Jump to content

Moto Zajednica

pedjaxtx

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

pedjaxtx's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ti mozes, posto vidim da imas er6n ovo: A inace sam i ja razmisljao isto da pravim, rezervoar je od nekog starog benelija ja mislim, a motor yamaha xj900.
  2. Ovo ima vise smisla od jelen super lige.
  3. je l' zna neko gde u Nisu mogu da kupim mat military green (vojno zeleni) sprej?

    1. Dzony93

      Dzony93

      sto ne vidis da ti smuckaju boju? Imas kad ides na ka tri pesnice, tj bubanj sa desne strane, posle skretanja za teren f.k. car konstantin 20m

       

    2. pedjaxtx

      pedjaxtx

      Videcu tamo, hvala.

  4. Ja sam danas za malo imao bliski susret sa vrstom vozaca o kojima prica autor teme. Vozio sam bulevarom u Nisu koji ima dve trake plus zuta. Posto mi je skuter dosta spor isao sam uz desnu ivicu trake do zute linije kada mi je kreten prosao sa desne strane na udaljenosti od 10cm i to na jedinom mestu bulevara gde se skupila voda od kise. U tom delu bulevara sam bio sam i niko pored mene tako da je imao celu traku i pola moje da me obidje. Kada sam ga stigao na semaforu i rekao mu da je mogao da me ubije rekao mi je pa sta, i ne bi bila neka steta.
  5. Afrika i tenera su mi prevelike i preteške za prvi motor. Sviđa mi se nova tenera ali ona je za mene preskupa. Pratim oglase pa ću videti do proleća a i pare treba da se skupe .
  6. Afrika je prejaka pošto imam ograničenje na 35kw. U svakom slučaju ubedili ste me da kupim japanca. Hvala svima na odgovorima pa se nadam da ćemo se videti na nekoj endurijadi uskoro .
  7. Recimo da mi odgovara visina pulsera, da li je bolje kupiti njega ili npr. klea, transalpa, freewinda...? Inače ovo mi je prvi motor koji kupujem, do sada sam vozio samo skutere i yamahu ybr 125 u auto školi koja mi se činila dosta slaba, skoro kao i skuteri od 125cc. edit: nisam video prethodni post.
  8. Pozdrav, Planiram na proleće da kupim motor pa me zanima i vaše mišljenje. Dvoumim se izmedju novog supermoto-a Sprint pulsera od dvesta kubika ili nekog veceg endura do 35kw. Za sada sam gledao kawasaki tengai-a 650 koji je star oko 20 godina koji košta isto kao novi pulser. I da li bi možda bio previsok za pulsera pošto sam visok 197cm?
  9. Ovaj nejked dusu dao za prepravku u cafe racer-a posto vec ima clip-on rucke. Koliki je precnik prednje viljuske na ovom motoru? Cini mi se kao da je 41mm.
  10. Je l’ zna neko da li dolazi ovaj model u Srbiju? http://imageshack.us/photo/my-images/21/qm250gyda1.jpg/ U pitanji je qingqi qm250gy.
  11. Jel zna neko da li Izlaze Sprint motore na sajmu u Nisu?

    1. Dzony93

      Dzony93

      Mislim da sam video sprintove motore malopre tamo..

    2. Stefan3595

      Stefan3595

      e od kad do kad je sajam?

  12. Hvala puno koresovac, Slavko mi je rekao da je sve jedno koju nogu prvo spustam, mogu i obe. A ove rute cu polako skuterom da uvezbam, jedino sto moze da mi bude problem je ona jednosmerna ulica koja ide uzbrdo ( prema ul. kosovke deojke), u tom slucaju jel mogu da koristim zadnju kocnicu posto mi se gasi kad drzim prednju i dodajem gas? Inace isto vozim YBR.
  13. Po opisu ne mogu da pogodim o kojoj skoli se radi, ja sam prosle godine polozio u "Relly" i sve je bilo za medalju.Predsednik komisije je vlasnikova cerka,instruktor mi je bio vlasnik skole.Ja licno sam gradski deo na obuci prosao tek na polaganju,a vlasnik je nas 3-4 potrpao u auto i provozao nas svim okolnim ulicam sa 10 na sat, dok nam je usput objasnjavao sta policajac moze da zatrazi i gde.Na samom polaganju policajac mi je objasnio koju rutu da vozim, seli u auto i vozili iza mene.Zamerio mi je sto nisam stao na sam znak stop pa mu je instruktor ne bas prijatno objasnio da se staje na liniju vidljivosti a ne na sam znak koji je postavljen 2 metra pre.Inace kod njega padas samo ako nesto debelo zase..s. Za tako kurv...ke namestaljke da bi neko pao je u stanju da se svadja sa policajcem do besvesti.Mene su plasili da padam zasigurno jer je taj policajac koji se pao mojoj grupi najnezgodniji a covek tog dana obori samo jednog i to jos na poligonu (da ne gresim dusu zasluzeno, sam je covek priznao posle da nije policajac kriv). Posto se obucavam u istoj skoli kao i ti, a i instruktor nam je isti, jel mozes da mi kazes na sta da posebno obratim paznju kad polazem i koja ti je ruta bila kad si polagao?
  14. Ajde ako neko gleda na engleskom neka baci link.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja