Jump to content

Moto Zajednica

Shortshifter

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5280
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3693 Excelent

O članu Shortshifter

 • Rank
  Super specialist
 • Rođendan 20.09.1973.

Contact Methods

 • MSN
  milunduki@hotmail.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd - Mirijevo
 • Motocikl
  Suzuki GSXR600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Highside ti je upravo proklizavanje zadnje.
 2. Moguće da nisam sve najbolje razumeo, priča je krenula od razmišljanja/namere F1 da probaju sa dvotaktnim. Ali to nisu čisti dvotaktni agregati nego hibridi. Koliko je to primenjivo na motocikle je veliko pitanje. Uz to, Emmet je objasnio zašto veruje da se pre 2032 ne očekuju tako radikalne promene kao što je prelazak na dvotaktne: pravila se određuju na period od 5 godina, sledeće treba da se odrede za period od 2022-2026. Pošto nijedan veliki proizvođač (čitaj Honda) nema u razvoju dvotaktni sportski motocikl sigurno je da ih neće biti u pravilima za taj period. A da bi ušli u pravilnik za period 2027-2031 treba do tada da ih razviju i počnu sa ozbiljnom prodajom, jer svrha MotoGP-a i jeste da se tu takmiči i razvija nešto što će se svetini (nama) prodavati. Tako da najranije ih vidi u MotoGP-u 2032 godine. Deluje da ima logike, mada treba imati na umu da on vrlo verovatno ne raspolaže svim informacijama šta ko razvija i kakve planove ima.
 3. Pišeš o vozaču koji je doneo prvu pobedu Ducatiju posle pet milenijuma odnosno odlaska Stonera. Čini mi se da si prestrog.
 4. E, jebo vas doping, hoću da čitam moto sport vesti u ovoj temi.
 5. Nežne dušice, izvinite na rusima. Urednici nek prebace u posebnu temu.
 6. Ne postoji državno organizovan doping u Americi, treba biti realan. Oni to rade, nije sporno, ali traže načine da zaobiđu kontrolu, a ne izdaju naređenja laboratorijama da zamene uzorke kao što su Rusi radili. Rusi su to na sebi svojstven način radili, onako medveđom šapom skidali latice sa cveta. Rossi mora da shvati da su godine tu i to se ne može zaobići ni stotinama sklekova i trbušnjaka i bežanjem u tu neku realnost, što bi reko onaj. I da održiš fizičku pa čak i mentalnu formu, ali dolaze sa boljim sposobnostima, kraćim vremenom regeneracije. U 40 godina biti 7. u šampionatu je sjajan rezultat, za bilo koga, njega to naravno ne zanima, želi da pobeđuje. Samo što to u 40 godina ne ide. Može to Tom Brady, ali i kod njega se vidi čim izađe iz "pocket"-a da je u ozbiljnim godinama.
 7. Prema dostupnim informacijama, rusi su baš preterali, doveli su dopingovanje na industrijske razmere uz podršku države sa ozbiljnim organizacionim kapacitetima. Dopinga ima i uvek ga je bilo na ovaj ili onaj način, ali kada to postane državna politika treba da se reaguje.
 8. Kažu da je koristio neki steroid koji koriste bodibilderi. Ianone traži da se uradi analiza uzorka B jer je od početka sezone izgubio 12 kila, što je nespojivo sa korišćenjem steroida za pumpanje. Sad, da li se koriste samo za to ili mogu imati i neku drugu namenu već će WADA objaviti.
 9. Jedino da se izvuče na ovo drugo, procenat negativnog rezultata sa uzorkom B je mislim 0 ili bar teži 0.
 10. Ianone legenda, nema se šta dodati.
 11. E, da je pametan pa da sedne i iščita šta se ovde piše, bolje bi mu bilo nego što sluša Jarvisa i mladog Ezpeletu. Gledaj samo Jorgeta, čovek bio na Maldivima, uživa u životu, već nabacio škembe, poslao zahvalnicu @Robin Hood za pravi savet u pravom trenutku. Nema od slepog navijanja vajde.
 12. Mogu ja da mu sad donesem odluku, nema potrebe da čeka Muđelo.
 13. Ma jebem ti trke subotom, ništa nisam gledo! Oštrio se ko budala da poranim u nedelju ujutru.
 14. Želim mu da omane spektakularno.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja