Jump to content

Moto Zajednica

Shortshifter

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5924
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Shortshifter

  • Rođendan 20.09.1973.

Contact Methods

  • MSN
    milunduki@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šumadija
  • Motocikl
    Suzuki GSXR600, Kawasaki ZX10R

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Shortshifter's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

6,5k

Reputacija u zajednici

  1. Kakav bi se ovde časopis dao pripremiti, kakav klinac motomatters i ostala boranija. To bi bila štogod novina: što se ovde ne objavi nije se ni desilo.
  2. Ali taj Francuz je izgledao kao da je Điđijev ispisnik, pa mu bilo žao. Ovaj izgleda malo drugčaije, da ne kažem "veselije".
  3. U tom slučaju možda bolje da Fabio odeu Apriliju, mislim ako bi ga ovi uzeli. U Ducatiju će biti vozač broj 2 u najboljem slučaju jer se može desiti da starci obećaju MM da iako neće biti u fabričkom timu biće br.2 Ducati vizač svakako. Meni sve nešto deluje kao da Martin ne razume politiku i kako se ona vodi u MotoGP-u ili u najmanju ruku ako je razume loše se snalazi. Niko se neće usrećiti pored Banjaje i to što ga Ducati neće može samo da mu pomogne u karijeri.
  4. Od poslednjeg posta u temi je promenjen asfalt, čini mi se, tako da ti trebaju nove informacije.
  5. Kvartararo će napraviti dogovor u sledećih 5-6 dana. Ne znam kada će biti obelodanjeno, ali dogovor pada pre Protimaa. Pokazao je vernost Japancima, mislim da ga ni oni neće mnogog hejtovati. Mada, on je belac, verovatno da hoće.
  6. Banjaja ih je pobedio u prve tri krivine, to bi trebalo sve njih da zabrine, ali Martina pogotovo. Sve ostalo je bila čista, hladnokrvna egzekucija. Defitinivno je izrastao u velikog vozača. Lično sam imao velike sumnje u njegove kvalitete, ali više ne. Ostaje jedino nada da je @dvlns u pravu, da ova staza retko kad pokaže pravo stanje stvari. Osim za Japance, izgleda da je što se njih tiče sve jasno.
  7. Jel Michelin promenio prednju gumu ili je ovo "aflatoksin" rešenje?
  8. Jbt, jel realno da je Ducati i njega uzeo?
  9. Ma šta bilo koga zanima, zanima nas ono što nam lepo predstave i upakuju, bili mi Jugovići ili Amerikanci. Pa F1 nije mogao da prođe na USA tržištu decenijama i samo jedna Netflix serija je bila dovoljna da to promeni iz korena.
  10. I opet niko neće amerikance. Biće da je do njih.
  11. Ni gume nisu iste. Jednostavno, ne može da se poredi rezultat od pre 12 meseci sa sadašnjim, onako 1:1. Dosta faktora se promenilo u poslednjih 12 meseci.
  12. Razlika je u tome da se i na ovim "starim" modelima radi tokom zimske pauze. Što bi testirali pred početak sezone? Uz to, porede se vremena od pre 12 meseci i sada, valjda je nešto i taj GP23 napredovao tokom sezone 23.
  13. Ček, jasno ti je valjda da ovo nije isti motor, sem u oznaci?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja