Jump to content

Moto Zajednica

Shortshifter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  4908
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3283 Excelent

O članu Shortshifter

 • Rank
  Super specialist
 • Rođendan 20.09.1973.

Contact Methods

 • MSN
  milunduki@hotmail.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd - Mirijevo
 • Motocikl
  Suzuki GSXR600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Shortshifter

  13. Moto GP Misano, Italija 2018

  Zato što Canepu nisu adekvatno kaznili Fenati je uradio šta je uradio i on će platiti cenu. Sigurno da više niko nikad neće pritisnuti ručicu kočnice drugom vozaču. Mislim, bar niko od uračunljivih.
 2. Shortshifter

  13. Moto GP Misano, Italija 2018

  Iskreno, sumnjam da je sam odlučio ovo, pre će biti da je nateran na to. Bandoglavci tog tipa znaju samo da teraju inat. U stvari, nadam se da je bandoglavac a ne zao lik. Ako me sećanje ne vara, on je posle šamaranja Uccia dok se još za to nije pročulo, što će reći u sledećih 15 minuta otišao u garažu drugog tima i ponudio se da vozi za njih. Ali ona proslava kad je prošao pored Manzija u šljunku, ono je stvarno dovoljno da ga smeste u sobu sa gumenim zidovima na 7 dana.
 3. Shortshifter

  13. Moto GP Misano, Italija 2018

  Ma jbt, kakav pokušaj ubistva! Samo još i tužioci i advokati treba da dođu i procenjuju ko je šta i kako uradio na stazi. Daj da ih uklučimo i u ono kad neko pređe na zeleni deo pored asfalta pa dobije upozorenje ili mora nekog da propusti. What happens on the track stays on the track. Kažnjen je sasvim adekvatno, na trkanje može da zaboravi i to je to.
 4. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2018

  Nije to bez razloga, proboji koji se događaju u toku sezone se teško stižu u istoj sezoni. Jednostavno se boje da neko na pola sezone ne pobegne drugima toliko da izgledaju kao budale a i da im publika ne prebaci kanal za vreme reklama.
 5. Shortshifter

  13. Moto GP Misano, Italija 2018

  Sigurno da je Fenatiju žao, sigurno da je ono uradio impulsivno, ali sport je takav da se ne može biti impulsivan. Visoka je cena mogla da bude za onakvu glupost. Sigurno je impulsivno odreagovao i kad je klepio Uccia. Nije ovo sport za njega, ma koliko dobar bio.
 6. Shortshifter

  13. Moto GP Misano, Italija 2018

  Dorna pokušava da zakuva stvari ne bi li privukla publiku onim fejk mirenjima/svađanjima Marqueza i Rossija. Jbt, koliko je to sve jadno.
 7. Shortshifter

  TD#8 i "Trackday.rs Challenge", 2. Septembar 2018.

  A @dvlns, ko u Istrazi poturica: ko ima slike, daj video, ko je snimao dronom, kači to...
 8. Shortshifter

  TD#8 i "Trackday.rs Challenge", 2. Septembar 2018.

  @dvlns Realno, vreme je da postaneš vlasnik tima, da osnuješ svoj SkyVR46. I vozačka akademija, posle ovakve sezone to se podrazumeva.
 9. Shortshifter

  TD#8 i "Trackday.rs Challenge", 2. Septembar 2018.

  Svaka čast na fer borbi svim učesnicima, bilo je uživanje gledati. I organizatori su bili na visini zadatka takođe. Da iskoristim priliku da čestitam @dvlns 100%-tni učinak ove godine u svetu endurance trka!
 10. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2018

  Karmen Elektra nikada neće biti sa mnom, za nju su moja vrata zatvorena zauvek!
 11. Shortshifter

  Moto sport vesti za 2018

  Vinales prvo mora nešto da uradi da bi uopšte mogao da ima mišljenje o tome ko može a ko ne da dođe u tim. Ducati može da srlja sa mnogo para jer će svima ostalima u sportskom delu da zavrnu česmu i eto ti para. Ne znam što je Jarvis dao tu izjavu, odnosno kojim povodom, ali ne bih mnogo učitavao u njegove izjave. Posle one predstave sa izvinjenjem što je Yamaha "loša" dosta ga drugačije vidim.
 12. Shortshifter

  Video klipovi

  Da, plus se vidi golim okom koliko nadoknađuje na ulasku u prvu krivinu. Baroš ide usko i na ulasku i na izlasku iz krivine pošto to očigledno odgovara BMW-u, a ovoga ima svuda po stazi. Zabavna trka svakako!
 13. Shortshifter

  Video klipovi

  Meni veći utisak ostavio ovaj drugi, omladinac. Ozbiljan slajder-vozač.
 14. Shortshifter

  12. MotoGP Silverstone

  Mislim da se ne može rešiti da ne bude opasno. Ako ćemo pravo, ovi momci se trkaju na asfaltu i ako je asfalt svi će gledati da ga iskoriste. Recimo na Panoniji na mestima gde se događa da se ide šire je posle ivičnjaka onaj raster koji se koristi za parkinge obojen u zeleno. Ali posle njega su zemlja i šljunak, ne može se to ne znam kako ni obezbediti ni sprečiti a da svojim arbitrarnim odlukama ne upropaštavaš trke i vozačima i gledaocima. EDIT: da pojasnim svoj stav: treba pustiti da trke budu trke.
 15. Shortshifter

  Video klipovi

  Odlično trkanje! A što se onaj jedan preziva Pokemon?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja