Milan74-Bgd 12 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem BMW allround cizme, koje mi stoje vec nekoliko godina u ormanu. Ja sam ih dobio kao poklon i cizme nisu nosene vise od 5 puta garantovano. Apsolutno su kao nove, jos na kozu mirisu Na njima stoji datum pravljenja i to je maj 2001. Ali koza i cela cizma su u perfektnom stanju. Jedino sto se moze uociti je na levoj cizmi sa donje strane djona, malo obrijana strana od obaranja u krivinu :-) To je primetno tek kad se covek zagleda u to pod odredjenim uglom. Tu je ostala ista boja i nista ne govori da je to ogrebano. Zeleo sam ovaj detalj da Vam predocim, jer znam kako je kupovati preko neta i raznih prodavaca :-) Cizme su napravljene u Italiji i vrlo su kvalitetan BMW proizvod. - Velicina je 46. - Pravljene su za koriscenje cele godine (allround). - Vrlo su lagane - Koza 1.8 mm - Vodonepropusne - Imaju gumena pojacanja na mestu gde se menja brzina, a i uporedo na drugoj cizmi - Reflektujuca crta na zadnjoj strani obe cizne, radi lakseg uocavanja tokom nocne voznje - Vidljivi protektor za zglob sa obe strane - Dodatni protektor za ceo zadnji deo stopala - Rajferslus je u donjem delu zasticen klasicnim koznim "krilima", dok je u gornjem zasticen velikim koznim "krilom" koji se uz pomoc cicka lepi za cizmu i dodatno uteze nogu u njoj. - Djon je izradjen od materijala koji je otporan na gorivo i ulje - Ulozak za tabane se moze vaditi i po potrebi menjati Sve u svemu jako kvalitetna BMW cizma. Cizme se mogu pogledati u Beogradu. Cena je 80 eura. Telefon (moze i SMS) 063/837-2229 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 70 eura...jbg, kad je kriza u narodu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cenu za jedan euro..te je nova cena 69 eura Salim se...bolje i 60 eura u dzepu, nego cizme u ormanu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...