Jump to content

Moto Zajednica

PICASOO MZ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3121
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu PICASOO MZ

  • Rođendan 18.04.1973.

Contact Methods

  • MSN
    picas_oo@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Svilajnac
  • Motocikl
    '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

PICASOO MZ's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

424

Reputacija u zajednici

  1. Sve sto odstupa od kataloskih karakteristika vozila, mora na atest...
  2. Povodom pet godina postojanja, moto klub "Kraljevi Slobode" organizuju moto zurku, u petak 06.02.2015 godine. Lokacija: diskoteka World Party Svilajnac. Muzika: HOD 221 ct Svilajnac (ex-YU rock and roll) LOADED GUNS Petrovac na Mlavi (strani i brzi rock and roll) Vidimo se!!
  3. Bravo Goske...!! :takoje:
  4. Tema posta: Ono kad' te majstor zajebe-na pozitivan nacin... Godinu i kusur dana od kada je Bokilic otisao iz Svilajnca u Pazovu, culi se milion puta al' se ne vidosmo od tada. Klasicno predsezonsko podjebavanje od moje voljene Honde ne promasih ni ove godine... Okreni obrni, uvek zavrsim sa brojem 063/697-094. Znamo se dugo godina, pa tako ja znam Bokilicevo znanje a Boga mi, zna on i moje pa se ka tome i organizujemo...on govori sta mogu da uradim ja radim, on preko telefona slusa motor i uvek se zavrsavalo tako. Do pre par dana, ja ga zovem i kuka "poooomaaaagaj", a on meni: "probaj to, al' ti to neces moci sam, treba ti majstor!" "Pa 'de da ga nadjem, kad' se odselio za Pazovu!!?". Zavrsi se na tome, ja ucveljen gledam u telefon, razmisljam sta cu... Nepunih desetak minuta cujem ispred dvorista neki dres, nesto sto lici na HD Izadjem, kad' ono mali debeli na HD-u...kezi se !! I meni kez na licu, da l'zbog toga sto je jedini pravi majstor za moju "babu" dosao u licnu vizitu, ili sto dobrog prijatelja videh posle godinu i po dana... I kao sto biva kod Bokilica, uvek je u zurbi-pogleda moju sirotu "babu", cucnu pored nje, poce nesto da gleda da slusa da je pipa, kaze fali ti ovo, fali to, fali to...nastelova na kraju paljenje-onako "na uvo" pozdravismo se i ode...! Dok se ja opasuljih on vec krati put ka Pazovi. Par dana kasnije naletoh na jednog prijatelja koji je dobio strobo lampu, pa reko' sebi "daj da vidim sta je onaj "po sluhu" nastelovao!"... lampa pokazala da ga je ubo u milimetar !! E bre bre pa svaka ti cast... lepo ja pricam ljudima da su retki majstori koji kada dodju do motora prvo opipavaju, slusaju, gledaju pa onda rade! Bravo Bokilicu, jos jedared si pokazao da si za klasu veci od svih majstora (iako si "metar i zilet" )
  5. MK "Kraljevi Slobode" Svilajnac, vas pozivaju na 4 po redu MOTO SKUP 08,09,10 avgust 2014 na starom mestu-kod Gradskog silosa-na putu Svilajnac-Crkvenac Kamp, bajkerske igre, druzenja, rok svirka... Petak: HOD 21th Svilajnac, Voodoo Child... Subota: Epilog, Atomsko skloniste, vesele 80-te... KUPOVINOM ULAZNICE POMAZETE OBNOVU DECIJEG VRTICA U SVILAJNCU KOJI JE TESKO OSTECEN U NEDAVNOJ POPLAVI... Vidimo se...!! MK KS
  6. Da, ali u Madjarskoj... Kod nas, Zakon kaze da sve sto se nalazi na javnim mestima moze se fotografisati-osim ako nekim podaktom ili jasno vidljivim znakom nije zabranjeno! Sto se tice ljudi na javnim mestima takodje mozes fotografisati ali moras voditi racuna kako i gde ces fotografije objaviti!!!
  7. Nova cena 3.500 dinara! 0638103059
  8. Na prodaju nov djacki sto Forma ideale Velicina radne ploce 90x50 jedna fioka! Cena 4000 dinara info 063/810-30-59
  9. Odlicna ideja... posebno fotke onih "kolega" koji kada prodju pored vas, prolaze kao pored "turskog groblja"!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja