Jump to content

Moto Zajednica

Kum_Mixer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    140
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kum_Mixer

  • Rođendan 11.01.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Srpska Crnja
  • Motocikl
    Honda Transalp 600v

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kum_Mixer's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

117

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima. Svi ste pozvani na moto žurku kod MK Kumovi Srpska Crnja.
  2. MK Kumovi iz Srpske Crnje prave 11. moto skup u periodu od 23-25. Jula 2021. godine. Ulaz besplatan Hrana besplatna Piće 100din Debela 'ladovina, dobre svirke i dobra zabava zagarntovana. Ko je bio zna o čemu pričam, ko nije bio treba da dođe da vidi o čemu pričam.
  3. Pozdrav svima i nadam se da ste svi ok. Davno beše ta 2013. kada sam pokrenuo ovu temu o besplatnim ulazima na moto skupovima. Drago mi je da je većina klubova počela da ne naplaćuje ulaz. Nije to neka preterano velika stavka ali ako bi svaki vikend negde išao i plaćao ulaz pored svog potrebnog održavanja motora, registracije i ostalih troškova mislim da tad i ne bi bila baš zanemarljiva stavka. Ovo prilikom želim i da najavim moto skup u organizaciji MK KUMOVA iz Srpske Crnje. Ovo nam je 11. skup po redu i naravno kao i do sad ulaz je slobodan za sve, hrana je besplatna za sve i ima je dovoljno za sve, piće jeftino kao i do sad. Dobra rock muzika obezbeđena kao i kamp u debeloj 'ladovini. U blizini kampa je i bazen pa ko želi može da se osveži. Ko je bio zna o čemu pričam a ko nije bio verovatno je čuo od nekoga kako je kod nas. Slobodno se javite BJBajkeri da popijemo pivo kad dođete. 17.-19.07.2020. moto skup MK KUMOVI Srpska Crnja.
  4. Pozdrav kolege, krenuo ja danas da menjam lamele na mom Transalpu i vidim da je lanac od pumpe za ulje poprilocno labav. Resih da ga promenim, zvao nekoliko prodavnica. Niko nema na stanju, svi mogu da ga poruce iz orginala, ceka se par nedelja i kosta 9600dinara. Jedan lanac 9600dinara, majku mu kao da je od zlata. Ima li mozda neko neku informaciju gde se moze dobiti brze i po mogucstvu povoljnije? U pitanju je transalp 1993 godiste.
  5. Pardon, mala štamparska greška se desila, koja je upravo ispravljena.
  6. Pozdrav svima. U periodu od 19.07. do 21.07.2019. godine MK Kumovi iz Srpske Crnje organizuju 10. po redu medjunarodni moto skup. Ulaz kao i do sad besplatan, klopa a kad kažem klopa onda mislim doručak, ručak, večera za sve goste besplatna, pivo hladno, muzika dobra, hladovina debela, u blizini kampa je i bazen. Ko je bio zna kako je, ko nije treba da dođe i da se uveri u priče od ovih koji su bili. Svi ste pozvani!
  7. Pingvin37 mislim da si našao dobru šemu. Ako uspem za vikend da uslikam kako je kod mene onda ću postaviti.
  8. Potrebno je da je DC, zamenu se 2 zice ali onda radi samo jedna svecica. Potrebno je vezati bombine na redno kako bi davao struju na obe svecice, malo se smanji zazor na svecicama i to je to.
  9. Ja sam montirao isti taj cdi od brace kineza, isao na more i nazad. Da kucnem u drvo ide trandža bez problema.
  10. Nema potrebe praviti razliku. Ako je besplatno onda je besplatno. MK Kumovi iz Srpske Crnje prave sledeci vikend moto skup. 20-22. Jul. Ulaz besplatan za sve, klopa besplatna za sve. Ko je bio zna o cemu se radi, ko nije bio treba da dodje i da se uveri.
  11. Zdravo kume Mixer, ove godine za godisnji odmor pravim turu motorom iz Hamburga za Srbiju.Jedna od destinacija mi je susret u Srbskoj Crnji.Krecem 11 Jula.Prvo u Temerin kod Patriotsa, pa naredne nedelje do Vas.Pozdrav svima u klubu, i vidimo se.

    Liza i Tibor iz Hamburga 

  12. Pozdrav svima, drago mi je da tema koju sam pokrenuo sada već daleke 2013. je i dalje u životu. Tako i treba. Što se tice MK Kumovi iz Srpske Crnje, to se zna. 20, 21, 22 Jul 2018. Oni koji su bili znaju o čemu se radi, a oni koji nisu bili trebaju da dođu da vide o čemu se radi . Naravno ulaz je besplatan za sve. Klopa je kao i do sad, pasulj, srneći paprikaš, pečena piletina, roštilj... naravno besplatna za sve. Kamp je smešten u debeloj 'ladovini 1km od rumunske granice, par stotina metara od bazena. Kako se termin bude bližio bićete blagovremeno obavešteni o muzičkim dešavanjima. Pozdrav svima i očekujemo vas.
  13. Naziv teme je Moto skupovi na kojima se ne naplacuje ulaz.
  14. Naravno da ima. Kao i do sad, 21,22,23 Jul - Moto susret u Srpskoj Crnji kod MK KUMOVA. Ko je bio zna o cemu se radi, ko nije bio mora obavezno da dodje Sve je freee
  15. Ako je ulaz slobodan onda je slobodan, a ne ko nije u klubu da placa ulaz. Jos covek dosao motorem i to ko zna odakle. Necete se obogatiti ako mu naplatite 100din. Ne znam zasto ti klubovi i postavljaju postove i svoje reklame ako lepo pise da je tema moto skupovi na kojima se ne naplacuje ulaz. Verujem da ima ljudi koji su bili kod nas na skupu u Srpskoj Crnji kod MK Kumova i doziveli da se uvere da je ulaz, obimna klopa (od pecenih pilica, pomfrita, rostilja, srneceg paprikasa, pasulja pa sve do krofni i strudli sa makom) besplatna. Kad je za dz onda je za dz svee. Pozdrav svima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja