Jump to content

Moto Zajednica

kloktor

Članovi
 • Broj tema i poruka

  12
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: kloktor

 1. Triapin ...

  Kod nas u Kosjeriću ima Triapin od 5mg (oko 500 dinara je). Ako treba za prvu pomoć, mogu da pošaljem poštom.

   

  Pozdrav.

   

  p.s. Pišem ovde jer mi je post zaključan zbog broja postova.

 2. kloktor

  Put, Ljubljana-Beograd, preporuka

  Ja sam baš išao sam. iGo mi je pokazivao gde su fiksna mesta za merenje brzine, a što se tiče patrola išao sam logikom gde bi mogli da budu. U većini slučajeva sam promašio, ali sam zato imao sreće da su zauzeti kada sam nailazio pored njih. I da, nigde nisam išao brže od 100% preko limita.
 3. kloktor

  Put, Ljubljana-Beograd, preporuka

  Ja došao juče. Put kojim sam više puta prošao: Užice, Mokra Gora, Višegrad, Ustiprača, Rogatica, Sarajevo, Kiseljak, Travnik, Jajce, Mrkonjić Grad, Bihać, Karlovac, Ljubljana. Naravno, obrneš raspored i iz Mokre Gore ne ideš u Užice nego na Bajinu Baštu i Valjevo. Kroz celu Bosnu put je prelep, širok, obeležen i može da se tera koliko smeš. Kroz Hrvatsku ima par sporih deonica kroz naseljena mesta, ali brzo se to prođe. Milicije ima, sa ručnim radarima a i patrola pored puta. Ja nisam vodio računa preterano, a imao sam i sreće. Na carini mi nigde nisu tražili ni kacigu da skinem (a imao sam tri puna kofera). 2013 sam baš ovu rutu izvozao u cugu sa afrikom (uspeo sam da uhvatim prosek 80 na sat), a ove godine sam išao parcijalno (prvi dan do Jajca, drugi do Ljubljane). Ako bi se odlučio ona ovu relaciju, veliki problem je dužina (preko 850 kilometara). Nije neizvodljivo, ali ...
 4. kloktor

  registracija preradjenih motocikala

  Registrovao pre 15 dana. Delovi koji nisu fabrički: sedište, vizir, štitnici ručki, svetla (neke plave off road sijalice), nosači kofera, rol barovi. Jedino sam skinuo prohromsku mrežicu sa farova, da ne bode oči. Na tehničkom, od navedenog, nisu pogledali apsolutno ništa. Čak su mi rekli (naravno, morao sam da pitam) da ni mrežicu nisam trebao skidati. Gledali su: broj motora, kilometražu i žmigavce. Čak nisu ni palili motor. Naravno, slikanje je neizbežno. Sve navedeno nisu neke prepravke, ali ... p.s. Kod nas ko ne prođe tehnički (sa bilo kojim vozilom) ide u Dunav. Tamo puštaju đuture. Izgleda da je "protekcija" u pitanju.
  1. Prikaži prethodne komentare  2 more
  2. LiNUX

   LiNUX

   Zabavno 100%

  3. shlem

   shlem

   Noge isuviše savijene, a gume neke balonke neznem kako bi to izdržalo bilo kako ozbiljnije rabljenje, jedino za zabavu.

  4. kloktor

   kloktor

   Pa te gume i jesu poenta. Jesi video ATV?

 5. kloktor

  ENDURO Stara Planina

  Posle Dojkinaca ostala izreka: "Džem bez mleka kao viršla bez senfa". p.s. Konačno! Hvala.
 6. kloktor

  ENDURO Stara Planina

  Sve u svemu, bilo je zanimljivo. Nadajmo se da je ove godine organizator preležao dečje bolesti, a onda dogodine broj 2. Moja glavna zamerka ide pustinjskoj liji jer se nije vozio sa nama. Ima li šta lepše nego kada te organizator gura po staroj Pozdrav svima, čujemo se i vidimo.
 7. kloktor

  Super Tenere VS. Africa Twin

  Kad je gusto - Tenera!
 8. kloktor

  Super Tenere VS. Africa Twin

  Od kako je žena kupila Teneru, ne razdvajam se. Stvarno je odlična. Priča se da će nova verzija (sa oznakom super) biti još bolja.
 9. kloktor

  Najbolja enduro guma

  Ima li ova guma da se kupi negde kod nas?
 10. kloktor

  Kralj brda 2013

 11. kloktor

  Kumovanje za Enduro Club

  Kapetane, može li Kosijera Madre?
 12. kloktor

  Jawa 50, štaštu

  Pozdrav. Ima li neko ideju gde može da se nabavi mašina za Jawa 50 210 lux, 1990. godište. Naime, tašta mi je vlasnik iste, a motor zakovao. Majstor kaže mora da se menja. Sad sam u problemu. Moram da udovoljim tašti, kako bih zadovoljio ženu. Pomagajte
 13. kloktor

  Jawa 50, štaštu

  Između ostalog, klip je zaglavljen i ne može da se izvadi. Pokušavam da izbegnem bušenje pa zamenu delova nabavkom cele mašine (ako nađem po pristojnoj ceni). U svakom slučaju, ako ništa ne uradim, jedno rešenje imam. Hvala jigoro.
 14. kloktor

  Jawa 50, štaštu

  Si signore! Hvala.
 15. kloktor

  Jawa 50, štaštu

  Trenutno ne jer mi ne vrši posao. Ipak hvala. Imaću u vidu.
 16. kloktor

  Jawa 50, štaštu

  Za početak i to je nešto. Videćemo, možda se nakupi sa raznih strana za jedan ceo.
 17. kloktor

  Jawa 50, štaštu

  Hvala kaišar. Šta mu fali? Ako ne nađem ništa bolje, možda i to bude rešenje.
 18. Pozdrav svima! Velimir Milosavljević kraj tastature. Prvi put sam seo na motor pre dva meseca (neki mali žuti od 125 kubika, naravno školski. 4 dana mi je trebalo da nađem gde se pali svetlo ). Pre mesec dana položio (nažalost iz prve) i sasvim neočekivano kupio motor. Planirao sam to za sledeću sezonu, ali ... Sviđaju mi se enduro i kros varijante, i kad budem smogao snage kupiću i neki kros (četvorotaktni, za svaki slučaj). Pored Tenere vozio sam (ni sa jednim nisam prešao više od 100 km) i Yamaha XT660X, KLE500, Bandit S, Yamaha YZ 250. Za sada toliko. Pišemo se, vidimo se. Klo
 19. kloktor

  Prvenstvo prolaza na raskrsnici

  Ljudi, od kada se znakovi i semafori "sabiraju"? Znakovi za prvenstvo prolaza ne mogu se kombinovati ni međusobno ni sa semaforom. Ako, dok radi semafor, piše ne sme levo - to se važi. Ali, ako radi semafor, znaci za prvenstvo prolaza ne važe. Drugo, kada dva znaka služe za istu stvar ne može se čitati malo jedan a malo drugi. Ova dva znaka ne mogu zajedno. U stvari, ako mogu gde ima još sem u Požegi? Da preformulišemo pitanje: kuda ide glavni put, pravo ili levo?
 20. kloktor

  Prvenstvo prolaza na raskrsnici

  Uh ... Ako zaboravimo semafor (na kome je čovek naglasio da je žuto trepćuće), donji znak kaže pružanje puta sa prvenstvom prolaza. To znači kada skrećem levo put je sa prvenstvom (u susret je sporedni). Znači, levo je glavni, pravo je sporedni. Gornji znak kaže da se put sa prvenstvom prolaza pruža pravo. To znači, da i onaj koji dolazi u susret se kreće putem sa prvenstvom prolaza. A na prethodnom znaku je dolazio sa sporednog puta. Koji je jači? Zaključak, na ovoj raskrsnici (ukoliko ne radi semafor, odnosno trepće žuto) na osnovu znakova se ne zna prvenstvo prolaza. Valjda je 'vako.
 21. U Kosjeriću moto žurka, a ja odok za Beograd :(

×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja