Jump to content

Moto Zajednica

pure

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pure

  • Rođendan 10.09.1962.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Prilep , Makedonija
  • Motocikl
    kawasaki 500 kle

Contact Methods

  • Yahoo
    sndpurkovic@yahoo.com
  • Skype
    senadmkd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pure's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Najverovatnije da je riknuo akumulator, kad je u pitanju rele onda on uopste ne ukljucuje alanser, a kod tebe koliko sam razumeo alanser vrti tesko al nece da kresne! Rele inace ne mora da bude original ja sam prije 5-6 godina stavio kineski , od neke vespe, i dosada je super, samo je potrebna mala prerada u spajanju zica zbog osiguraca od 30 A kojeg na originalu ima i to je to !!!
  2. Ukusi su kao i guzice, svako ih ima i sve su razlicite!!! Iskreno , gledajuci sa estetskog aspekta ( Mog licno) nisam nesto posebno odusevljen vizirom, dodaci na blatobranima mozda imaju opravdanost i funkcionalnost ali ponovo estetski nisu uradjene da deluju " kao da su fabricki".U svakom slucaju ako postizu svoj cilj u nameni za koji su postavljeni , i ako je konkretno vlasniku ovoga KLE-a to bitno onda mu se trud isplatio, a za izgled u pogledu estetike vec sam rekao svoje misljenje, ne tvrdim da je najtacnije i najpametnije, ali ja nikada ne bih preradio svoga KLE-a na ovaj nacin!!!
  3. Zamolio bih vlasnike Suzuki 1200 bandit da mi napisu po nesto o modelu u smislu mane dobre strane maksimalna brzina , potrosnja , jer sam pretrazivao po forumu i nigde ne nadjoh nesto o tom modelu .

  4. Istina je , svako je budala za svoje pare, to niko nikome ne moze da zabrani , to mi i nije krivo, al sto te prave budalom e to ti je da puknes!!!! Lik rasturio motor i deli ga na komade sto i nije nista cudno, al sto nabio cene ..... covek il je lud il mu treba puno para!!! Ako lik uspe da proda delove koje je objavio po cenama koje je dao ispasce da ce uzeti duplo vise nego da je motor prodao ispravan motor kao vozilo!!! Neki od elova cak su i skuplji...

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. Spajk

      Spajk

      a da gledas svoja posla a? sto je tebe to zabolelo? prodace vitalne delove ostalo ce mu stajati godinama,i?

    3. Marphi

      Marphi

      99% neko place za tim motorom....

    4. pure

      pure

      kao sto i rekoh svako je budala za svoje pare!!! ako je nekom pravo i milo da za polovni deo plati skuplje nego za nov iz prodavnice....neka izvoli!!!

  5. Otisao magnet kod KLE-a, a posto isti agregat je ugradjivan na vise modela interesuje me dali neko ima iskustva i sa sigurnoscu zna dali odgovara sa ninje 500 s ?!!

    1. Prikaži prethodne komentare  3 more
    2. pure

      pure

      Hvala!!!

       

    3. SHOKLA

      SHOKLA

      Najverovatnije NE ODGOVARA, tj ne moze samo puka zamena delova. Treba malo da se "budzi". Imas moju temu na ovom forumu bas o tome. Imao sam istu muku.

    4. SHOKLA
  6. pure

    KLE paljenje

    Verovatni kvarovi: 1. Filter za vazduh, 2. voda u karbovima ( odvrni strafove imbusom i ispusti vodu) 3. stare svecice!!!
  7. Ima li ko da me uputi na resavanje problema kod kle 500. Radi se o tome da u bilo kojoj brzini ide bez problema do nekih 5000 obrtaja i posle toga kao da gusi. na leru dize obrtaje do maximuma !!! Dali su problem karburatori? Ako je mala pomoc oko detekcije problema izduvni gasovi su dosta crni!! Hvala na pomoci!!!

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. roar

      roar

      Mogu biti i svećice. To bi ti bilo najjeftinije...

    3. PSYCHO

      PSYCHO

      meni se tako desilo na transalpu ali bez dima, kod mene je dijagnoza bila filter vazduha

    4. maksimovic v2

      maksimovic v2

      crn dim znaci nepotuno sagorevanje...

       

  8. JBG ovi iz TC sto se reklamiraju nisu zdravi sa njihovim cenama!!!, Pododela od 80 do 120 eur. - svasta... zimus u polo+ bila od 9 d0 12 eura!!!

    1. Pablo

      Pablo

      Verovatno je razlika i u kvalitetu tih odela.

  9. Lepo uradjeno! Svaka cast! Zamerka mi je na puno i nepotrebno iskomplikovanom zadnjem drzacu koji puno i nepotrebno vrti oko auspuha! Ne znam koliko bi brzo mogao da ih demontiras - za vreme kad ti nisu potrebni nosaci. I ja sam sam uradio slicno nesto i resio puno jednostavnije , za montazu i demontazu potrebno ne vise od 5 minuta. Nisam radio specijalne fotografije ali se mogu sasvim dobro videti na slikama , a ukoliko neko izrazi zelju rado cu detaljnije da fotografisem i objasnim celi postupak . Inace zajedno sa kras barom napred kostalo me je nekih 40 eura.
  10. koliko sam razumeo lika , koristeci onu napravu on je ocistio talog koji se stvara na uljnom semeringu , koji u stvari kada se natalozi u vecoj kolicini i otvrdne ostecuje uljni semering amortizera i pocinje da istekuje ulje iz amortizera.stavljajuci napravu izmedju ivice uljnog semeringa i amortizera i okrecuci je za ceo krug on izvlaci i cisti talog , a posle toga napumpavanjem amortizera izbacuje i neke sitnije zaostale tragove taloga posle cega vraca na svoje mesto semering za zastitu od prasine!
  11. gde mogu da nadjem heindau gume skaut za enduro nove u beogradu i dali prodavnica radi u subotu i do koliko sati ?

  12. Interesuje me dali jos uvek u Novom Sadu mogu da se nabave "nove" polovne gume , kojim danima radi pijac, i dali takvo nesto ima i u Beogradu?

    1. Mihajlo Bg

      Mihajlo Bg

      auto pijaca bubanj potok,subotom.....

      gomila guma,cena za zadnju 17-18 oko 30 evra..

  13. Pozdrav! To sto je izduv prohromski ne mora da znaci i da je niklovan, sto znaci da se moze ofarbati nekim od silikonskih sprejova crne mat boje koji trpe temperaturu do 800 C. Proizvodjac RENCO nudi veoma kvalitan silikonski sprej tih karakteristika, za prihvatljivu cenu!
  14. Mislim da par piva za pocetak resava pitanja svih vibracija! Vazno je i znati da nije pozeljno preterati sa pivom - zbog mogucih cestih pauza - radi praznjena!
  15. Trudio sam se da proverim teme o gumama i nisam nasao da je neko vec postavio ovu temu medjutim ako i jeste ja se izvinjavam! Naime radi se o tubeles gumama na zicanim bandasima! U prirucniku za odrzavanje kawasaki 500 kle pronasao sam podatak da modeli od 2004 pa do kraja proizvodnje imaju tubeles gume. Interesuje me dali neko od vlasnika kle ima podataka o razlikama na bandasima sa unutrasnjom gumom i tubeles gumom i dali je neko od ostalih clanova pokusao i uspesno odradio tubeles gume na zicanim felnama i normalno koja je procedura da se to uradi !!! Unapred sam zahvalan na svim odgovorima !!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja