Jump to content

Moto Zajednica

Shortshifter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  4951
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3339 Excelent

O članu Shortshifter

 • Rank
  Super specialist
 • Rođendan 20.09.1973.

Contact Methods

 • MSN
  milunduki@hotmail.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd - Mirijevo
 • Motocikl
  Suzuki GSXR600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Shortshifter

  Kočenje - prednja/zadnja kočnica?

  Što je reko Džej za Kebu: može on da priča šta hoće, ja sam mu vido ćaleta i kevu.
 2. Shortshifter

  Kočenje - prednja/zadnja kočnica?

  Trol.
 3. Shortshifter

  Prepisivanje bez razumevanja

  Iznenadili bi se onda ako vam kažem da su švajcarci i srbi pripadnici iste životinjske vrste. Kao i nemci, francuzi, amerikanci, čak i afrikanci. Ničeg novog nema pod kapom nebeskom, jedina je razlika što u Švajcarskoj ako skidaš blokade, povećaš kubikažu raznoraznim kitovima i sve ostalo što ste nabrojali: 1) uhvate te 2) platiš ozbiljnu kaznu. Nisu bre Švajcarci sad izašli neokaljani i čedni iz morske pene. Samo se ne sme i ima ko o tome vodi računa. A kod nas: "nekome bi moglo da padne na pamet da skine blokadu, onda da zabranimo blokade." Naopaka vlast zadnjih 300 godina ostavlja trag.
 4. Shortshifter

  Odlazak u Mugelo na motogp trku

  Daću ti ono što imam od informacija, mada su prošle 4 godine kako sam bio u Mugellu. Karte kupljene preko motogp.com, tada nije bilo razlike u ceni između sajta i biletarnice na samoj stazi. Karte smo preuzeli u selu pored staze u subotu, motogp je organizovao neko uređeno mesto u mini poslovnom centru. Preuzeli smo ih u subotu kad je bilo manje ljudi, u nedelju je bio pravi pakao. Smeštaj smo uzeli u Firenci u nekom hotelu, mada ima dosta opcija i preko Airbnb u okolini same staze, ali tu očekuj svakakve zavrzlame, italijani su to. Sećam se jedne kuće koju smo hteli da uzmemo, samo nam je gazdarica u poslednjem trenutku rekla da posteljinu moramo da ponesemo. Što se tiče saobraćaja, ako nisi smešten u blizini staze nikako ne koristi autoput, kolone su beskrajne. Koristi navigaciju i isključivo idi seoskim putevima. Parkinga ima dovoljno na livadama i plaća se, ali budi spreman da prepešačiš kilometar-dva do staze jer su prilazi uglavnom zatvoreni. Ovo ti sve pišem ako ideš kolima, motori naravno mogu da priđu mnogo bliže. Što se same staze tiče, računaj da su sva najbolja mesta zauzeta šatorima još u subotu prepodne, ako ne ideš na neku tribinu. Kad bih išao opet u Mugello svakako bih nekako iskombinovao da noć subota na nedelju ostanem pored staze jer su koliko sam čuo a i video posledice u nedelju ujutru žurke odlične. Jedno od boljih mesta za gledanje je ulazak u San Donato, ali tu nema velikih ekrana na kojima možeš da pratiš sva događanja na stazi. Jedino da se izboriš za neko mesto otprilike kod izlaska iz boxa, tu je blizu i ekran a i vidi se prva krivina ok. Ali to spada u ona mesta koja su već u subotu prepodne zauzeta. Ovo je ono što mi sada pada na pamet, ako imaš neka pitanja slobodno pucaj. Znam da ima dosta forumaša koji su bili na Mugellu, sigurno će ti i oni dati svoje viđenje.
 5. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Skoro sigurno je da će tužiti ovog lika što je vozio kola. Ako ne samo njega onda i njega između ostalih. Ali jbt, pare pare, daj samo pare. Valjda to kod njih normalno, ja nikako ne mogu tako nešto da spojim u glavi sa doniranjem Haydenovih organa posle nesreće.
 6. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Jebeni amerikanci i njihove odštete!
 7. Shortshifter

  Auto Moto "Kišobrani" - Lepša strana Auto-Moto sveta

  I ranije mi se činilo a posle ove teme sam siguran: monsterke ubijaju!
 8. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Bokte.
 9. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Jedini si.
 10. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Jedno je sujeta, svi je manje ili više imamo. Problem je što je smrda smrdić ćutao dok mu je Pedrosa sedeo u boksu i čim je otišao ovaj se setio da daje ocene o njegovom karakteru i pristupu trkanju, negativne naravno.
 11. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  MotoGP, Puig attacks Rossi: "His time is over" WWW.GPONE.COM MotoGP: The Honda team manager: "Marquez is number one. I saw a different Pedrosa, to be champion you need to do things that he didn't do" Sve sve, ali Pedrosu da napada. Način na koji je to uradio, tek kad je ovaj otišao, onako s leđa, ne bih komentarisao. U stvari hoću, još jedan dokaz da veliki procenat menadžera na visokom nivou ima karakterne osobine psihopata.
 12. Shortshifter

  TD#11, poslednji TD u sezoni 2018!

  Pablo, briši, off-uju!
 13. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Iz članka deluje da je ovo bilo više neka kontemplacija na temu šta kad bi kupili Ducati, nego što je konkretna izjava "treba nam Ducati u grupi". I čudnije su se stvari događale, kao što je VW kupovna Ducatija. Inače, pojma nisam imao da KTM ima takav rast prodaje.
 14. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2019

  Ili okači negde pa postavi link, sigurno ima dosta zainteresovanih.
 15. Shortshifter

  BJBikers Vitez 2018

  Podržavam @đunta za viteza! Ume čovek da pretera sa čaršaf postovima, ali entuzijasta je za sve što se motora tiče, pomaže kad zatreba. O angažovanju u vezi bezbednosti motociklista ne treba posebno govoriti, sa time je većina kolega upoznata.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja