dodao na sve ovo do sad, da se za malo ovaj put pretvorio u neku treću avanturu. Dolazimo mi do trajekta za Hvar, bar smo tako mislili, treba da počne ukrcavanje, nisam ni stigao da dam kartu čoveku koji radi tamo, kad će on meni:"Gde ćete vi?" -"Pa, na trajekt..." -"Vama treba trajekt za Hvar, bežite tamo iza, treba da dođe za 15min, a sad se sklonite odavde, trebam da utovarim ove." Ne znam kojim čudom, ali skontao je da to nije naš trajekt... Jeste, smeštaj "Zdrava hrana" Dalje pisanje ipak prepuštam kolegi, kad je već započeo, ja bih samo da se zahvalim ljudima koji su nam pomogli, na bilo koji način, da odvozamo ovu prelepu turu.
  12. Tebe je neko zajebao, nije da nema loseg asfalta u severnom delu ali je daleko bolji od dela puta Petrosani do pocetka juznog dela Transalpine koje si ti odvozao. Promasio se lepe krivine, predivno jezero, sume i jos mnogo toga. Bio sam do jezera,od jezera sam vozio do Novaka, uglavnom, lepo je izgledao i ovaj deo, dovoljno smo se provozali po šljunku i ovako, taj deo od Petrošanija do Transalpine jeste da nije najsjajniji, ali priroda je baš bila zanimljiva.
  13. Nemam trenutno tu fotku sad, uglavnom ako hoćete da izbegnete severni deo, ide se na Petrošani,nekih 10km posle se priključuje na Transalpinu, i ide se do mesta Novaci.
  14. Drugar i ja smo išli predprošli, malo produženi vikend u Rumuniju, i obišli smo Transfagarašan i Transalpinu. Prema preporuci prijatelja, koji je išao više puta tamo, eskivirali smo severni deo Transalpine, jer nije ništa poseban put, u pun klizišta, tj delova bez asfalta. Južni deo je predivan,a takođe prema preporuci Transfagarašan smo vozili od severa prema jugu. Ceo put smo odvozali u 4 dana. Ako nekog zanimaju neke informacije, pitajte slobodno ovde ili na PM, čim uhvatim malo vremena, biće neki putopis. Evo i fotografije naše rute.
  15. Potreban mi je zadnji amortizer za skuter Yamaha JOG 3KJ moze i od nekog drugog skutera ako pase, duzine 310mm. Ili mozda ako znate gde mozda da potrazim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja